Merhaba kızlar amh 0.52 çıktı jinekolog tüp bebek bölümüne sevk etti beni doktor da hemen tüp bebeğe başlama mı söyledi ama biz daha önce ilk çocuk denememizde ben hamile kaldım daha sonra düşük yaşadım şimdi bu durumla karşılaştım ama doğal yolla denemeye devam mı ediyim tüp bebek mi Ankara’da yaşayan bu durumda olanlar siz naptınız lütfen yardım edin bana
Merhaba kızlar amh 0.52 çıktı jinekolog tüp bebek bölümüne sevk etti beni doktor da hemen tüp bebeğe başlama mı söyledi ama biz daha önce ilk çocuk denememizde ben hamile kaldım daha sonra düşük yaşadım şimdi bu durumla karşılaştım ama doğal yolla denemeye devam mı ediyim tüp bebek mi Ankara’da yaşayan bu durumda olanlar siz naptınız lütfen yardım edin bana
Eşimle aralık ayında çocuk istedik o ay ilk denemede hamile kadım sonra şubat ayında düşük yaşadım osırada troidim yükseldi ondan sonra rahim dinlensin diye hemde troidim düşsün diye bekledim şimdiye kadar hiç çocuk denemedik bu ay denemek istediğimiz için muayene ye gittim jinekologa oda amh değerimin düştüğünü tüp bebek bölümüne gitmem için sevk etti ama biz hiç denemedik daha
Eşimle aralık ayında çocuk istedik o ay ilk denemede hamile kadım sonra şubat ayında düşük yaşadım osırada troidim yükseldi ondan sonra rahim dinlensin diye hemde troidim düşsün diye bekledim şimdiye kadar hiç çocuk denemedik bu ay denemek istediğimiz için muayene ye gittim jinekologa oda amh değerimin düştüğünü tüp bebek bölümüne gitmem için sevk etti ama biz hiç denemedik daha
Buşeyleri hiç bilmiyorum aşılama felan nasıl oluyor hiç fikrim yok ben düşükten sonra tekrar doğal yolla hamile kalırım derken bi anda bunla karşılaştım ve ne yapacağımı nasıl bir yol izleyeceğimi hiç bilmiyorum
Merhaba yardımınıza ihtiyacım var eşimle aralık ayında çocuk istedik o ay hamile kaldım şubat ayında düşük yaşadım bu beni psikojik olarak etkiledi çok üzüldüm troid hastalığım var o süre zarfında troidim yükseldi ilaçlarla düşürmeyi bekledik hem rahim hem troid düzelsin diye bekledik ve hiç çocuk denemedik şimdiye kadar bu ay troidim düştü çocuk istediğimiz için kontrol amaçlı jinekologa gittim ve yumurta rezervinin azaldığını amh degerimin 0.52 olduğunu söyleyip beni bir anda tüp bebek bölümüne sevk etti eşimle kendimizi bir anda bu olayın içinde bulduk 2 haftadır folik asit...