Ankara Burun Estetiği Olanlar

sudeeemaknc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2021
3
1
1
33
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 1 yıldır ankarada burun estetiği için doktor arayışındayım. Fiyat olarak ortalama 7-10 bin arası düşünüyorum. Dr. serdar başere görüşmeye gideceğim kendisine ameliyat olan varmı ? yada önereceğiniz bir doktor :)

Ben Serdar beyin ismini çok duydum. Ben de görüşmeye giderim belki. Özmen Kara ile görüştüm 7-9 arası fiyat verdi burunlarıda güzel ama ben pek ısınamadım bi görüşün isterseniz.

Ben Serdar beyin ismini çok duydum. Ben de görüşmeye giderim belki. Özmen Kara ile görüştüm 7-9 arası fiyat verdi burunlarıda güzel ama ben pek ısınamadım bi görüşün isterseniz.
Serdar beyin olumlu yorumlarını okudum bende burada ameliyat olan biri varsa fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim. Özmen beye de bakacağım teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
Ben DR Gürcan Aslan'a ameliyat oldum fiyat biraz daha fazla ama çok memnunum doğal bir burun istemiştim öyle de oldu. Doktorum bana yaşayacağım her şeyi tek tek anlattı ve dediklerinin hepsi tek tek oldu :) Bu çok önemli çünkü panik yapmıyorsunuz değişecek diyorsunuz. Bu süreçte ameliyat en kolayı bence sonrası daha zor psikolojik açıdan ama eğer hazırsanız bir görüşmenizi öneririm.

Fiyat olarak biraz pahalı maalesef yoksa yaptığı burunlar güzel. en fazla 10.000 tl düşünüyorum biraz yükseltebilirsem kendisine olmayı isterdim açıkcası :)

Serdar bey ne kadara yapıyor ameliyatı?

Merhaba ameliyat oldunuz mu acaba bende Dr arayışındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…