• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Anlaşması İle İngiltere'ye Gidenler Var mı ?

4justice

* hasta la vista baby *
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
10.447
12.567
298
Kızlar Merhaba,

Benim eski eski konularımda linç yediğim yurtdışı sevdam şuan farklı bir boyuta geçti. Bazen hayata ve kararlarıma yetişemiyorum. Son noktada ciddi bir adımla ve eşiminde isteğiyle ankara anlaşması ile ingiltereye gitmeye karar verdik. dün akşam işlemlerimizi başlattık danışman desteği ile.

Aklımdaki soruların çoğuna cevap alarak bu yola girmiş olsam da sorular dertler bitmez elbette. Var mı aramızda yorumlarını paylaşacak birileri ?
Belki düşünen arkadaşlar varsa onlara da yol gösterici olabiliriz.

Kızlar Merhaba,

Benim eski eski konularımda linç yediğim yurtdışı sevdam şuan farklı bir boyuta geçti. Bazen hayata ve kararlarıma yetişemiyorum. Son noktada ciddi bir adımla ve eşiminde isteğiyle ankara anlaşması ile ingiltereye gitmeye karar verdik. dün akşam işlemlerimizi başlattık danışman desteği ile.

Aklımdaki soruların çoğuna cevap alarak bu yola girmiş olsam da sorular dertler bitmez elbette. Var mı aramızda yorumlarını paylaşacak birileri ?
Instagramda erginkırbaç var onlar gitti eşiyle daha yeni ve bilgilendirici vıdeoları var bak istersen

Kızlar Merhaba,

Burada da var

Daha birkaç saat önce bu konuda araştırmalar yapıyordum. İngiltereyegöçç diye bir instagram ve youtube kanalı var onları takip edebilirsin. Ayrıca burada fikir alışverişinde bulunursak hoş olur. Danışmanlık firmasının ücreti ne kadar, biraz maliyetli diye düşünüyorum..

Daha birkaç saat önce bu konuda araştırmalar yapıyordum. İngiltereyegöçç diye bir instagram ve youtube kanalı var onları takip edebilirsin. Ayrıca burada fikir alışverişinde bulunursak hoş olur. Danışmanlık firmasının ücreti ne kadar, biraz maliyetli diye düşünüyorum..
En uygunu 1500 gbp , anlasma sona ermek uzere olduğu icin ortalik 3 bin gbp isteyen danismanlarla doldu

biz bi danışmanla anlaştık 1500 sterlin istiyor, yanına birilerini alırsan indirim yapıyolar

Konu sahibi kusura bakmayın.
Siz mutsuzsunuz,ne yapacağınızı nasıl yaşayacağınızı sizi tatmin edecek şeyleri bilmiyorsunuz.
Önce hayatınızı yoluna sokmalısınız sonra bu tarz radikal kararlar almalısınız.
Fizana da gitseniz aklınız yüreğiniz sizinle gelecek bunu unutmayın.

Back
X