Ankara büyük doğum zekai tahir burak hat doğum yapacaklara tavsiye

Nehir-derin2

Bal oğlum 🥰Lokum kızım😘🤲
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
4.989
5.513
158
34
Arkadaşlar dert değil ama burası çok aktif diye buraya yazayım dedim, 10 ay önce doğum yaptım internetten çok araştırma yaptım belki birine yararım dokunur diye yazmak istedim. Eğer bu hastaneyi düşünüyosanız ki temiz iyi bi hastane doğum salonu 10 kişilik falan oluyo doğum yaptığın odada tek kişisin ama doğumun yaklaşınca doğum odasına alınıyosun, asıl önemli durum o hastanede VİP doğum diye bişey var sancı çektiğinde özel odada yanında ailenden biri eşin durabiliyo 500 lira falan ücreti ben tam orda düşünürken bana ne gerek var dediler ama çok gwrekliymiş 17 saat ailem benden haber alamadı telefon falan giremiyo doğum salonuna keşke orayı tutsaydım annem olurdu yanımda eşimde olurdu ben içerdeyken onlar dışarda 9 doğurdu ilkti acemilikti işte bilginiz olsun

Ben 4 sene önce orada doğum yaptım. Sorunlu gebelikti ve yenidoğan bakımı vs çok iyiydi. Sancı ile gittim VİP oda tuttum. 1 gün boyunca sancı çektim ama doğum gerçekleşmedi sancı kesildi.37. Haftadaydım ve gebelik riskli olduğu için çıkartmadılar.39u tamamlayana kadar akşamları özel odamda gunduzleri VIP odada geçirdim ve gerçekten çok ilgililerdi. Asla orada doğum yapmam demiştim şimdi iyi ki diyorum. Sonuç benim sezaryen oldu mecburi ama VIP odada annem,eşim hep yanımdaydı.

3.5 sene önce bende orada doğum yaptım özel oda da kaldım ve gerçekten memnun kaldım hastaneden çıkana kadar günde 3 defa farklı farklı doktorlar hem bana hem oğluma geldi sezeryan dı benim
Hemşire sürekli ilgilendi
Hatta ben her hastane böyle sandım suan bulunduğum ilde arkadaş özel hastanede doğum yaptı hiç gelen Bakan olmamış o zaman anlamıştım

Gerçekten ben tutmadığıma çok pişman oldum gündüz 11 gibi yattım taa gece 2 de doğum yaptım sabah 7 buçukta odama geldim annem dışarda beklemekten helak olmuş beni gördü tansiyonu çıktı 500 lira için hiç değmezmiş yaşadıklarıma ailem eşim yanında olsaydı kimse merak etmezdi beni vıp tut diye uyaranlar olduda son dk vazgeçtim ya beni o odada görmezlerse falan diye düşündüm hiç alakası olmadı ben pişmanım siz olmayın yengem doğum yapacak ona da tutcaz inş

Ben gecen yıl orda doğum yaptım. VİP oda istediğimde hastane doluydu, torpil bulduk ama sorumlu bana cok fazla zorunlu sezeryan var ve onların refakatciye ihtiyacı var, bir daha düsünün isterseniz dediğinde vazgectim.

14 saat suni sancı aldım, doktor cok ilgiliydi, belki o doktor olmasaydı normal doğum değil sezeryan olurdum ama cok kalabalık. Hersey ortalıkta. Bacakların acık uluorta. Doğumhane güzel tek kişilik hijyenik. Dikişi genelde asistana attırıyorlar ve benim dikişim 4. gün patladı. Nasıl bakım yapmam gerektiğini sorduğumda yanıtlamadılar. Temiz tut yeter dedi. Naısl temiz tutayım. Dünya kadar dikiş, oturamıyorum, kanama var. Kontrol icin özel hastaneye gittiğimde iş işten gecmişti ve doğumhanede beni bir saat beklettiler. Donmuştum.

Onun dısında bes kurus para vermeden cıktım ama yine doğum yapsam asla ama asla oraya gitmem. Hacettepe üniversitesi gibi bi güzellik varken. Zekai Tahir en son tercihim olurdu.

Annemi esimi yanıma almadılar ve soğukta donmuşlar dısarda. Doğumdan sonra ziyaret saati gecti diye esimi yukarı gönderip bebeği görmesine izin vermediler ve küstahca 9 ay bekledin bir gün daha bekle demişler, eşim de saldırmış haliyle :)

Hastane suriyeli kaynıyodu, hırsızlık fln. Sacma sapan mevzular. Asla. Diyorum. Asla.

Ama vip doğum odası tek kişilik oluyo doğuma kadar süreni orda geçiriyosun hacettepeyi bilmiyorumda benimde zordu doğumum dediğin gibi donmuştum o doğum odasında

Ben doğumdan sonra özel oda tuttum eşimde geldi rahatca onda sıkntı yoktuda doğuma kadard yanımda biri olsaydı keşke eşinin görmemesi çok kötü olmuş özelde yapmayı çol istedim oda sezeryana yönlendiriyo diye vazgeçtim

Ama vip doğum odası tek kişilik oluyo doğuma kadar süreni orda geçiriyosun hacettepeyi bilmiyorumda benimde zordu doğumum dediğin gibi donmuştum o doğum odasında
Onda sorun yok, vip gayet güzel de doluydu ve ben normal doğum olacka nasılsa diye serzeyanlılara bıraktım hakkımı keşke tutsaymışım.

Bir saat boyunca cırılcıplak bekledim, hastabakıcıya rica ettim de üstüme bişi örttü.
Valla hacettepede 2 ay önce kürtaj oldum zorunlu, harikaydi. ilgi temizlik. 2 kişilik odadaydım müthisti hersey. Eşim annem hep yanımdaydı

Bilemedim valla doğum başlı başına skntı ya kadın olmak zor:)

Arkadaşlar merhaba. Arkadaşım yaklaşık 2 ay önce burada doğum yaptı ve çok memnun ayrıldı. Ben de bebek düşünüyorum ve bunun için hastane ve doktor arayışındayım. Yazdıklarınızı okudum ama kafam karıştı açıkçası :/ Önerebileceğiniz yerler var mı?

Arkadasım buyuk dogum tıp bebek uzmanı huseyin yesılyurt var tek gecerım kısır denıln akrbmın sımdı sayesınde 2 cocu var haata muaynesıne gıtı kendı muaynanesıne ılk orda baktı labratuar pahalı oluo tahlılerı fln hastnde yaptrokı para odmyn dıe

Merhabalar arkadaşlar. Zekai Tahirde doğum yapan var mı ? Memnuniyetiniz ne ölçüde?Doğum anındaki ortam, ebelerin davranışı , hastanenin temizliği, doktorların müdahalesi , hastanenin yeterliliği ? bu soruların cevabını ayrıntılı verecek olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…