• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ankara Anatolia hakknda

NXIXKO

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
226
2
96
Diğer
arkadaşlar 4.denememi yapmak için merkez araştırıyorum.anatolia hakkındaki düşünceleriniz neler fiyat ve kalcak yer hakkında da bilgi verirseniz memnun olurum.

NıKO merhaba. Öncelikle hakkında hayırlısı neyse o olsun. Rabbim inşallah bize ve isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder.
Merak ettim, 3 mikroyu nerde yaptırdın.
ben de Samsundayım. 2 kez mikro yaptırdık. sonuç olumsuz.

cnm ben orda yaptırdım hakan beyde daha belli değil sonucum merkez olarak işlerini güzel yapıyorlar yalnız çok yoğun fazla ilgi bekleme misafirhanesi güzel 55 ytl servisi var sorun olursa cevaplarım

cnm ben orda yaptırdım hakan beyde daha belli değil sonucum merkez olarak işlerini güzel yapıyorlar yalnız çok yoğun fazla ilgi bekleme misafirhanesi güzel 55 ytl servisi var sorun olursa cevaplarım

hiram merhaba bende orda yaptırdım sen ne zaman yaptırdım sonuç ne? oldu ikinciye allah nasip ederse ağustosta tıransfar.

canım ben ilk denememi orda yaptım.sonucum negatif.doktorum hakan beydi.çok kalabalık olduğu için ilgi olmuyor.transferdensonra çataldan anında kadırdlar.bide bna ticari geldi.bülent bey içinse hep işeyler duydum o dah ilgili gliba.gerçi ben2. denememi genart dayptırdm .ilgi alkaherşey süperdi aa gene sonucum negatifdi caaaım.bu işler galiba biraz ksmet mselesi.3.yü gene genartda düşnyorum.rabbim yüzümüzü güldürür inşallah.

arkadaşlar 4.denememi yapmak için merkez araştırıyorum.anatolia hakkındaki düşünceleriniz neler fiyat ve kalcak yer hakkında da bilgi verirseniz memnun olurum.

merhaba niki encelikle sabrından dolayı tebrik ediyorum arkadaşın yazdığı gibi yoğunluk çok olduğu için ilgi haliyle az oluyor ikitane hocavar hakan yarılı bulent traş ikisinide tanıyorum benim doktorum bulent bey allah yardımcınolsun ben iki sene önce yaptırmıştım şimdi dondurulmuş embiryolarla transfer olucak inşallah tutar .allah hepimizin yardımcısı olsun. bize bebişler varsin.:)

hocaları maalsef başta sadece görüşürken görüyosun.sonrasında hocaları görmüyosun bayan bir dr bakıyor malsef.işelmlerde de bazen hocanın işi çıkabiliyor.sadece ticari bir merkez olduğunu düşünüyorum.sonuç negatif olunca zahmet edip bırakın aramayı siz arayınca görüşme zahmetine bile katlanmıyor hocalar...

canım ben ilk denememi orda yaptım.sonucum negatif.doktorum hakan beydi.çok kalabalık olduğu için ilgi olmuyor.transferdensonra çataldan anında kadırdlar.bide bna ticari geldi.bülent bey içinse hep işeyler duydum o dah ilgili gliba.gerçi ben2. denememi genart dayptırdm .ilgi alkaherşey süperdi aa gene sonucum negatifdi caaaım.bu işler galiba biraz ksmet mselesi.3.yü gene genartda düşnyorum.rabbim yüzümüzü güldürür inşallah.

merhaba xolix yanlışanlamasan nasıl hemen çataldan kaldırdılar . beni hemen kaldırmışlardı bunu yapmamalarımı gerekiyor embiriyolar için yoksa tavırlarımı hoşuna gitmedi diyer merkezlerde nasıl hemen çataldan kaldırmıyorlarmı .canım benci ilgiden çok işlerini ii yapmaları önemli allah yardımcın olsun

evet ilk denemem daha belli değil sonuç transferimi bülent hoca yaptı hakan hoca yurttışındaymış

arkadaşlar labaratuvarı önemli olan ve ordaki temizlik ve titizlik.hocalar da haklı hangi birimize ilgi göstersinler herkese 5 dakika ayırsa kafayı sıyırırlar.ve hepimizi akılda tutmaları imkansız sürekli kendimizi anlatmamız gerekiyor dosyadan takip eden hemşire bile yanlış bilgi verebiliyor bazen.ameliyat haneye yiyecek içecek sokmuyolardır en azından bizlere laf olsun diye galoş giydirip de.ya da özel bir merkezin milyarlarca para döktüğümüz,bir sağlık kuruluşunun leş gibi kokan bir vc si yoktur herhalde temizlikçisi olup ta.önemli olan labaratuvar diye düşünüyorum şuan hiç doktorsuz yumurtalarımı geliştirebilirim inanın.21 gün doğum kontrol.21.gün lucrine başla 10 vurun adet ol 2.gün gel.gonalf ye başla.200 vurun arada e2 ye bak.çatlatmayı da kendin vur.ezberledim artık ne de olsa 3 kez aynı yöntem.baya doluyum arkadaşlar kusura bakmayın kafanızı şişirdim.4.yer benim için çooookkkk önemli artık.

yok cnm temizliğine asla laf söylemem banyosu tuvaleti pırıl pırıl e o kadar para verdik olsun o kadar

bence başarının yanında ilgi alkada önemli. çünkü onların bikaç dakikalık ilgisi belki bizde moralmen daha güçlü yapıyor. vetutunma şansını artıryor....
ama bence önemli olan lab. başarısı

sadece aradığımız güler yüz güzel bakış sorulan sorulara güzel cevap bu sadece doktorlar için değil sekreter için hemşire için de geçerli.soru soran bir hastaya azarlar gibi cevap verip kafa sallayan sekreter de gördük.

merhaba xolix yanlışanlamasan nasıl hemen çataldan kaldırdılar . beni hemen kaldırmışlardı bunu yapmamalarımı gerekiyor embiriyolar için yoksa tavırlarımı hoşuna gitmedi diyer merkezlerde nasıl hemen çataldan kaldırmıyorlarmı .canım benci ilgiden çok işlerini ii yapmaları önemli allah yardımcın olsun

canım beni genartda transferimin yapıldığı çataldan kaldırmadılar tam bir saat.bide doktorum hakan bey olmasına rağmen kendisini sadece 2 kez gördüm.yumurta toplamaya mehtap hanım girdi.ve ben anestezi almadan önce sormasaydım bunu bile öğrenemeyecektim.vsvs..

Back
X