Ankara ben aldırma/plastik cerrahlar

pportakall

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.738
14.009
248
29
Merhaba hanımlar 6 tane ben aldıracağım yüzümden. Ama fiyatlar çok pahalı 😪 mehmet akgün idea klinik bir de ferruh bingül e baktım en ucuzu 150 tl baska da bilmiyorum hiç. Nokta kadar benlere 150 tl vermekte koyuyor açıkcası hangi klinige gitsem ayni seyi yaoacağı icinde en ucuzunu araştırıyorum. Bildiğiniz var mı ? Bir de kredi kartı geçiyor mu acaba klinikler biliyor musunuz ?

bence fiyatlarına bakmayın. Bence ben aldırmak önemli operasyon. inanın günlerdir klinik arıyorum, güvenilir iyi bir yer olsun diye. tabii ki nasip kısmet bi yerde ama insan sonuçtan memnun kalmak istiyor. siz benlerinizi aldırdınız mi, süreciniz nasıl gelişti

Merhaba hanımlar 6 tane ben aldıracağım yüzümden. Ama fiyatlar çok pahalı 😪 mehmet akgün idea klinik bir de ferruh bingül e baktım en ucuzu 150 tl baska da bilmiyorum hiç. Nokta kadar benlere 150 tl vermekte koyuyor açıkcası hangi klinige gitsem ayni seyi yaoacağı icinde en ucuzunu araştırıyorum. Bildiğiniz var mı ? Bir de kredi kartı geçiyor mu acaba klinikler biliyor musunuz ?
Fiyatlar çok pahalı bende arayış içindeyim 🤦‍♀️ Benlerinizi aldırdınız mı?

Fiyatlar çok pahalı bende arayış içindeyim 🤦‍♀️ Benlerinizi aldırdınız mı?
Yarın aldiracagim idea klinikte ilk ben 300 diğerleri 150 nakitte indirim yapıyoruz dediler. Bir de Çukurambar da yaşın Öztürk'ü aramıştım normalde tanesini 500den alıyoruz ama sizin çok fazla olduğu için(12 tane) 2bine hepsini temizleriz demişti Ferruh Bingül ün fiyatları 2-3 katına çıkmış.

Yarın aldiracagim idea klinikte ilk ben 300 diğerleri 150 nakitte indirim yapıyoruz dediler. Bir de Çukurambar da yaşın Öztürk'ü aramıştım normalde tanesini 500den alıyoruz ama sizin çok fazla olduğu için(12 tane) 2bine hepsini temizleriz demişti Ferruh Bingül ün fiyatları 2-3 katına çıkmış.
Ben de aldırmayı düşünüyorum plexr yöntemini öneriyorlar İstanbul avcılarda güzellik merkezi ile konuştum lakin güvenemiyorum 😔

medicalpark batıkent adile dikmen'i öneririm. kredi kartı da geçiyor

Ben İzmir medikal Park hastanesinde aldırmıştım lazerle , benim, yüzümde , boynumda vardı , iyiki aldırmıştım , başka küçük benlerim de vardı keşke onları da aldirsaydim şimdi pandemiden gidemiyorum. İnanın çok rahat edeceksiniz okadar yıl kapatıcılara boşuna para vermişim.

Ben İzmir medikal Park hastanesinde aldırmıştım lazerle , benim, yüzümde , boynumda vardı , iyiki aldırmıştım , başka küçük benlerim de vardı keşke onları da aldirsaydim şimdi pandemiden gidemiyorum. İnanın çok rahat edeceksiniz okadar yıl kapatıcılara boşuna para vermişim.
Yıllardır elime toplu para geçmedi ki hiç yani iş hayatına yeni başladım sayılır artık yeter deyip nakit avans çektim aldiricam yarın 😂

Kızlar benlerimi aldırdım cilt estetiği bölümüne de konu açtım merak edenler için ayrıntılı olarak anlattım

Back
X