Ankara da burun estetigi olanlar yardimci olun lutfen ..

bende Dr.Alperen beyden ameliyat oldum çok memnun kaldım 11.gun oldu burnum çok.guzel ve ağrısız bir dönem geçirdim tabi illaki agrim oldu ama çok az . morluklarim da az oldu . yani her şekilde başarılı bir ameliyat oldu umarım bundan sonraki evrelerde guzel gecer. ve sadce malzeme ucreti 500 tl odeyecegim. kesinlikle tavsiye ediyorum

Estetik amaçlıymıydı ameliyatınız..Alperen bey doc.dr. mudur kendisi

Çevremde yaptıranlara bakıp korkmuştum başlarda. Ankarada biraz araştırma yaptıktan sonra zühtü demir hocamın yanına gittim. Güler yüzlü cok ilgili bi doktor. Kesinlikle istekleriniz doğrultusunda sonuç alıyosunuz. Asla yüzüm morarmadı şişmedi ve en önemlisi tampon yok. Cok rahat bi ameliyat geçirdim. Hastanede cok ilgilendiler. Hocama binlerce kez teşekkür ederim. Bi dokunuşuyla hayatımı değiştirdi. Ruhum yenilendi. İyiki size geldim. Cok memnunum. Başarılarınız daim olsun allah razı olsun hocam

Çevremde yaptıranlara bakıp korkmuştum başlarda. Ankarada biraz araştırma yaptıktan sonra zühtü demir hocamın yanına gittim. Güler yüzlü cok ilgili bi doktor. Kesinlikle istekleriniz doğrultusunda sonuç alıyosunuz. Asla yüzüm morarmadı şişmedi ve en önemlisi tampon yok. Cok rahat bi ameliyat geçirdim. Hastanede cok ilgilendiler. Hocama binlerce kez teşekkür ederim. Bi dokunuşuyla hayatımı değiştirdi. Ruhum yenilendi. İyiki size geldim. Cok memnunum. Başarılarınız daim olsun allah razı olsun hocam

ooooo sahte hesap, alırım bir dal !!!!

ooooo sahte hesap, alırım bir dal !!!!
O kadar içiniz fesatki samimi insanlara tahammülünüz yok. Kimse için iyi şeyler yazcam diye sahte hesapla falan uğraşmaya vaktim yok. Kişi kendinden bilir işi. Zühtü hocama karşı bi derdiniz kininiz var cok belli. Arkasından havlarsınız anca işte böyle

Back
X