Tüp Bebek Merkezleri ankara başkent.ünv. tüp bebek tedavisi görenler

akman14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2009
51
0
86
43
Bolu
arkadaşlar ben boluda yaşıyorum ankaraya başkent ünv. gideceğiz tüp bebek için aranızda varmı orada tedavi gören arkadaşlar nasıl bir yer çok bilgilerinizi yazarsanız sevinirim .

Selam Canım... Ankara Başkent Üniversite Hastanesi'nde tedavi gören çok tanıdığım var. 2 si bayan infertelitesi ikiside hamile kaldı fakat düşükle sonlandı bayanların yaşı 40 ın üzerinde olduğundan. 2 side aynı hastanede tedaviye devam ediyor çünkü çok memnunlar Hulusi Bey Prof. ve gerçekten çok iyi bir doktor. Ayrıca bir arkadaşım ssk prosedürü gereği aşılama 2. aşılamayı yaptırdı tüp bebeği orda yaptırıcak. Gelelim bana... Bir doktor arkadaşımın tavsiyesiyle gittik Başkente onların tüp bebek ikizleri oldu... Hulusi Bey çok alakalı ve iyi bir hekim. Beni muayene ettikten sonra eşimin durumu nedeniyle ürolojiye yönlendirdi. Eşimin micro tese ameliyatında sperm bulunamadı. O yüzden tedaviye başlayamadık. temmuzda kontrolümüz var tekrar gidicez. Umarım 2. denemede bulunur ve tedavilerde karşılaşırız. Ben tavsiye ederim Başkent Hastanesini. Çok yardımcı oluyorlar ve doktorlara istediğin her an cepten ulaşabiliyorsun. Bende hekim tavsiyesiyle gittim ve diğer arkadaşlarım gibi memnun kaldım. Allah yardımcınız olsun...

oh be bi cevap veren oldu çok şükür çok tşk ederim allah sizede yardım etsin inşallah kısa sürede sende güzel sonuca ulaşırsın ankarada mı yaşıyorsun

arkadaşlar tüp bebek raporu nasıl çıkıyor orda ? veriyorlar mı ? birde fiyatları hk. bilgi verirseniz sevinirim.. teşekkür ederim.

başkentte rapor çıkıyor ama ben,m 2 aşılamam olmadığı için çıkmıyormuş 1 aşılamam var biz özel yaptırcaz yaklaşık 4.000 tl yi bulur dediler

selam akman arkadasım, umarım baskentten memnun kalarak ayrılmıssındır? sonucun nedir? bebegin geldi mi? inşallah saglıkla kucagına almıssındır canım:)

ben gecen yıl hulusi beye endometriyosiz(çikolata kisti) ameliyatı oldum, hala gebelik olmadı ve başkentte mi yoksa maya tüp bebek te mi tüpe başlasam karar veremiyorum...

Back
X