Ankara Ataturk arastirma hastanesinde ayrintili ultrason yaptiran varmi

Beylem2016

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
15
2
1
44
Merhaba arkadaslar araniza bugün katildim suan 17 haftalik hamileyim dr'um ayrintili ultrason icin Ataturk arastirmaya gitmemi ve Ali ipek dr soyledi giden varmi nasil ilk once kadin doguma mi muayene olup o dr mu gonderiyo hemen ogun ultrasonu yaptirabiliyomuyuz tesekkurler simdide

Bana da bir arkadasim ali ipek i onermisti. Hastaneyi aradik, randevu icin gelip muayene olmaniz gerekiyor dedi. Cuma gunu gittik, poliklnikte sira alip, kadin dogum doktoruna gorundum, meramimi anlattim. Randevu icin bi kagit verdi. Ali beyin sekreterinden gun aldik. Yalniz cok yogun biz en erken 4 nisana sira aldik. Saglikli bir gebelik dilerim...

Cevabiniz icin cok tesekkurler oncelikle bende kadin dogum druna 16 carsamba aldim banada mayis ayini mi verirlerhaftamiz gecmiyomu acaba kac haftaliga kadar bakiliyo ayrintili ultrasona bilginiz var mi

20_22. Haftalar arasi bakiliyor. Benim 21. Haftama dek geldigi icin aldik. Eger ki bu haftalarda degilse baska yerde yaptirin derim.

20_22. Haftalar arasi bakiliyor. Benim 21. Haftama dek geldigi icin aldik. Eger ki bu haftalarda degilse baska yerde yaptirin derim.
Suan 18haftaligim gec bir tarih verirlerse haftamin gecmesin den korkuyorum kactane hastane aradim ya hatanede ayrintili ultrason yok yada ozellerde cok pahali napacagimi bilemedim

Bi sansiniz deneyin bu arada baska yerleride arastirin. Dediginiz gibi özeller cok pahali. Eyüp Ekici bize 400 dedi. 23. Haftada yaptiranlar var. O haftaya kadar ali ipek te bakin olnazsa özel malesef

Bi sansiniz deneyin bu arada baska yerleride arastirin. Dediginiz gibi özeller cok pahali. Eyüp Ekici bize 400 dedi. 23. Haftada yaptiranlar var. O haftaya kadar ali ipek te bakin olnazsa özel malesef
Cok tesekkur ederim cevaplarn icin Rabbimin izniyle insallah hayirli guzel haberler aliriz

ali ipek i kesinlikle tavsiye ediyorum.. cumartesi gunleri servet unsal tıp merkezinde oluyor. muayene ucreti diğerlerine gore ucuz 250 lira. ben dun gıttım ve cok memnun kaldım. herkes kesınlıkle bır kere bu ultrasonu yaptırmalı.

Normal muayene mi yapiyor yoksa ayrintili mi? Cd falan veriyor mu? Bide randevu sikintili oluyor mu bazi drlardan bulmak maalesef cok zor oluyor

Merhaba,konu biraz eskimiş ama inşallah cevap alabilirim.
Ali beye ayrıntılı ultrason için gitmek istiyorum 18. Haftadayım 2 gün sonraya Atatürk eğitim ve araştırma hastanesinde randevum var kadin doğuma ama ne zaman ultrason için gün verirler bilemiyorum.
Sorum şu, acaba devlette ve özelde Ali Bey'in muayenesinde bir fark var mı?
Özelde çok detaylı ve uzun uzun baktığını yazmış gidenler, devlette muayene olanlar memnun kaldınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…