• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ankara centrium tüp bebek merkezi(dr.gamze hanım)

suuperisi

RABBİM ELA'MI KORU...
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2010
408
1
316
Ankara
arkadaşlar cntrim tüp bebek merkezinde aşılamam tutmadı şimdi tüp bebek denicez?gidenler tüp bebek yaptıranlar görüşlerinize ihtiyacım war..

Son düzenleme:
slm canım benim bir arkadaşım gitti 2 denemeleri vardı başka yerlerde 3 denemede orda bebekleri oldu 20 yıllık özlem sona erdi inşlh seninde olur :49:

teşekkür ederim cnm..tüp bebekmi yaptırdılar?ne kadar para almışlar pekii?kaç yılında yaptırdılar cnm ?bende soru yağmuruna tuttum ama:)kusura bakma..

evet canım tüp bebekti ama 2 yıla yakın oldu yaptıralı fiyatlarını bilmiyorum inşlh senin için iyi olur bende şu an merkez araştırmaktıyım bakalım hayırlısı :emir_bebek:

budoktoru iyi diyolar bende orda yaptırmayı düşünüyorum tüp bebek.bilgisi ve tecrübesi olan lütfen paylaşsın.çok kararsızım.

budoktoru iyi diyolar bende orda yaptırmayı düşünüyorum tüp bebek.bilgisi ve tecrübesi olan lütfen paylaşsın.çok kararsızım.

canım bende oraya gidiorum ama recai hocaya değil..gamze hanıma..ben ufuk ünv.den yönlendirildim..gamze hanım orda çalışıo..2 kez bana aşılama yaptı ama tutmadı malesef...şimdi önümüzdeki ay tüp yaptırıcaz...bakalaım hayırlısı..

hayırlısı olsun canım.peki gamze hanım nasıl.iyi ilgileniyolarmı.tüp bebek ne kadar maloluyomuş bilgi aldınmı o konuda.

canım ben çok memnunum..2 aşılama yaptırdım tutmadı aMA içime sinmeyen hiç bir şey olmadı..2.5 milyar istio ilaçlar hariç..

slm bende recai hocaya muayene oldum 2 hafta önce testlerde görüntüde hiçbişey yok.
tüpler falanda açık eşimin sonuçlarıda normal ama 2 yıldır olmadı. recai hoca laparoskopi önerdi ilk tercih olarak. sonrasında doğal yolla bekleyin dedi. güvende yapalım dedi. 2,750 tl istedi. sizce normalmi?

canım laporoskopi hakkında hiç bir fikrim yok...güven de derken?güven hastanesindemi?

Son düzenleme:
Back
X