Tüp Bebek Merkezleri ankara başkent hastanesi hulusi zeyneloğluna gıdenler

shr90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
11
1
3
34
merhaba arkaaşlar ben 3 bucuk yıllık evlıyım ve hıç çocugumuz olmadı ilacla tedavı gordum ve ıkıde aşılama yapıldı malsef hiç sunuç alamadım. şimdi tup bebek yaptırmak için arayıştayım ankarada yaptırmak istiyorum ama bi turlu doktor secemedim sadece baskent hastanesinde hulusi zeyneloğlunu çok duydum onun harıcınde bı cok doktor var ama hıc bırınden emın degılım lutfen bana yardımcı olun hulusi beye gıdenler varsa nasıl memnunmu sartları neler öğrenmek istiyorum.

hulusi beyin hakkında çok olumlu şeyler okudum bende pazartesi görüşmeye gideceğim

Bende bu aksilik cikmazsa subat ayinda gelcem insallah gittinde banada bilgi verirmisin cnm

Canm slm.ben de hulusi hocaaanin hastasiyim.kendisini gercekten cok seviyorum.benim ameliyatimi da o yapti.inanilmaz tatli bi insan.ocakta da tupe basliycaz insallah.tek problem gervekten cok kalabalik bi yer ama ben hic sorun etmiyorum.yani bence hic tereddutsuz gidebilirsin kendisine

Meraba cnm tesekkur ederim kalabalik olmasi onemli deil guzel ilgileniyorsa fiyatlari hakkinda bilgin varmi bide randavu alamk istesigmizde hemen alabiliyomuyuz

Meraba cnm tesekkur ederim kalabalik olmasi onemli deil guzel ilgileniyorsa fiyatlari hakkinda bilgin varmi bide randavu alamk istesigmizde hemen alabiliyomuyuz

ben pazartesi gününe randevu aldım 122 TL muayene ücreti dediler

Canm kusura bakma yeni gordum.soyle soyleyim istedigin gune hoca ordaysa eger cokvrahat randevu alirsin.muayene ucreti 122 lira.ama bu 122 dsn sonraki 10 gun icinde de ya 60 ya 70 lira olmasi lazim.kalabalik canm ama gercekten bosverilmedigini de hissediyosun

Bende bir kez aşılama yaptım tutmadı tüp bebeğe başlıcaz artık.bende hulusi hocada gitmeyi düşünüyorum aslında kendi drmda prf ama bilemedim bir türlü

daha önce anatolia tüp bebk merkezi ve hacettepe üni. has. de tüp bebek tedavisi gördüm. ikisinden de kesinlikle memnun değilim. özeliklede hakan yaralı'nın tedavisinden ve iletişiminden. hastaya hasta gözüyle bakmayan sadece para gözüyle bakan bi şahıstır. tedavimde de onun hatası yüzünden başarısız oldu. 3. denenmde hulusi bey'e gitim. gitmeden önce iyi araştırdım ve kendisi hakkında cok olumlu şeyler duydum ayrıca arkadaslarımdan da ilk denemelerinde hamile kalanlar oldu. allahıma şükürler olsun ki. hulusi hoca da ilk denemem de hamile kaldım. tedavisi, hastaya olan yaklaşımı ile on numara doktor ve insandır. cevremdeki herkese tavsiye ediyorum. eğer tedavim başarısız olsaydı hiç düşünmeden yine ona giderdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…