Ankara akropol hastanesinde doğum yapan varmı?

Daha akropol hastahanesi hiç gitmedim ana aklimda o hastahane var. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Yeni doğum yapan var mi. Refakatçi sıkıntısı odalar doğum nasil
Ben eskidim galiba 8 ay olacak ama refakatci sıkıntisı yok benim hem annem kaldi hem esim refakatci icin tek bir koltuk vardi refakatciler sıkıntı yapmazsa sorun olmaz zaten sezaryan bile olsa 1 gece kaliyorsun dayanilir. Bir de daha once soylemistim gunduz olan ebeler hemsireler cok tatli guler yuzluydu gece kurt adama donusmezlerse iyi

Bende mayıs ayında doğum yaptım. Gece doğum yapmıştım. Mükemmel diyemem başka deneyimim olmadı ama beklentilerimi karşıladı. Odalar küçük ama kullanışlı. Bir tane koltuk var ama siz kabul ettikten sonra birden fazla kişi kalabilir. Birde sansima o gun tek doğum yapan bendim. Ebe biraz despot bir kadındı oyle naz felan cekmez ama işinin ehliydi belli. Aklınıza başka birşeyler takılırsa cevap verebilirim.

stoprak stoprak yangtze yangtze

çok teşekkür ederim cevaplarınız için :KK36: amma velakin bi kaç uzun sorum olacak :KK45:

- hangi doktora muayene oldunuz hangisi doğuma girdi (etlikte gibi rsst gele değil dimi)
- hastahanede süpriz ekstra ücretler karşılaşabiliyormuyuz
- yenidoğan ünitesi yokmuş bu bebekler için sıkıntı oluştuursa ne yapılır nereye sevk edilir
- bazı hastahanelerde odalarda doğurup yatış odasına alınıyor, sizin doğumlar amelyathanede mi odada mı oldu
- doğum anına eşim ya da doğum fotoğrafçısı girebilir mi yoksa yasak mı

stoprak stoprak yangtze yangtze

çok teşekkür ederim cevaplarınız için :KK36: amma velakin bi kaç uzun sorum olacak :KK45:

- hangi doktora muayene oldunuz hangisi doğuma girdi (etlikte gibi rsst gele değil dimi)
- hastahanede süpriz ekstra ücretler karşılaşabiliyormuyuz
- yenidoğan ünitesi yokmuş bu bebekler için sıkıntı oluştuursa ne yapılır nereye sevk edilir
- bazı hastahanelerde odalarda doğurup yatış odasına alınıyor, sizin doğumlar amelyathanede mi odada mı oldu
- doğum anına eşim ya da doğum fotoğrafçısı girebilir mi yoksa yasak mı
Canim dogum oncesi insan her seyi bilmek istiyor haklisin.tek tek cevaplayayim.
- Kime muayene olursan o giriyor doguma benim ki nurten boyrazdi
-ekstra ucret yok ne konusuluyorsa o
-yeni dogan unitesi yok cok yakin bir hastane hemen arka sokaktaymua o unla anlasmadi varmis olagandisi bir durumda oraya yonlendiriliyormus ama kuvez var aslinda oglum dogunca 15 dk kuveze almislar
-dogumhane var orda yapiyorsun dogumu sancjni odanda cekiyorsun benim sonunda sexaryan oldu ameliyathanede oldu
-doguma kimse giremiyor ama hemsireler foto cekiyor hatta bizim aklimiza gelmedi onlar istedi cekmek icin

Canim dogum oncesi insan her seyi bilmek istiyor haklisin.tek tek cevaplayayim.
- Kime muayene olursan o giriyor doguma benim ki nurten boyrazdi
-ekstra ucret yok ne konusuluyorsa o
-yeni dogan unitesi yok cok yakin bir hastane hemen arka sokaktaymua o unla anlasmadi varmis olagandisi bir durumda oraya yonlendiriliyormus ama kuvez var aslinda oglum dogunca 15 dk kuveze almislar
-dogumhane var orda yapiyorsun dogumu sancjni odanda cekiyorsun benim sonunda sexaryan oldu ameliyathanede oldu
-doguma kimse giremiyor ama hemsireler foto cekiyor hatta bizim aklimiza gelmedi onlar istedi cekmek icin

bilgilendirme için çoooook teşekkürler canımmm :KK36: kendim doğum fotoğrafçısıyım bu yüzden o anı profesyonel biri çeksin istiyorum ama gidip konuşmam lazım tabi,

Benim doktorumda Nurten boyraz di. Soruları stoprak stoprak cevaplamis zaten. Ben eşimin doğuma girmesini başta istemiştim ama Nurten hanım girmesin dedi. İyikide girmemiş o an esimi felan gormezdi gözüm ayrıca o halimi gormedi iyiki. Ama yasak mi bilmem bizimki tercihti. Kuvezlik bi durum olmadı Allaha Şukur ama. Uzun sureli olursa başka yere sevk ediyorlar diye biliyorum. Fotoğrafı da Nurten hanım çekip attı bize hatıra olsun diye. Profesyonel bisey biz talep etmedik zaten.

Ben eskidim galiba 8 ay olacak ama refakatci sıkıntisı yok benim hem annem kaldi hem esim refakatci icin tek bir koltuk vardi refakatciler sıkıntı yapmazsa sorun olmaz zaten sezaryan bile olsa 1 gece kaliyorsun dayanilir. Bir de daha once soylemistim gunduz olan ebeler hemsireler cok tatli guler yuzluydu gece kurt adama donusmezlerse iyi
Merhaba bende 32 haftalık hamileyim akropol hastanesinde sezeryan olunca hastanede 1 gece kalındığını belirtmişsin bazı hastaneler 2 gece bırakıyor benimde pek bilgim yok hastane değiştirmeyi düşünüyorym Sgk ile anlaşması bitmiş.

Arkadaşlar yakın zamanda akropolde sezeryan olanlar var mı acaba memnun kaldınız mı

arkadasım 4 ay önce bülent bey gözetiminde sezeryan oldu, doktorundan memnun

Back
X