Ankara Burun Estetiği

Ejderha Dovmeli Kiz

Guru
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
572
198
323
Ankara'da burun ameliyatı olan var mı? gazi hastanesinde çalışıyor. yalnızca bir hastası ile görüşebildim -burnu çok güzel olmuştu- onun dışında forumda pek bahsedilmemiş. burada sürekli ismi dönen doktorlar belli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu da ekleyelim kara listeye, teşekkürler
Evet kesinlikle ekleyin. Olumsuz yorumlarınızı sildirmis. 7 aydır burnumda kocaman kütle ile yaşıyorum. Yamuk eğri bir burun üstüne birde iftiraya uğradım. Maddi manevi tazminat davası açtım. Sakın gitmeyin gidip de paranızla mağdur olmayın. Bizzat çeken yaşayan biri olarak yazıyorum. ..

Hanımlar,
yorumlar neden kaldırıldı bilmeden yorumlamayınız, bu topikte sadece olumsuz yorumlar yoktu, olumlu-olumsuz tüm yorumlar 27.03.2019 tarihli ihtarname gereği kaldırıldı.
İhtarname gerekçesi vb için dilerseniz Adminlerle irtibata geçebilirsiniz.

Ben yaklaşık 3 ay önce Metin Yılmaz’a rinoplasti oldum, herşey gayet iyi, Bence işini çok iyi yapan bir hekim... Ben iyi ki Metin Yılmaz diyorum, hem insanlığı hem hekimliği çok iyi...Ameliyat kararı vermeden önce Metin hoca ile mutlaka bir görüşün derim

Siz metin yılmaza ameliyat oldunuz heralde nerede yapmıştı ameliyatınızı acaba bize özel bayındır hastanesi yada koru hastanesinde yapacağını söyledi kaburgadan kıkırdak alıp açıkcası araştırmak istedim

Siz metin yılmaza ameliyat oldunuz heralde nerede yapmıştı ameliyatınızı acaba bize özel bayındır hastanesi yada koru hastanesinde yapacağını söyledi kaburgadan kıkırdak alıp açıkcası araştırmak istedim
Merhaba, Metin yilmaz' a ameliyat oldunuz mu? Olmadiysaniz sakin olmayın. Hele kaburgadan kıkırdak sakin aldırip yaptırmayın. Kızım onun yüzünden cehennem hayatı yaşadı yaşıyor. Her gün ama her gün kızıma yasattiklarindan dolayi bir anne olarak metin yilmaz beddua ediyorum. Kızıma yasattiklarina Üzüntümden ölümden döndüm. 1 hafta hastanede yattim. Kızıma yasattiklarini Rabbim kendi evladından cikarsin onunda kızı var. Kizima ne yaşattiysa bin beterini kendi kizi yaşasin.Çok iyi doktor diye yazanlarin hepsi kendi adami. 65 yaşında bir anne olarak Ah'im bedduam Rabbime ulaşsin Rabbim ıslah etsin Metin yilmazi.

Merhaba, Metin yilmaz' a ameliyat oldunuz mu? Olmadiysaniz sakin olmayın. Hele kaburgadan kıkırdak sakin aldırip yaptırmayın. Kızım onun yüzünden cehennem hayatı yaşadı yaşıyor. Her gün ama her gün kızıma yasattiklarindan dolayi bir anne olarak metin yilmaz beddua ediyorum. Kızıma yasattiklarina Üzüntümden ölümden döndüm. 1 hafta hastanede yattim. Kızıma yasattiklarini Rabbim kendi evladından cikarsin onunda kızı var. Kizima ne yaşattiysa bin beterini kendi kizi yaşasin.Çok iyi doktor diye yazanlarin hepsi kendi adami. 65 yaşında bir anne olarak Ah'im bedduam Rabbime ulaşsin Rabbim ıslah etsin Metin yilmazi.
Ne yasadınız acaba lütfen cvp verin. Kaburga alacak bendende

Evet kesinlikle ekleyin. Olumsuz yorumlarınızı sildirmis. 7 aydır burnumda kocaman kütle ile yaşıyorum. Yamuk eğri bir burun üstüne birde iftiraya uğradım. Maddi manevi tazminat davası açtım. Sakın gitmeyin gidip de paranızla mağdur olmayın. Bizzat çeken yaşayan biri olarak yazıyorum. ..
Ne yasadınız acaba lütfen yazar mısınız. Sıradayım metin hocada. Çok tedirgin oldum

Bende revizyon ameliyatım için epeydir arayıştayım, geçen hafta Metin Yılmazla görüştüm, konuşmaları olsun hasta sonuçları olsun çok güven verdi bana. siz ameliyat oldunuzmu

Back
X