Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben oraya gittim. Yenı trasferm oldu. Şöyle söyliyim şahsi ilgi kesinlikle bekleme amaa tedavi olarak bence güzel biyer. Bn ilk tedavimi bahçecixe yapmıştım hiç memnun kalmadım. Centrumun kullandırdıgı ilaçlrın hiç birini kullandırmadılr mesele yumurta toplama işlemi öncesi 2 günde bir muayne için çağırdı centrum. Ama bahçeci 2 kere belki gittim belki gitmedim. Recai hoca zaten işinde çok başarılı bi doktor. Bnm trasferimi recai hocanın oğlu emre bey yaptı çok tatlı iyi bi doktor.bence emre bey de babası gibi başarılı bi doktor.inşAllah güzel sonuç alırım :) sorumak iatediğğn herhangi bir soru varsa yardımcı olurum cnmAnkara centrum merkezine giden ve memnun kalan var mı arkdaslar
Merhaba centrumu tavsiye eder misiniz? Laboratuvarı ve recai hocanın yaklaşımı nasıl?Ben oraya gittim. Yenı trasferm oldu. Şöyle söyliyim şahsi ilgi kesinlikle bekleme amaa tedavi olarak bence güzel biyer. Bn ilk tedavimi bahçecixe yapmıştım hiç memnun kalmadım. Centrumun kullandırdıgı ilaçlrın hiç birini kullandırmadılr mesele yumurta toplama işlemi öncesi 2 günde bir muayne için çağırdı centrum. Ama bahçeci 2 kere belki gittim belki gitmedim. Recai hoca zaten işinde çok başarılı bi doktor. Bnm trasferimi recai hocanın oğlu emre bey yaptı çok tatlı iyi bi doktor.bence emre bey de babası gibi başarılı bi doktor.inşAllah güzel sonuç alırım :) sorumak iatediğğn herhangi bir soru varsa yardımcı olurum cnm
Yani şöyle söyleyim. Recai hocayı sadece ilk görüşmede gördük. Muayne için gittiklerimizde yoktu. Rahatsızmış çünkü.Dinlenmeue ayrılmıştı. Hattaa transfer işlemlerini normalde orda recai hoca yapıyodu, bnm gttiğim gün trasferkeri oğlu yaptı. Recai hocayla birebir görüşmeyi çk bekleme genelde hemşirelerle hallediyosun işini. Laboratuvar bnce bi çok merkezden kaliteli. İlgi bekleme çünkü birebir ilgi yok, kendin hemşirelerin ağzından almak zorında kalıyosın.( bi kaç hemşire hariç ) ama laboratuvar için gidilirMerhaba centrumu tavsiye eder misiniz? Laboratuvarı ve recai hocanın yaklaşımı nasıl?
Teşekkür ederim, oğlu başarılı mı peki? Ya da ankarada önereceğiniz laboratuvarı şuranın da iyi diyebileceğiniz yer varsa önerilere açığım. Kafam çorba gibi oldu doktora karar veremiyorum.Yani şöyle söyleyim. Recai hocayı sadece ilk görüşmede gördük. Muayne için gittiklerimizde yoktu. Rahatsızmış çünkü.Dinlenmeue ayrılmıştı. Hattaa transfer işlemlerini normalde orda recai hoca yapıyodu, bnm gttiğim gün trasferkeri oğlu yaptı. Recai hocayla birebir görüşmeyi çk bekleme genelde hemşirelerle hallediyosun işini. Laboratuvar bnce bi çok merkezden kaliteli. İlgi bekleme çünkü birebir ilgi yok, kendin hemşirelerin ağzından almak zorında kalıyosın.( bi kaç hemşire hariç ) ama laboratuvar için gidilir![]()
Ben de 16 martta centrumda transfer oldum emre beydi doktorum 9 yumurta toplandi 8i canliydi 5 yumurtam dollendi 3u iyi kalitede 2si orta ile iyi kalite arasinda, ben memnun kaldim emre bey gayet babacan bir adam, her hastanedeki gibi illa bir bekleme sureniz oluyor, park sikintisi cekmezseniz kapinin onunde bir amca var sagolsun hep yardimci oluyor ucret falan talep etmiyor, 28 martta sonuclari bekliyorum, klinige giderken notrdum bir arkadas tavsiyesiyle gitmistik cikarken gayet memnun ayrildim, ben cok ilgi alaka bekleyen biri degilim sorularima cvp versinler yeter o yuzden beklentilerimi karsiladilar bence 8 yumurtadan 5 embroyo da buyuk basari diye dusunuyorum bundan sonrasi allaha kalmis ya nasipAnkara centrum merkezine giden ve memnun kalan var mı arkdaslar
Onerir misiniz centrumuBen de 16 martta centrumda transfer oldum emre beydi doktorum 9 yumurta toplandi 8i canliydi 5 yumurtam dollendi 3u iyi kalitede 2si orta ile iyi kalite arasinda, ben memnun kaldim emre bey gayet babacan bir adam, her hastanedeki gibi illa bir bekleme sureniz oluyor, park sikintisi cekmezseniz kapinin onunde bir amca var sagolsun hep yardimci oluyor ucret falan talep etmiyor, 28 martta sonuclari bekliyorum, klinige giderken notrdum bir arkadas tavsiyesiyle gitmistik cikarken gayet memnun ayrildim, ben cok ilgi alaka bekleyen biri degilim sorularima cvp versinler yeter o yuzden beklentilerimi karsiladilar bence 8 yumurtadan 5 embroyo da buyuk basari diye dusunuyorum bundan sonrasi allaha kalmis ya nasip