Ankara da 2011 ocak şubat aylarında doğum yapacaklar!!!

mavi3

Allahım sen bizi koru..
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2010
927
0
46
Ankara
ben 29 haftalık hamileyim ve nerede dogum yapacağıma halen karar veremedim sizler hangi hastanelerde doğum yapacaksınız ???

bende öyle düşünüyordum canım son zamanlara kadar evimde yakın ama sonradan yine kafam karıştı sen normalmi yapcaksın

bende öyle düşünüyordum canım son zamanlara kadar evimde yakın ama sonradan yine kafam karıştı sen normalmi yapcaksın

bakalım canım daha belli değill dr bişey demek için erken dedi şubat sonu mart başı falan olacak herhalde doğum inşalahh
ama bugünden sonra yapılacak muamele için çok korkuyorm

merhaba mavicim topiğin hayırlı olsun.

bende etlikte oturuyorum ama bayındır hastanesinde doğum yapacağım.

doktora medart a gidiyorum.güven ve bayındırmış anlaşmalı hastaneleri ben bayındırı seçtim daha önce bir iki kere muayeneye gitmiştim çok ilgililerdi.doktorum ve anestezist le birlikte gidicez hastaneye.yani mekanı kullanıcaz bir nevi.

bakalım canım daha belli değill dr bişey demek için erken dedi şubat sonu mart başı falan olacak herhalde doğum inşalahh
ama bugünden sonra yapılacak muamele için çok korkuyorm

anladım canım inşallah kolay kurtulursun ben bana güven veren bi yer istiyorum ama bulamadım etlik bana pek hoş gözükmüyor bakalım hayırlısı... muamelelerden korkma canım dogum da hepsini yaşayacagız zaten mecburen

ya canım ben o an ne olur bilmiyorum normal dogum istiyorum onun icin yakın bir hastane düşünüyorum. özel istemiyorum hem teferruat açısından ya fakülte olmalı ya doğum üzerine bi hastane

evet canımm haklısın güven veren bi yer olması lazxım içimiz rahat olsun ama işte böle bi yer bulmak da zor hayırlısı olsun bakalım

ya canım ben o an ne olur bilmiyorum normal dogum istiyorum onun icin yakın bir hastane düşünüyorum. özel istemiyorum hem teferruat açısından ya fakülte olmalı ya doğum üzerine bi hastane

canım böle bi, yer bulursan bana da haber ver lütfennnn

kızlar iyi akşamlar.ankara'da oturmuyorum,çok bilmiyorum. fakat ablam ankara'da abidinpaşa tarafında doğum evinde doğum yaptı kesinlikle tavsiye etmiyorum.çok çektirdiler ablama.doğumdan sonra kimseyi almadılar yanına cok zorlandı vs vs.aynı şekilde ablamın komşusu da oraya gitmiş doğum için fakat son anda arabada hastanenin kapısının önünde doğum yapmış.hemşire gelmiş göbek bağını kesmiş sen gel arkamdan demiş kadına kadın cıkamamış tek başına güvenlikde göndermemiş zaten.kadın kapıda 20 dk kadar beklemiş çocuğun eşi içine yapışmış.sonra yine bi doğum yaşamış kadın o eşi çıkarabilmek için.inanın abartısız durum böle, ablam anlatıyor ben deli oluyorum.aman sakın gitmeyin derim ben oraya.korkutmak da istemem şimdi bende hamileyim 29+3 haftalık.rabbim hayırlı bir hastane de merhametli hemşire,ebe ve doktorla karşılaştırsın hepimizi inşallah.

merhaba,ben bayındırın fiyatınıın ne kadar olduğunu merak ediyorum.ben de kendi doktorum ve anestezistimle gideceğim.normal mi yapacaksın doğumu yoksa sezaryen mi?

merhaba,ben bayındırın fiyatınıın ne kadar olduğunu merak ediyorum.ben de kendi doktorum ve anestezistimle gideceğim.normal mi yapacaksın doğumu yoksa sezaryen mi?

canım fiyat konusunu hiç bilmiyorum..doğumu normal diye planlıyoruz ama doktor henüz muayene etmedi o konuda müsait olursam bir sorun olmazsa normal istiyorum.fiyatıda artık ya doktora yada hastaneye sormak lazım.ilerleyen haftalarda sorarım

amin canım ya iyi insanlarla karşılaşırız inşalahh
çok saol canımm

Ayyy inanamıyorum nasıl birşey ya bu böyle bir olayı kimse yaşamasın inşallah .( acaba zekai tahir burak hastanesimi dogum olarak orası var zaten ben orayıda düşünmüyorumm sagol cnm bilgin icin peki sen nereye gidiyosun nerede düşünüyosun doğumu günümüz yakın birbirine???

Ben birde şu ankara üniversite tıp fakültesi ni düşünüyorum aslında. ama özelini siz hiç duydunuzmu orası hakkında birşeyler? ben biraz bilgi aldım ama bilmiyorum gidip görüşcem fiyat hakkında

teşekkür ederim canım.ben de bir problem çıkmazsa normal doğum düşünüyorum.Allah hepimize sağlıklı kolay doğum nasip etsin.

haceteepe kadın dpgum servisinde özel odası bile var beli bi para yatırıyosun..ve güven hastanesi derim ben...............ercüment cengiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…