Ankara Çankaya'da Kırkkonaklar Birlik ve Yakını 2008 Anneleri

defnedefne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2010
3
0
36
Ankara
merhabalar
benim 28 aylık bir oglum ankarada yaşıyorusss:)bu çevrede oturan anneler hem arkadaş olalım sohbet edelim hemde çocuklarımız arkadaş olsun çünkü çok sıkılıyorlarrr :)))hep evde hep evde yanlız olunca,
bekliyorummm anneleri:)

2008 deılız ama bende cankayada oturuyorum benım kızımda 2010lu
,:18:

selam ben 2008 li değilim 2009 luyum:) 2009 eylül doğumlu kızım var yıldız da oturuyorum:)

yıldız da nerdesiniz?? ya benim çok çevrem yok kızımla avm lerde gezmekten yoruldum artık istiyorum ki yaşıtı olsun oynayabilsin ...

Yıldız da swiss otele çok yakınız siz nerdesiniz?
Tanıştıralım bıcırları.

biz yıldız da hilal mahallesindeyiz 6. caddede canım... o kadar çok isterim ki bıdıkların tanışmasını...

biz yıldız da hilal mahallesindeyiz 6. caddede canım... o kadar çok isterim ki bıdıkların tanışmasını...

bence de tanışsınlar, oynasınlar çok iyi olur.
bu aralar kendi rahatsızlığımla ilgili sürekli tahliler hastaneler falan uğraşıp duruyorum .

en kısa zamanda tanıştıralım bıcırları.
eğer nişantaşı pazarına falan uğruyorsanız hemen yanındaki barış manço parkına biz çok sık gidiyoruz
ilk buluşmalarını orda yapabiliriz. evimizde yakın oraya sonra birlikte bir kahve içeriz çok güzel olur.

barış manço parkına biz de gidiyoruz uygun bir zaman ayarlayalım çok güzel olur gerçekten... hastaneler tahliller demişsiniz geçmiş olsun ciddi bir şey değildir inşallah...

barış manço parkına biz de gidiyoruz uygun bir zaman ayarlayalım çok güzel olur gerçekten... hastaneler tahliller demişsiniz geçmiş olsun ciddi bir şey değildir inşallah...

Ciddi birşey olup olmadığını henüz anlayamadı sevgili doktorlarımız.Son olarak artık karaciğer biyopsisine karar verdiler bakalım pazartesi onun için gün verecekler.
Ama biz bıcırları çok ertelemeden tanıştıralım ben pazartesi yine yazarım ama bence hava yağmurlu olmazsa salı günü benim için uygun olur.Size de uyarsa haberleşiriz.:13:

merhaba ya kusura bakma... tatildi kızın hastalığıydı zaman geçti giremedim hiç... şimdi de benim bir rahatsızlığım çıktı... inşallah görüşebileceğiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…