canım 3 kez orada tüp bebek denedık merak ettıgın herseyı sor cevaplıyabılırım...ben anatolia ile görüşücem bana daha fazla bilgi verirseniz çok sevinirim.hayırlısıyla dogur inş.allah gönlüne göre versin ve banada nasip etsin inş.:)
canım 3 kez orada tüp bebek denedık merak ettıgın herseyı sor cevaplıyabılırım...
evet bulent tıraş dr um 3 kez denedık su an 18 haftalık hamıleyım... ben dr umdan cok memnundum 2 denemeden sonra odasında daha fazla dayanamayıp hüngür hüngür agladım yanıma gelıp elımı tuttu acaıp moral verdi ben bastan berı hep güvendım zaten babacan tavrı emon ellerde oldugumu hıssettırdı ıstedıgım zaman cebınden ulastım ılgıden yana dıger personel ıcın sıkıntım olmadı ama baya yoğun bıyer turkıyenın her yerınden hasta var urfa antep artvın vs vs...ama sısıtemlı calısıyolar yumurta takıplerı sabahtan özel muayeneler öğleden sonra oluyo...bız burda dr referansı ıle gıttık ılk deneme 4250 den 3500 dustu 2 denemeyı 3300 3 denemeyı 3200 e yaptırdık ...ama pazarlık etmenızı önerırım..bu fıyata ılaç dahıl degıl ...2 kez devlet yardımı aldık...3 de hakkımız bıtmıstı şükür yavrum bırakmadı annesını...darısı tüm isteyenlere...
Arkadaşlar anatolıa tüp bebek merkezinde sayın Prof.Dr.hakan yaralının hastası olarak ( PKO) tedavime başladım ve ilk denememde şu an hamileyim allah hepinize yaşatsın aynı duyguları, cok nezih ve bilinçli bir yer olarak herkese tavsiye edebilirim. Saygılar
Arkadaşlar hamile kaldıktan sonraki süreci testlerinizi ultrason vs.. nerde yaptırıyorsunuz...? Anatolia'da devam ediliyor mu yoksa başka dr.a mı gidiyorsunuz...Aynı şeyi doğum için de soracağım...
Arkadaşlar anatolıa tüp bebek merkezinde sayın Prof.Dr.hakan yaralının hastası olarak ( PKO) tedavime başladım ve ilk denememde şu an hamileyim allah hepinize yaşatsın aynı duyguları, cok nezih ve bilinçli bir yer olarak herkese tavsiye edebilirim. Saygılar
Hakan hoca sana nasıl tedavi uyguladı anlatırmısın hangi ilaçları kullandın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?