Ankara da burun estetiği

Yo oncrden sıra almanıza gerek yok ayın sın ıkı ıs gununde acılıyor randevu yada sabahdan gıdıp ordan muayne olun muayne oldukdan 10 gun ıcınde ameliyat olursunuz doktorun boslugu varsa hemen yapr ameliyatdan on gun sonra normle donuyotsunuz sıslık ındı normel hayata donmek 10 gun suruyor
Özelden yazdım beni de bilgilendirirseniz çok sevinirim

Ankara da burun estetiği için doktor önerebilir misiniz ve fiyatları ne bilginiz var mı
Ben ocak ayında gazide ameliyat oldum dr duygu ötgöze ücret odemedim burnunda kemer yamukluk veya burun ucu dusuklugu varsa devlet karsılıyor çok memnunum cevremden ve burdakı forumdam en az 25 kısı ameliyat oldu hepsıde cok memnun gazıyı hastahanesini degerlendır derım

Ben ocak ayında gazide ameliyat oldum dr duygu ötgöze ücret odemedim burnunda kemer yamukluk veya burun ucu dusuklugu varsa devlet karsılıyor çok memnunum cevremden ve burdakı forumdam en az 25 kısı ameliyat oldu hepsıde cok memnun gazıyı hastahanesini degerlendır derım
Özelden yazdım bakabilir misiniz:)

Merhaba ben de biraz önce online randevu ile aldım ama doktor adı yazmıyor.. sizin yorumlarınızı okuyarak Duygu Hocadan almak istedim ama nasıl yapabilirim?

Ben ocak ayında gazide ameliyat oldum dr duygu ötgöze ücret odemedim burnunda kemer yamukluk veya burun ucu dusuklugu varsa devlet karsılıyor çok memnunum cevremden ve burdakı forumdam en az 25 kısı ameliyat oldu hepsıde cok memnun gazıyı hastahanesini degerlendır derı

Burnununuzun eski ve yeni halini atabilir misiniz bende duygu hocaya ameliyat olmayı düşünüyorum

Tabı bana ozelden mesaj atın butun surecın fotograflarını atayım gazı ki doktorların hepsı bence cok basarılı bı arkadas ahsen hocaya ameliyat oldu cok basarkı ben ve arkadasm duygu hocaya olduk ıkımızde cok memnun kaldık ablamda duygu hocaya olcak ameliyat serhat şibar hocayda bı kac tanıdıgım ameliyat oldu onlarda cok memnun kaldı bence gazı hastahenesını degerlendırın bugun forumdan bı arladas gazı hastahnesının profosor hocaya muayneye gtdı 120 tl muayne ucretı cıkıyor profesör olunca estetık ıstedıgını ıcın 5000 tl ama uzmana olursanız duygu hıcca serhat hoca gibi 3000 tl cıvarı belki daha uygun burnunuzda sorun varsa sgk karsılıyor zaten ozelden yazın bana ben resımlerı atarıBur

Gazi hastahanesi duygu ötgöz şibara ameliyat oldum kendısinden asırı ama asırı memnun kaldım cok problemlı bır burnu o kadar guzel yapdıkı cevremdekı herkes ondan memnjn kaldı eşi serhat şibarda mükemmel bir cerrah burnunda yamukluk yara kemer veya kırık varsa sgk karsılıyor eger estetık amaclıysa. Maksımum 3000 tl
Burnunuz nasıl oldu ?Memnun kaldınızmı ? Bende araştırıyorum duygu hocayı çok gördüm araştırıyorum hala yardımcı olursanız çok sevinirim .

Ya memnun kalmışsınız sanırım acaba bana da atar mısınız fotoğrafları rica etsem? Gazi'de olmayı düsünüyorum ama güvenemiyorum. Hickimse de cevap vermedi süreçle ilgili aydınlatırsanız çok memnun olurum

Gazi hastahanesi duygu ötgöz şibara ameliyat oldum kendısinden asırı ama asırı memnun kaldım cok problemlı bır burnu o kadar guzel yapdıkı cevremdekı herkes ondan memnjn kaldı eşi serhat şibarda mükemmel bir cerrah burnunda yamukluk yara kemer veya kırık varsa sgk karsılıyor eger estetık amaclıysa. Maksımum 3000 tl
Bende ameliyat olmak istiyorum duygu hocaya.Rica etsem özelden fotoğraf atar mısınız ?

Back
X