Ankara bilkent şehir hastanesi aşilama

zaftug

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2023
52
17
3
Arkadaşlar hsg den sonra doktor 6 ay kadar olmazsa aşılama önermişti. bi kimyasal gebelik yaşadım. hsg çektireli 4 ay oluyor dayanamayip diğer ay aşılama yaptirmaya gideceğim. gidip aşılama olanlar var mi? Süreç nasıl geçiyor? Önerirmisiniz?

Ben de hsg çekileli 2 ay oldu ama sonuç olumsuz. Bizde de gebeliğe engel hiçbir sorun yok. Ankara şehir hastanesinde aşılama yapmalı mıyım artık bilmiyorum. Yani süreç konusunda ben de acemiyim.

Merhaba aynı hastanede aşılama ve hsg çektirdim aşılama tutmadı hayırlısı böyleymiş klomen veriyorlar 5 gün sbh akşm kullanıyosun 2 gün sonra kontrole gidiyosun bende pcos var o yüzden klomen kullanmıştım (6 kere kullandım 1kez orda 5 kez başka merkezlerde) sonra kontrol ediyolar 17 mm mi geçtiyse 1 veya 2 ymrta yetiyor zaten benim 1 tane idi 19 mm Di aynı gün çatlatma iğnesi vuruyorlar 1 gün sonra eşinle birlikte gidiyosun eşin sperm testi veriyor 2 saat sonra sonuçlar çıkıyor yıkıyorlar temizliyoksr ileri hareketli spermleri daha sonra sen aç oluyosun ve 2 litre su içmek zorundasın idrara sıkışık olman gerekiyor 5 dk işlem zaten sen yatıyosun o şeye doktor benimkini Ulaş çali yönlendirdi Hüseyin Yeşilyurt enjekte etmişti daha sonra rahmine ince plastik bi şeyle spermleride iğne yardımı ile enjekte ediyolar normal ilişkiye giriyormuş gibi düşün 45 dk fln yatıyosun sonra evine gönderiyorlar 14 gün sonra kan istiyorlar bu kadar umarım tez vakitte isteyeyen dileyen herkse nasip etsin inşallah Rabbim herşeyin hayırlısı olsun

Umudunu kırmak istemem ve tabiki Allahın takdiri. Bazılarındada tutuyor ama aşılama şansı çok fazla değil. Tüp bebek imkanın varsa onu tavsiye ederim.

Bakalım bende yarın gideceğim. adetime daha var ama öncesinde bir gidip görüşeyim dedim. Elimde 2 kutu gonaf ignesi var arkadaşlarımdan kalma o yüzden klomen değil de igne kullanmak istediğimi söyleyeceğim hayırlısı artik nasıl bir yol izleriz bilemiyorum. Tek tüp olunca çok heveslenmek de istemiyorum.

Umudunu kırmak istemem ve tabiki Allahın takdiri. Bazılarındada tutuyor ama aşılama şansı çok fazla değil. Tüp bebek imkanın varsa onu tavsiye ederim.
Öncesinde aşılama deneyelim de inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz. Şuan için daha çok yeniyim tüp bebek için erken diye düşünüyorum. Daha öncesinde hiç ilaç tedavim felan olmadi. İlk tedavim aşılama ile olacak

Öyle düşünmeyin Rabbimin hikmeti çok güzel hiç bebeğin olmaz diyenlerin bile bebesi oluyor Rabbim hakkınızda hakkımızda en hayırlısını nasip etsin İnşallah dosyanız açık mı orda öncesinde dosya açıyolar daha sonra smear testi alıyorlar rahim filmi istiyor doktorunuz sonra hormon testleri eşinizden sperm testi 6 ayı geçmemiş benim dosya açıktı aşılama yaptırmak için geçen ay gittim yeni dosya açmak gerekiyor dedi 2 sene olmuş dosya açılalı bu dediklerimi tekrar istedi benden ben kabul etmedim rahim filmi çekindim 1 kere Allah canımı almaya yakındı çok zor geçti şehir hastanesinde çekinmiştim

Aaa bu detayı bilmiyordum ama allahtan dosyam acıktı 6 ayı geçmemişti hsg cektireli. Bugün gittigimde de sadece duphaston verdi adete kadar bunu kullanacağım adetin 2. Günü de gidip hormon testi verecekmişim hap mı iğne mı o zaman karar verip baslayacakmişiz tedaviye. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…