Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ben orda yaptırdım hakan beyde daha belli değil sonucum merkez olarak işlerini güzel yapıyorlar yalnız çok yoğun fazla ilgi bekleme misafirhanesi güzel 55 ytl servisi var sorun olursa cevaplarım
arkadaşlar 4.denememi yapmak için merkez araştırıyorum.anatolia hakkındaki düşünceleriniz neler fiyat ve kalcak yer hakkında da bilgi verirseniz memnun olurum.
canım ben ilk denememi orda yaptım.sonucum negatif.doktorum hakan beydi.çok kalabalık olduğu için ilgi olmuyor.transferdensonra çataldan anında kadırdlar.bide bna ticari geldi.bülent bey içinse hep işeyler duydum o dah ilgili gliba.gerçi ben2. denememi genart dayptırdm .ilgi alkaherşey süperdi aa gene sonucum negatifdi caaaım.bu işler galiba biraz ksmet mselesi.3.yü gene genartda düşnyorum.rabbim yüzümüzü güldürür inşallah.
merhaba xolix yanlışanlamasan nasıl hemen çataldan kaldırdılar . beni hemen kaldırmışlardı bunu yapmamalarımı gerekiyor embiriyolar için yoksa tavırlarımı hoşuna gitmedi diyer merkezlerde nasıl hemen çataldan kaldırmıyorlarmı .canım benci ilgiden çok işlerini ii yapmaları önemli allah yardımcın olsun