Merhaba aynı hastanede aşılama ve hsg çektirdim aşılama tutmadı hayırlısı böyleymiş klomen veriyorlar 5 gün sbh akşm kullanıyosun 2 gün sonra kontrole gidiyosun bende pcos var o yüzden klomen kullanmıştım (6 kere kullandım 1kez orda 5 kez başka merkezlerde) sonra kontrol ediyolar 17 mm mi geçtiyse 1 veya 2 ymrta yetiyor zaten benim 1 tane idi 19 mm Di aynı gün çatlatma iğnesi vuruyorlar 1 gün sonra eşinle birlikte gidiyosun eşin sperm testi veriyor 2 saat sonra sonuçlar çıkıyor yıkıyorlar temizliyoksr ileri hareketli spermleri daha sonra sen aç oluyosun ve 2 litre su içmek zorundasın idrara sıkışık olman gerekiyor 5 dk işlem zaten sen yatıyosun o şeye doktor benimkini Ulaş çali yönlendirdi Hüseyin Yeşilyurt enjekte etmişti daha sonra rahmine ince plastik bi şeyle spermleride iğne yardımı ile enjekte ediyolar normal ilişkiye giriyormuş gibi düşün 45 dk fln yatıyosun sonra evine gönderiyorlar 14 gün sonra kan istiyorlar bu kadar umarım tez vakitte isteyeyen dileyen herkse nasip etsin inşallah Rabbim herşeyin hayırlısı olsun