Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba nisa 12 hanım bende 7 kez tüp denedim 1 tanesi başkent Hulusi hoca da ne Dr dan ne de klinikten hoslanmadim.hickimse ye tavsiye etmem.size hangi tedaviler uygulandı acaba cevaplarmisinizMehaba siteye yeni üyeyim 6 kez tüp bebek denedim ve nihayet gebeyim. Kesinlikle Guru Polat diyorum gerek yaklaşımı gerek uyguladığı tedavi diğerlerinden tamamıyla farklıydı.
Tabi ki bana bu tedavimde farklı olarak IVIG tedavisi verdi. Bundan önceki tedavilerimde hep trombofili üzerinde durulmuştu sadece bunu yanında çok iyi bir insan kendinizi çok rahat hissediyorsunuz bence en önemlisi de bu usanmadan sorularınızı cevaplıyor ve aklınınzda hiç bir şey bırakmıyorMerhaba nisa 12 hanım bende 7 kez tüp denedim 1 tanesi başkent Hulusi hoca da ne Dr dan ne de klinikten hoslanmadim.hickimse ye tavsiye etmem.size hangi tedaviler uygulandı acaba cevaplarmisiniz
Keşke daha önce tanısaydım ama son tedavime kısmetmişTabi ki bana bu tedavimde farklı olarak IVIG tedavisi verdi. Bundan önceki tedavilerimde hep trombofili üzerinde durulmuştu sadece bunu yanında çok iyi bir insan kendinizi çok rahat hissediyorsunuz bence en önemlisi de bu usanmadan sorularınızı cevaplıyor ve aklınınzda hiç bir şey bırakmıyor
Canim IVIG nedir .Benim endometriozis im var.rezerv azlığı var farklı bişey yapmıyorlar bana uzun protokol kısa protokol tedavi bu kadar .Tabi ki bana bu tedavimde farklı olarak IVIG tedavisi verdi. Bundan önceki tedavilerimde hep trombofili üzerinde durulmuştu sadece bunu yanında çok iyi bir insan kendinizi çok rahat hissediyorsunuz bence en önemlisi de bu usanmadan sorularınızı cevaplıyor ve aklınınzda hiç bir şey bırakmıyor
Merhaba nisa 12 hanım bende 7 kez tüp denedim 1 tanesi başkent Hulusi hoca da ne Dr dan ne de klinikten hoslanmadim.hickimse ye tavsiye etmem.size hangi tedaviler uygulandı acaba cevaplarmisiniz
nisa gurur bey duydum. bende cok denemeden dusuk ve basarisizlikla ciktim. yillarda gecti. tebrikler bizede nasip olsun insallahMehaba siteye yeni üyeyim 6 kez tüp bebek denedim ve nihayet gebeyim. Kesinlikle Guru Polat diyorum gerek yaklaşımı gerek uyguladığı tedavi diğerlerinden tamamıyla farklıydı.
Allah hepimizin yardımcısı olsunGecmis olsun bende baskent'ten cok kotu sonucla ciktim.. gordugun burada bu saatte arastirmadayim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Mehaba siteye yeni üyeyim 6 kez tüp bebek denedim ve nihayet gebeyim. Kesinlikle Guru Polat diyorum gerek yaklaşımı gerek uyguladığı tedavi diğerlerinden tamamıyla farklıydı.