- 21 Kasım 2016
- 2.472
- 8.733
- 158
- 33
Kızlar merhaba. Tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum bugün Berfu demir ile görüştüm yarında Hulusi hocamla görüşeceğim ama çok kararsız kaldım. Bu arada yaşım 33 amh 0,92 6 7 yumurta gözüküyor ultrasonda. Berfu hoca bu ay tedavi önermedi yumurtalar küçük dedi biraz takviye verdi önümüzdeki ay bakalım işe yaradıysa başlarız dedi. Daha öncede tüp bebek denemelerim olmuştu ilk evliliğimde onlara baktı. Yumurta rezervim hep azmış aslında ama bize sebepsiz diyorlardı o zaman amh 1.47 falan çıkmıştı ondan belkide. Bir tane embriyo 5. Güne gitmişti o zaman oda iyi kalite değilmiş ben öyle sanıyordum o zaman doktor öyle demişti. O yüzden berfu hoca embriyo kalitesine odaklanmak istediğini söyledi. Ve 3. Günden sonra hep bozulma olmuş Buda erkek kaynaklı olabilir dedi. Rahimle ilgili süreç embriyodan sonra dedi dinlendirme yapılacakmış. Deneme yanılma şeklinde ilerlemekten korkuyorum artık ne varsa bakılsın ve çözüm bulunsun istiyorum. Çok uzattım kusura bakmayın. Tecrübesi olan arkadaşlar yada benzer durumda olanlar nasıl ilerledi söylerse çok mutlu olurum