ankara-bindallı arıyorum

EbOn2010

Kuş Yuvası Gibi Ev Döşeği
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
1.671
118
173
Edirne
ankarada olupta elinde 36-38 beden bindallı olan, kiralamak isteyen olursa görmek isterim.
almayı düşünmüyorum, o yüzden aynı bedene sahip olan varsa kiralamak isterim.

Eğer beğenirsen 1.5 ay önce kendi giydiğim bindallimi sana kullanman için verebilirim, kendi kınanda giyer geri verirsin. Para falan da istemez

Mesaj attım sana oradan bakarsin

Eğer beğenirsen 1.5 ay önce kendi giydiğim bindallimi sana kullanman için verebilirim, kendi kınanda giyer geri verirsin. Para falan da istemez

canım sağolasın ama resim gönderdiğin linki açamadım.

cnm bende ankaradayım banada rica etsem mesaj yollarmısın bindallının. kınam bu ay içerisinde ve uygun fiyata bindallı arıyorum kiralamak için

Son düzenleme:

cnm bende ankaradayım banada rica etsem mesaj yollarmısın bindallının. kınam bu ay içerisinde ve uygun fiyata bindallı arıyorum kiralamak için.

slm bnde ankaradayım özel diktirdiğim bir bindallım var düşünen olursa resim atarım 36 38 beden daraltma veya actırma yapılabilir

Back
X