Doğuma Hazırlık Ankara da bebek odası süsleme malzemeleri..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Zekiyelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
149
108
73
34
merhaba anneler,Ankara da bebek odası süslemek için ve bebek şekeri siparişi için nerelere bakabilirim uygun fiyatlı yerler özellikle. Bebek baby mall, bebe de marche gibi mağazalarda oldukça abartılmış fiyatlar. Şimdiden teşekkürler

ben çoğu araştırmamı internetten yaptım.. hem daha fazla çeşit var mağazalardan daha orjinal şeyler oluyor hem de daha hesaplı.. mağazalara gitmediğim için benim tavsiyem internetten sipariş vermen..

bebek mağazaları arasında en uygun olanı babymall, bizde gezdik araştırdık hatta ordan alışveriş yapmayı düşünüyoruzz. bebek şekeri, süsleme ve her türlü malzemeyi uygun fiyata forumda ulusta bulunabileceği yazıyordu.

Arkadaşlar Merhaba,

Bu tarz şeyler için bence en uygunu Ankrada Suluhan'a gitmek , orada birçok dükkan var ve herşey mükemmel, aklınızda olsun ;)

Ben de Ankara'da bebek süsü ve şekeri bakabileceğim yer arıyorum, önerebileceğiniz nereler var, özellikle de kızılay ve ulus da olursa sevinirim...

Back
X