Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende öyle düşünüyordum canım son zamanlara kadar evimde yakın ama sonradan yine kafam karıştı sen normalmi yapcaksın
bakalım canım daha belli değill dr bişey demek için erken dedi şubat sonu mart başı falan olacak herhalde doğum inşalahh
ama bugünden sonra yapılacak muamele için çok korkuyorm
merhaba mavicim topiğin hayırlı olsun.
bende etlikte oturuyorum ama bayındır hastanesinde doğum yapacağım.
doktora medart a gidiyorum.güven ve bayındırmış anlaşmalı hastaneleri ben bayındırı seçtim daha önce bir iki kere muayeneye gitmiştim çok ilgililerdi.doktorum ve anestezist le birlikte gidicez hastaneye.yani mekanı kullanıcaz bir nevi.
anladım canım inşallah kolay kurtulursun ben bana güven veren bi yer istiyorum ama bulamadım etlik bana pek hoş gözükmüyor bakalım hayırlısı... muamelelerden korkma canım dogum da hepsini yaşayacagız zaten mecburen
ya canım ben o an ne olur bilmiyorum normal dogum istiyorum onun icin yakın bir hastane düşünüyorum. özel istemiyorum hem teferruat açısından ya fakülte olmalı ya doğum üzerine bi hastane
merhaba mavicim topiğin hayırlı olsun.
bende etlikte oturuyorum ama bayındır hastanesinde doğum yapacağım.
doktora medart a gidiyorum.güven ve bayındırmış anlaşmalı hastaneleri ben bayındırı seçtim daha önce bir iki kere muayeneye gitmiştim çok ilgililerdi.doktorum ve anestezist le birlikte gidicez hastaneye.yani mekanı kullanıcaz bir nevi.
merhaba,ben bayındırın fiyatınıın ne kadar olduğunu merak ediyorum.ben de kendi doktorum ve anestezistimle gideceğim.normal mi yapacaksın doğumu yoksa sezaryen mi?
amin canım ya iyi insanlarla karşılaşırız inşalahhkızlar iyi akşamlar.ankara'da oturmuyorum,çok bilmiyorum. fakat ablam ankara'da abidinpaşa tarafında doğum evinde doğum yaptı kesinlikle tavsiye etmiyorum.çok çektirdiler ablama.doğumdan sonra kimseyi almadılar yanına cok zorlandı vs vs.aynı şekilde ablamın komşusu da oraya gitmiş doğum için fakat son anda arabada hastanenin kapısının önünde doğum yapmış.hemşire gelmiş göbek bağını kesmiş sen gel arkamdan demiş kadına kadın cıkamamış tek başına güvenlikde göndermemiş zaten.kadın kapıda 20 dk kadar beklemiş çocuğun eşi içine yapışmış.sonra yine bi doğum yaşamış kadın o eşi çıkarabilmek için.inanın abartısız durum böle, ablam anlatıyor ben deli oluyorum.aman sakın gitmeyin derim ben oraya.korkutmak da istemem şimdi bende hamileyim 29+3 haftalık.rabbim hayırlı bir hastane de merhametli hemşire,ebe ve doktorla karşılaştırsın hepimizi inşallah.
kızlar iyi akşamlar.ankara'da oturmuyorum,çok bilmiyorum. fakat ablam ankara'da abidinpaşa tarafında doğum evinde doğum yaptı kesinlikle tavsiye etmiyorum.çok çektirdiler ablama.doğumdan sonra kimseyi almadılar yanına cok zorlandı vs vs.aynı şekilde ablamın komşusu da oraya gitmiş doğum için fakat son anda arabada hastanenin kapısının önünde doğum yapmış.hemşire gelmiş göbek bağını kesmiş sen gel arkamdan demiş kadına kadın cıkamamış tek başına güvenlikde göndermemiş zaten.kadın kapıda 20 dk kadar beklemiş çocuğun eşi içine yapışmış.sonra yine bi doğum yaşamış kadın o eşi çıkarabilmek için.inanın abartısız durum böle, ablam anlatıyor ben deli oluyorum.aman sakın gitmeyin derim ben oraya.korkutmak da istemem şimdi bende hamileyim 29+3 haftalık.rabbim hayırlı bir hastane de merhametli hemşire,ebe ve doktorla karşılaştırsın hepimizi inşallah.
canım fiyat konusunu hiç bilmiyorum..doğumu normal diye planlıyoruz ama doktor henüz muayene etmedi o konuda müsait olursam bir sorun olmazsa normal istiyorum.fiyatıda artık ya doktora yada hastaneye sormak lazım.ilerleyen haftalarda sorarım
haceteepe kadın dpgum servisinde özel odası bile var beli bi para yatırıyosun..ve güven hastanesi derim ben...............ercüment cengiz...[/QUOTE
teşekkür ederim cnım