- 31 Mayıs 2019
- 127
- 172
- 18
- 34
- Konu Sahibi Esyyyyyyyyyyy
-
Bir küçük çocuğum daha var. Bırakacak kimsem yok devlette de malum sıraydı kalabalık olması vs. Sıkıntı oluyor durmuyor bizim cocukdevlette neden yaptirmiyorsun canim
normal kontrollerin nerede yapiliyor
Anladim cnm Allah yardimcin olsunBir küçük çocuğum daha var. Bırakacak kimsem yok devlette de malum sıraydı kalabalık olması vs. Sıkıntı oluyor durmuyor bizim cocukMuanemi memorial da oluyorum...
Teşekkür ederimAnladim cnm Allah yardimcin olsun
Memorialin karşi tarafnda Ykm var orda Gülhiz karataş var ben ona yaptrdm doktorumun hastaları ona gidiyor 350 TL'ye yaptrmstk çokta memnun kaldık bebekle ilgili dediği herşey çıktı iyi görüyor yani bı arayıp görüşebilirsnz.Mrb hanımlar...
19 haftalığım önümüzdeki ay detaylı ultrason olacağım ama nerde yapsam diye bakıyorum. Bi iki yere sordum 750 fln dediler. Sizler nerde, kime nekadara baktırdınız acaba? Ücreti biraz yüksek gibi geldi daha uyguna ve iyi bakan yerler mutlaka vardır özelde diye düşünüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum hanımlar....
21-22 cıvarı sanırım genelde istiolar. Yaptırmakta fayda var benceKizlar detayliya kacinci haftada giriliyo? Ben de cok sukur 17+2 oldum. Bir de renkli ultrason olayi var onu kesin istiyorlar mi doktorlar?
merhaba batıkent bilgide 250 tl perinatolog yapıyor, koru hastanesinde de sahibi aydan biri yapıyor ancak fiyatını bilmiyorum.Mrb hanımlar...
19 haftalığım önümüzdeki ay detaylı ultrason olacağım ama nerde yapsam diye bakıyorum. Bi iki yere sordum 750 fln dediler. Sizler nerde, kime nekadara baktırdınız acaba? Ücreti biraz yüksek gibi geldi daha uyguna ve iyi bakan yerler mutlaka vardır özelde diye düşünüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum hanımlar....
Batikent deki nasıl acaba biliomusunzmerhaba batıkent bilgide 250 tl perinatolog yapıyor, koru hastanesinde de sahibi aydan biri yapıyor ancak fiyatını bilmiyorum.
merhaba henüz gitmedim ama ben gatada yaptırıyorum takiplerimi dün randevum vardı doktoruma sordum özeldemi çektireyim ayrıntılı ultrasonu dedim burada hallederiz dedi bir tarihde almadım . hiç tecrübem yok ama bilgi hastanesi bildiğim kadarıyla temiz özenli güzel bir hastane .fiyatıda uygun gelmişti bana instagramda ertan tan diye birisi çıkıyor sponsorlu bağlantılarda ona sormuştum 350 tl yazmıştı. ama hastane ortamı daha iyi bence gitmişken muayeneni de olursun diye.Batikent deki nasıl acaba biliomusunz
Devlette de randevu sistemi galiba biraz sıkıntılı oluyor. İlk bi normal randevuya gidiyorsun ordan doktor sevk ediyor seni ayrıntılı için gidiosun sonra bi randevu daha alıyorsunmerhaba henüz gitmedim ama ben gatada yaptırıyorum takiplerimi dün randevum vardı doktoruma sordum özeldemi çektireyim ayrıntılı ultrasonu dedim burada hallederiz dedi bir tarihde almadım . hiç tecrübem yok ama bilgi hastanesi bildiğim kadarıyla temiz özenli güzel bir hastane .fiyatıda uygun gelmişti bana instagramda ertan tan diye birisi çıkıyor sponsorlu bağlantılarda ona sormuştum 350 tl yazmıştı. ama hastane ortamı daha iyi bence gitmişken muayeneni de olursun diye.
bende öyle okuduğum için randevu alınacaksa diye sordum ben şuan 15. haftadayım 10gün sonra 3 lü taramaya geldiğinde ayarlarız dedi.eğer yakınsan gatanın doktorlarıda çok iyi ben çok hastane gezdim doğum katı tertemiz koruya gittim özel keçiörene gittim ortadoğu hastanesine gittim ama gata hem devlet olması hemde hekimleri halen asker kökenli olduğu için gayet iyi geldi bana takipleri muayeneleri çok iyi şekilde.eğer giriş süren geçmediyse tercih etmeni tavsiye ederim.kadın doğum katında 10a yakın doçent odası acil müdehale odası renkli ultrason var.refakatci de alıyolarlar doğumda.öyle rahat konuşunca doktor sanırım sırada yok .ve en önemlisi suriyeli hasta hiç yok.ben zübeyde hanıma acile bi kaç kere gitmek zorunda kaldım bulantılarımdan suriyeli hasta doluydu ve öncelik ne yazık ki onlardaydı.Devlette de randevu sistemi galiba biraz sıkıntılı oluyor. İlk bi normal randevuya gidiyorsun ordan doktor sevk ediyor seni ayrıntılı için gidiosun sonra bi randevu daha alıyorsundirek ayrıntılı için randevu verilmio doktorun yönlendirmesi gerekiyor. Yanlış mı biliyorum
cnm bana 18+5 te bakti drTeşekkür ederimaynı haftada gidiyoruz. Siz nasıl yapcaksınız
evet aynen boyle oluyor canim git git gel ben calismiyorum o yuzden bolca vaktim var zaten sirf bebek icin esimle bile 7 aydir ayriyizDevlette de randevu sistemi galiba biraz sıkıntılı oluyor. İlk bi normal randevuya gidiyorsun ordan doktor sevk ediyor seni ayrıntılı için gidiosun sonra bi randevu daha alıyorsundirek ayrıntılı için randevu verilmio doktorun yönlend6irmesi gerekiyor. Yanlış mı biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?