Ankara Burun Ameliyatı

Hangi Doktor?

• Tural Fatullayev

• Mesut kaya

• Özmen Kara

• Prof. Dr. Yavuz Fuat Yılmaz

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhabalar Arkadaşlar Ankara’da ameliyat olanlar yardım edin. Sizce hangi doktor?
Özmen kara, yakınımda ki devlet hastanesındeydı şimdı özel yerını actı sadece o doktoru bılıyorum ama ıyı bı doktor ben keske onda amelıyat olsaydım baska bı doktora oldm hc memnun değilim 4 ay oldu

canım vallahî benim sana tavsiyem burda doktorlar hakkında yazılan yorumları dikkate al! ben kötü yorum olmasına rağmen dikkate almadım, hekim bana çok güven verdiği için

öyle pişmanım ki ben de ankara’da oldum ve ünlülerin doktoruydu o kadar söyleyeyim

Özmen kara, yakınımda ki devlet hastanesındeydı şimdı özel yerını actı sadece o doktoru bılıyorum ama ıyı bı doktor ben keske onda amelıyat olsaydım baska bı doktora oldm hc memnun değilim 4 ay oldu
Hangi doktora oldunuz? Bende özmen kara yı düşünüyorum ama yine de zor bir karar.

canım vallahî benim sana tavsiyem burda doktorlar hakkında yazılan yorumları dikkate al! ben kötü yorum olmasına rağmen dikkate almadım, hekim bana çok güven verdiği için

öyle pişmanım ki ben de ankara’da oldum ve ünlülerin doktoruydu o kadar söyleyeyim
Çok geçmiş olsun. Ben de çok kararsızım. Burdaki yorumları dikkate alıyorum. Bir doktor hakkında hiç yorum bulamadım ama

Çok geçmiş olsun. Ben de çok kararsızım. Burdaki yorumları dikkate alıyorum. Bir doktor hakkında hiç yorum bulamadım ama
Devlette estetısyen esabil eker plastik cerrah var ona olun derım ben amelıyatım dan sonra ogrendm yoksa esabıle olurduk suan 2. 600 ucretı yada 3.600 dü

Burnunuzda sorun ne?
Yamukluk varmış tekrar, yamuldu ve eskıden daha guzeldı yamukluk yoktu suan enteresan bısey ve hc kuculme yok szdemı oldunuz ftonuz varmı ya ben cogu yorumu sonradan farkedıyorum cozemedım burayı. ftomu atayım hlekı foto ve vdeoda dha berbat ckıyo burun

Eklentiler

• IMG_20200408_215737.webp
    IMG_20200408_215737.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 185
Bn esabil ekere oldum. Memnun degilim. Nefes alamiyorum. Cokme var. Ilerleyen zamanda baska doktora olcam. Pismanim keske 6, 7 bin biriktirseydimde daha iyi doktora olsaydim diye

Bn esabil ekere oldum. Memnun degilim. Nefes alamiyorum. Cokme var. Ilerleyen zamanda baska doktora olcam. Pismanim keske 6, 7 bin biriktirseydimde daha iyi doktora olsaydim diye
galıba şans, işi bızde o şansızlar arasındayız cnku bahswttıgımuz, bu doktorlar cok kotu burunları harıka yapıyolar zaten ona, aldanıp karar verdık ama olmadı 😤😤😤

Back
X