Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara Batıkentte Kreş

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

aylinaras2015

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2018
1
0
1
37
Merhabalar;

3 yaşında oğlumu eylül ayında kreşe yazdıracam, ancak batıkentte hangi kreşe gönderebilirim, tavsiyesi olanlar bana yardımcı olursa çok sevinirim.

Merhaba bende Batıkentteyim 26aylık oğlum için oyun grubu olan bi yer arıyorum var mı bildiğiniz yer?

Merhabalar;

3 yaşında oğlumu eylül ayında kreşe yazdıracam, ancak batıkentte hangi kreşe gönderebilirim, tavsiyesi olanlar bana yardımcı olursa çok sevinirim.
Ben de kızım için istiyorum ama henüz bulamadım kimse yokmu bilen kardelen tarafında falan?

bende kreş arıyorum ama anlaşılan tavsiye verecek kimse yok
özel çağ ve adalının yorumları iyi gibi bende gidip görüşeceğim.
tavsiye vermek isteyen yazarsa sevinirim.

merhabalar,
süreç gereği okullar kapalı ama ben yine de tecrübemi paylaşayım belki faydalanmak isteyen anneler olur. ben academy family e yolladım oğlumu karantina öncesi şiddetle tavsiye ediorum. her şeyiyle aradığımı bulduğum bi okul, benzer kriterleri arayanlara tavsiyemdir. buarada özel çağ için geçtiğimiz hafta dayak olduğu söylentisi geldi kulağıma iyice araştırılsın derim. D dyggkhn ın yorumunda gördüğüm için belirtmek istedim :)

Back
X