Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende estetik açıdan doktor araştırması yapıyorum tavsiyeniz varsa bende faydalanmak isterimherhangi şikayetiniz var mı yoksa esnetik açıdan mı istiyorsunuz ona göre tavsiye edecem de
Mesut hoca açık rinoplasti yapıyor değil miBen geçen hafta Mesut KAYA ya ameliyat oldum ,şimdilik inanılmaz memnunum.Hem estettik hem de kıkırdak eğriliği vardı.
inşallaj memnun da kalırsınız, ödemler indikçe sorunlar çıkabiliyorBen geçen hafta Mesut KAYA ya ameliyat oldum ,şimdilik inanılmaz memnunum.Hem estettik hem de kıkırdak eğriliği vardı.
Evet açık teknikle oldum.Mesut hoca açık rinoplasti yapıyor değil mi
Ya umarım memnun kalırım , gerçekten zahmetli bi iş,ödemler biraz biraz inmeye şimdilik sıkıntım yok ama çok erken daha ay dolmadı.inşallaj memnun da kalırsınız, ödemler indikçe sorunlar çıkabiliyor
kesinlikle erken, sorun için telaşlanmak ya da çok güzel diye sevinmek de aynı şekildeYa umarım memnun kalırım , gerçekten zahmetli bi iş,ödemler biraz biraz inmeye şimdilik sıkıntım yok ama çok erken daha ay dolmadı.
herhangi şikayetiniz var mı yoksa esnetik açıdan mı istiyorsunuz ona göre tavsiye edecem de
[/QUOTE
Ya umarım memnun kalırım , gerçekten zahmetli bi iş,ödemler biraz biraz inmeye şimdilik sıkıntım yok ama çok erken daha ay dolmadı.
[/QUOTEÇok geçmiş olsun umarım istediğiniz gibi olur![]()
Merhabalar, benim de merak ettiğim bi şey var aslında tecrübeli kişiler yanıtlarsa,şimdi ameliyattan sonraki foto ya benzemeyecek mi şişlikler inince
Şuan nasıl burnunuz? Memnun musunuz?Merhabalar, benim de merak ettiğim bi şey var aslında tecrübeli kişiler yanıtlarsa,şimdi ameliyattan sonraki foto ya benzemeyecek mi şişlikler inince
Evet memnunum ,şişlikler azalmaya başladı ama henüz inmedi .Şuan nasıl burnunuz? Memnun musunuz?
Anlıyorum çok geçmiş olsunEvet memnunum ,şişlikler azalmaya başladı ama henüz inmedi .