ANKARA BAYINDIR HASTANESİ

kucukanneningunlugu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2016
44
19
3
26
Bayındır Hastanesi'nde doğum yapan ya da şuan muayenene, kontrole giden anneler görüşlerinizi burda bildirebilir misiniz ?:anne: :KK46::anneadayı::KK200::21:

Gebelik için değil de normal muayene için gittiğim bir hastane, Tülin hanım var kadın doğumcu. Çok ilgili bir kadın. İyi bir doktor ama gebelik konularında bilemiyorum.

Bayındır Hastanesi ile telefonda görüştüm eşimin çalıştığı kurum ile anlaşması olduğu için muayene ücreti olarak 35 lira katılım ücreti alınıyormuş yine anlaşması olduğu için sezeryan 1750 normal 2100 katılım ücreti alınıyormuş :KK54:

Bayındır Hastanesi ile telefonda görüştüm eşimin çalıştığı kurum ile anlaşması olduğu için muayene ücreti olarak 35 lira katılım ücreti alınıyormuş yine anlaşması olduğu için sezeryan 1750 normal 2100 katılım ücreti alınıyormuş :KK54:
Bayındır hastanesine devam ediyormusunuz hala? memnunmusunuz?

Ben Aralık 2018 de ebemizin tavsiyesiyle bayindirda dogum yaptim doktorum disardandi... Hastaneden aşırı memnun kaldim...tamam dogumhane isi biraz demode ama o hemsireler, dogum sonrasi bakim, kat personeli, hepsimi iyi olur.. Benden kocaman bir maşallah hastaneye.. Ilk dogumum 2016 mart ayinda koru da olmustu ve berbatti dogum sonrasi hizmeti.. Ama dogum odası olması cok lux ve guzel.. Yinede fiziksel sartlardansa insani şartları tek gecerim.. Tecrubem budur..

Back
X