• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara da başkent hulusi bey mi,anatolıa hakan yaralı mı,ankalıfe gurur polat mı

nisa12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
5
1
1
42
Mehaba siteye yeni üyeyim 6 kez tüp bebek denedim ve nihayet gebeyim. Kesinlikle Guru Polat diyorum gerek yaklaşımı gerek uyguladığı tedavi diğerlerinden tamamıyla farklıydı.

Mehaba siteye yeni üyeyim 6 kez tüp bebek denedim ve nihayet gebeyim. Kesinlikle Guru Polat diyorum gerek yaklaşımı gerek uyguladığı tedavi diğerlerinden tamamıyla farklıydı.
Merhaba nisa 12 hanım bende 7 kez tüp denedim 1 tanesi başkent Hulusi hoca da ne Dr dan ne de klinikten hoslanmadim.hickimse ye tavsiye etmem.size hangi tedaviler uygulandı acaba cevaplarmisiniz

Merhaba nisa 12 hanım bende 7 kez tüp denedim 1 tanesi başkent Hulusi hoca da ne Dr dan ne de klinikten hoslanmadim.hickimse ye tavsiye etmem.size hangi tedaviler uygulandı acaba cevaplarmisiniz
Tabi ki bana bu tedavimde farklı olarak IVIG tedavisi verdi. Bundan önceki tedavilerimde hep trombofili üzerinde durulmuştu sadece bunu yanında çok iyi bir insan kendinizi çok rahat hissediyorsunuz bence en önemlisi de bu usanmadan sorularınızı cevaplıyor ve aklınınzda hiç bir şey bırakmıyor

Tabi ki bana bu tedavimde farklı olarak IVIG tedavisi verdi. Bundan önceki tedavilerimde hep trombofili üzerinde durulmuştu sadece bunu yanında çok iyi bir insan kendinizi çok rahat hissediyorsunuz bence en önemlisi de bu usanmadan sorularınızı cevaplıyor ve aklınınzda hiç bir şey bırakmıyor
Keşke daha önce tanısaydım ama son tedavime kısmetmiş

Canim IVIG nedir .Benim endometriozis im var.rezerv azlığı var farklı bişey yapmıyorlar bana uzun protokol kısa protokol tedavi bu kadar .

Gecmis olsun bende baskent'ten cok kotu sonucla ciktim.. gordugun burada bu saatte arastirmadayim.

nisa gurur bey duydum. bende cok denemeden dusuk ve basarisizlikla ciktim. yillarda gecti. tebrikler bizede nasip olsun insallah

Allah hepimizin yardımcısı olsun

Sende Baskent'ten pek memnun kalmadin galiba.. Aslinda okadar reklaminin yapildigina benzemedigin anlamis oldum. Ama benimde cok kisitli olan zamanimi calmis oldular.. En dogal ve basit oldugunu dusundugum ilac dozajini bile ayarlamadi ya doktor. ne asprin ne vitamin gibi basit seyler bile verilmedi. O neydi ya oldum sonunda cok umursamaz ve tek duze ezbere ne biliyorlarsa o yani.

Merhaba,

Mesaj bir yil öncesinden ama öncelikle tebrik ederim...dilerim sağlıcakla kucağıniza almışşınızdır mucizenizi. Ben dün bilgi amaçlı Gurur Bey ile telefonda görüştüm. Sabırla dinledi. Ilk denememi Gamze Sinem Çağlar ile yaptık sonuç negatif. Doktor araştırıyoruz. Recai Pabuççu-Mehmet/Ahmet Erdem araştırırken birden Gurur beyi tavsiye ettiler. Siz daha önceki denemelerinizi nerede yaptınız farklı doktorlar mı hep aynı doktorda mı olumsuz oldu? Paylaşırsanız sevinirim...Gurur bey hk'da fazla yorum bulamadım.

Back
X