- 16 Eylül 2017
- 7.738
- 14.009
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Fiyatlar çok pahalı bende arayış içindeyimMerhaba hanımlar 6 tane ben aldıracağım yüzümden. Ama fiyatlar çok pahalımehmet akgün idea klinik bir de ferruh bingül e baktım en ucuzu 150 tl baska da bilmiyorum hiç. Nokta kadar benlere 150 tl vermekte koyuyor açıkcası hangi klinige gitsem ayni seyi yaoacağı icinde en ucuzunu araştırıyorum. Bildiğiniz var mı ? Bir de kredi kartı geçiyor mu acaba klinikler biliyor musunuz ?
Yarın aldiracagim idea klinikte ilk ben 300 diğerleri 150 nakitte indirim yapıyoruz dediler. Bir de Çukurambar da yaşın Öztürk'ü aramıştım normalde tanesini 500den alıyoruz ama sizin çok fazla olduğu için(12 tane) 2bine hepsini temizleriz demişti Ferruh Bingül ün fiyatları 2-3 katına çıkmış.Fiyatlar çok pahalı bende arayış içindeyimBenlerinizi aldırdınız mı?
Ben de aldırmayı düşünüyorum plexr yöntemini öneriyorlar İstanbul avcılarda güzellik merkezi ile konuştum lakin güvenemiyorumYarın aldiracagim idea klinikte ilk ben 300 diğerleri 150 nakitte indirim yapıyoruz dediler. Bir de Çukurambar da yaşın Öztürk'ü aramıştım normalde tanesini 500den alıyoruz ama sizin çok fazla olduğu için(12 tane) 2bine hepsini temizleriz demişti Ferruh Bingül ün fiyatları 2-3 katına çıkmış.
Güzellik merkezlerine güvenmeyin bence klinikte aldırınBen de aldırmayı düşünüyorum plexr yöntemini öneriyorlar İstanbul avcılarda güzellik merkezi ile konuştum lakin güvenemiyorum
medicalpark batıkent adile dikmen'i öneririm. kredi kartı da geçiyorMerhaba hanımlar 6 tane ben aldıracağım yüzümden. Ama fiyatlar çok pahalımehmet akgün idea klinik bir de ferruh bingül e baktım en ucuzu 150 tl baska da bilmiyorum hiç. Nokta kadar benlere 150 tl vermekte koyuyor açıkcası hangi klinige gitsem ayni seyi yaoacağı icinde en ucuzunu araştırıyorum. Bildiğiniz var mı ? Bir de kredi kartı geçiyor mu acaba klinikler biliyor musunuz ?
Batıkent bana da çok yakın aslında ne kadarki fiyatlarımedicalpark batıkent adile dikmen'i öneririm. kredi kartı da geçiyor
Yıllardır elime toplu para geçmedi ki hiç yani iş hayatına yeni başladım sayılır artık yeter deyip nakit avans çektim aldiricam yarınBen İzmir medikal Park hastanesinde aldırmıştım lazerle , benim, yüzümde , boynumda vardı , iyiki aldırmıştım , başka küçük benlerim de vardı keşke onları da aldirsaydim şimdi pandemiden gidemiyorum. İnanın çok rahat edeceksiniz okadar yıl kapatıcılara boşuna para vermişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?