Canm slm.ben de hulusi hocaaanin hastasiyim.kendisini gercekten cok seviyorum.benim ameliyatimi da o yapti.inanilmaz tatli bi insan.ocakta da tupe basliycaz insallah.tek problem gervekten cok kalabalik bi yer ama ben hic sorun etmiyorum.yani bence hic tereddutsuz gidebilirsin kendisinemerhaba arkaaşlar ben 3 bucuk yıllık evlıyım ve hıç çocugumuz olmadı ilacla tedavı gordum ve ıkıde aşılama yapıldı malsef hiç sunuç alamadım. şimdi tup bebek yaptırmak için arayıştayım ankarada yaptırmak istiyorum ama bi turlu doktor secemedim sadece baskent hastanesinde hulusi zeyneloğlunu çok duydum onun harıcınde bı cok doktor var ama hıc bırınden emın degılım lutfen bana yardımcı olun hulusi beye gıdenler varsa nasıl memnunmu sartları neler öğrenmek istiyorum.
Meraba cnm tesekkur ederim kalabalik olmasi onemli deil guzel ilgileniyorsa fiyatlari hakkinda bilgin varmi bide randavu alamk istesigmizde hemen alabiliyomuyuz
Canm kusura bakma yeni gordum.soyle soyleyim istedigin gune hoca ordaysa eger cokvrahat randevu alirsin.muayene ucreti 122 lira.ama bu 122 dsn sonraki 10 gun icinde de ya 60 ya 70 lira olmasi lazim.kalabalik canm ama gercekten bosverilmedigini de hissediyosunMeraba cnm tesekkur ederim kalabalik olmasi onemli deil guzel ilgileniyorsa fiyatlari hakkinda bilgin varmi bide randavu alamk istesigmizde hemen alabiliyomuyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?