- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 455
- 123
- Konu Sahibi Mavis Deniz
Merhabalar Arkadaşlar Ankara’da ameliyat olanlar yardım edin. Sizce hangi doktor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özmen kara, yakınımda ki devlet hastanesındeydı şimdı özel yerını actı sadece o doktoru bılıyorum ama ıyı bı doktor ben keske onda amelıyat olsaydım baska bı doktora oldm hc memnun değilim 4 ay olduMerhabalar Arkadaşlar Ankara’da ameliyat olanlar yardım edin. Sizce hangi doktor?
Hangi doktora oldunuz? Bende özmen kara yı düşünüyorum ama yine de zor bir karar.Özmen kara, yakınımda ki devlet hastanesındeydı şimdı özel yerını actı sadece o doktoru bılıyorum ama ıyı bı doktor ben keske onda amelıyat olsaydım baska bı doktora oldm hc memnun değilim 4 ay oldu
Çok geçmiş olsun. Ben de çok kararsızım. Burdaki yorumları dikkate alıyorum. Bir doktor hakkında hiç yorum bulamadım amacanım vallahî benim sana tavsiyem burda doktorlar hakkında yazılan yorumları dikkate al! ben kötü yorum olmasına rağmen dikkate almadım, hekim bana çok güven verdiği için
öyle pişmanım ki ben de ankara’da oldum ve ünlülerin doktoruydu o kadar söyleyeyim
Özmen kara ozelde suan 6 mılyaramı ne yapıyomuş ben zafer hocada oldum doktorumu cok sevıyorum duzelcek dıyor ama hıc umudum yokHangi doktora oldunuz? Bende özmen kara yı düşünüyorum ama yine de zor bir karar.
Devlette estetısyen esabil eker plastik cerrah var ona olun derım ben amelıyatım dan sonra ogrendm yoksa esabıle olurduk suan 2. 600 ucretı yada 3.600 düÇok geçmiş olsun. Ben de çok kararsızım. Burdaki yorumları dikkate alıyorum. Bir doktor hakkında hiç yorum bulamadım ama
Ben esabil eker hakkında kötü yorum da okudum maalesefDevlette estetısyen esabil eker plastik cerrah var ona olun derım ben amelıyatım dan sonra ogrendm yoksa esabıle olurduk suan 2. 600 ucretı yada 3.600 dü
Burnunuzda sorun ne?Özmen kara ozelde suan 6 mılyaramı ne yapıyomuş ben zafer hocada oldum doktorumu cok sevıyorum duzelcek dıyor ama hıc umudum yok
ama her, doktorun ıllakı basarırsız amelıyatı olabılıyor genelde memnunlar, esabıl den asırı bı hastası varBen esabil eker hakkında kötü yorum da okudum maalesef
tekrardan yamuldu sola dogru ve , ucu kısa ısrıtordum odemden glıba, eskısı gbı uzun duruyor buyuk yanı burunBurnunuzda sorun ne?
Yamukluk varmış tekrar, yamuldu ve eskıden daha guzeldı yamukluk yoktu suan enteresan bısey ve hc kuculme yok szdemı oldunuz ftonuz varmı ya ben cogu yorumu sonradan farkedıyorum cozemedım burayı. ftomu atayım hlekı foto ve vdeoda dha berbat ckıyo burunBurnunuzda sorun ne?
Burnunuzda sorun ne?
MErhaba ne zaman oldunuz? Mümkünse resim atar mısınız?Ben hakan soygur'e oldum.oldukca memnunum.
galıba şans, işi bızde o şansızlar arasındayız cnku bahswttıgımuz, bu doktorlar cok kotu burunları harıka yapıyolar zaten ona, aldanıp karar verdık ama olmadıBn esabil ekere oldum. Memnun degilim. Nefes alamiyorum. Cokme var. Ilerleyen zamanda baska doktora olcam. Pismanim keske 6, 7 bin biriktirseydimde daha iyi doktora olsaydim diye
Sen ne zmn ameliyat oldun gulcan. Bnm ameliyat arkadasiminda adi gulcandi dagalıba şans, işi bızde o şansızlar arasındayız cnku bahswttıgımuz, bu doktorlar cok kotu burunları harıka yapıyolar zaten ona, aldanıp karar verdık ama olmadı![]()
5.ayıma,gırcem 10 gün sonraSen ne zmn ameliyat oldun gulcan. Bnm ameliyat arkadasiminda adi gulcandi da![]()