Ankara Amh düşük

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gzdeakn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2025
23
2
1
32
Merhaba kızlar amh 0.52 çıktı jinekolog tüp bebek bölümüne sevk etti beni doktor da hemen tüp bebeğe başlama mı söyledi ama biz daha önce ilk çocuk denememizde ben hamile kaldım daha sonra düşük yaşadım şimdi bu durumla karşılaştım ama doğal yolla denemeye devam mı ediyim tüp bebek mi Ankara’da yaşayan bu durumda olanlar siz naptınız lütfen yardım edin bana 🙏

Merhaba kızlar amh 0.52 çıktı jinekolog tüp bebek bölümüne sevk etti beni doktor da hemen tüp bebeğe başlama mı söyledi ama biz daha önce ilk çocuk denememizde ben hamile kaldım daha sonra düşük yaşadım şimdi bu durumla karşılaştım ama doğal yolla denemeye devam mı ediyim tüp bebek mi Ankara’da yaşayan bu durumda olanlar siz naptınız lütfen yardım edin bana 🙏
İl bebeğiniz nezamandı

Denemeye devem ediyorsunuz sonuçta amh baya düşük zaman kaybı kötü diğer değerler nasıl
Eşimle aralık ayında çocuk istedik o ay ilk denemede hamile kadım sonra şubat ayında düşük yaşadım osırada troidim yükseldi ondan sonra rahim dinlensin diye hemde troidim düşsün diye bekledim şimdiye kadar hiç çocuk denemedik bu ay denemek istediğimiz için muayene ye gittim jinekologa oda amh değerimin düştüğünü tüp bebek bölümüne gitmem için sevk etti ama biz hiç denemedik daha

Eşimle aralık ayında çocuk istedik o ay ilk denemede hamile kadım sonra şubat ayında düşük yaşadım osırada troidim yükseldi ondan sonra rahim dinlensin diye hemde troidim düşsün diye bekledim şimdiye kadar hiç çocuk denemedik bu ay denemek istediğimiz için muayene ye gittim jinekologa oda amh değerimin düştüğünü tüp bebek bölümüne gitmem için sevk etti ama biz hiç denemedik daha
O zaman dene tabii sağlıklı beslen takviye kullanan ultrasonda yumurta gördü mü

Normal altdan muayene olmaya her gittiğimde yumurtalarımın iyi olduğunu söylüyorlardı yarın adetliyken bakıcaklar ama korkuyorum
O zaman bir şey diyemiyorum aşılama denesen

O zaman bir şey diyemiyorum aşılama denesen
Buşeyleri hiç bilmiyorum aşılama felan nasıl oluyor hiç fikrim yok ben düşükten sonra tekrar doğal yolla hamile kalırım derken bi anda bunla karşılaştım ve ne yapacağımı nasıl bir yol izleyeceğimi hiç bilmiyorum

Lütfen aynı konuyu defalarca açmayın, ilk açtığınız konudan devam etmelisiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X