Ankara da detaylı ultrason

Esyyyyyyyyyyy

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
127
172
18
34
Mrb hanımlar...
19 haftalığım önümüzdeki ay detaylı ultrason olacağım ama nerde yapsam diye bakıyorum. Bi iki yere sordum 750 fln dediler. Sizler nerde, kime nekadara baktırdınız acaba? Ücreti biraz yüksek gibi geldi daha uyguna ve iyi bakan yerler mutlaka vardır özelde diye düşünüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum hanımlar....🙏🙏🙏

Kizlar detayliya kacinci haftada giriliyo? Ben de cok sukur 17+2 oldum. Bir de renkli ultrason olayi var onu kesin istiyorlar mi doktorlar?

Mrb hanımlar...
19 haftalığım önümüzdeki ay detaylı ultrason olacağım ama nerde yapsam diye bakıyorum. Bi iki yere sordum 750 fln dediler. Sizler nerde, kime nekadara baktırdınız acaba? Ücreti biraz yüksek gibi geldi daha uyguna ve iyi bakan yerler mutlaka vardır özelde diye düşünüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum hanımlar....🙏🙏🙏
Memorialin karşi tarafnda Ykm var orda Gülhiz karataş var ben ona yaptrdm doktorumun hastaları ona gidiyor 350 TL'ye yaptrmstk çokta memnun kaldık bebekle ilgili dediği herşey çıktı iyi görüyor yani bı arayıp görüşebilirsnz.

Mrb hanımlar...
merhaba batıkent bilgide 250 tl perinatolog yapıyor, koru hastanesinde de sahibi aydan biri yapıyor ancak fiyatını bilmiyorum.

Batikent deki nasıl acaba biliomusunz
merhaba henüz gitmedim ama ben gatada yaptırıyorum takiplerimi dün randevum vardı doktoruma sordum özeldemi çektireyim ayrıntılı ultrasonu dedim burada hallederiz dedi bir tarihde almadım . hiç tecrübem yok ama bilgi hastanesi bildiğim kadarıyla temiz özenli güzel bir hastane .fiyatıda uygun gelmişti bana instagramda ertan tan diye birisi çıkıyor sponsorlu bağlantılarda ona sormuştum 350 tl yazmıştı. ama hastane ortamı daha iyi bence gitmişken muayeneni de olursun diye.

merhaba henüz gitmedim ama ben gatada yaptırıyorum takiplerimi dün randevum vardı doktoruma sordum özeldemi çektireyim ayrıntılı ultrasonu dedim burada hallederiz dedi bir tarihde almadım . hiç tecrübem yok ama bilgi hastanesi bildiğim kadarıyla temiz özenli güzel bir hastane .fiyatıda uygun gelmişti bana instagramda ertan tan diye birisi çıkıyor sponsorlu bağlantılarda ona sormuştum 350 tl yazmıştı. ama hastane ortamı daha iyi bence gitmişken muayeneni de olursun diye.
Devlette de randevu sistemi galiba biraz sıkıntılı oluyor. İlk bi normal randevuya gidiyorsun ordan doktor sevk ediyor seni ayrıntılı için gidiosun sonra bi randevu daha alıyorsun🤔 direk ayrıntılı için randevu verilmio doktorun yönlendirmesi gerekiyor. Yanlış mı biliyorum

Devlette de randevu sistemi galiba biraz sıkıntılı oluyor. İlk bi normal randevuya gidiyorsun ordan doktor sevk ediyor seni ayrıntılı için gidiosun sonra bi randevu daha alıyorsun🤔 direk ayrıntılı için randevu verilmio doktorun yönlendirmesi gerekiyor. Yanlış mı biliyorum
bende öyle okuduğum için randevu alınacaksa diye sordum ben şuan 15. haftadayım 10gün sonra 3 lü taramaya geldiğinde ayarlarız dedi.eğer yakınsan gatanın doktorlarıda çok iyi ben çok hastane gezdim doğum katı tertemiz koruya gittim özel keçiörene gittim ortadoğu hastanesine gittim ama gata hem devlet olması hemde hekimleri halen asker kökenli olduğu için gayet iyi geldi bana takipleri muayeneleri çok iyi şekilde.eğer giriş süren geçmediyse tercih etmeni tavsiye ederim.kadın doğum katında 10a yakın doçent odası acil müdehale odası renkli ultrason var.refakatci de alıyolarlar doğumda.öyle rahat konuşunca doktor sanırım sırada yok .ve en önemlisi suriyeli hasta hiç yok.ben zübeyde hanıma acile bi kaç kere gitmek zorunda kaldım bulantılarımdan suriyeli hasta doluydu ve öncelik ne yazık ki onlardaydı.

Teşekkür ederim 🙏 aynı haftada gidiyoruz. Siz nasıl yapcaksınız
cnm bana 18+5 te bakti dr
Ankara sehir hastanesinde bi sikinti vs yok dedi dr memmunum ama her an istedigimde ulasamiyorum ozel gibi ama ozel degil bi tanidik vasitasiyla ilgileniyor
zaten ayrintiliyada baska dr bakti hayirlisiyla bi dogsalardi dr aramaktan arastirmaktan gina geldi

Devlette de randevu sistemi galiba biraz sıkıntılı oluyor. İlk bi normal randevuya gidiyorsun ordan doktor sevk ediyor seni ayrıntılı için gidiosun sonra bi randevu daha alıyorsun🤔 direk ayrıntılı için randevu verilmio doktorun yönlend6irmesi gerekiyor. Yanlış mı biliyorum
evet aynen boyle oluyor canim git git gel ben calismiyorum o yuzden bolca vaktim var zaten sirf bebek icin esimle bile 7 aydir ayriyiz

Back
X