Ankara' da dikissiz normal dogum

duygubaby

Guru
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
2.118
64
363
Ankarada dikissiz normal doğumda tecrübeli doktor tavsiyeniz var mi? Bende gebelik planlıyorum böyle bir doktorla başlayıp devam etmek istiyorum. Tavsiyede bulunursaniz sevinirim.

Ankarada dikissiz normal doğumda tecrübeli doktor tavsiyeniz var mi? Bende gebelik planlıyorum böyle bir doktorla başlayıp devam etmek istiyorum. Tavsiyede bulunursaniz sevinirim.

Merhaba canım hamilelikte sonlara doğru yaklaştıkça içimi bir korku aldı dikiş, kesi vs gözümü çok korkutuyor. Bu yüzden dikişsiz kesisiz olabiliyor mu diye araştırırken senin sorunla karşılaştım:3:
Profilinde gördüğüm kadarıyla şu anda hamilesin. Nereyi tercih ettin hangi hastane ve Dr a gidiyorsun canım? İstediğin gibi bulabildin mi merak ettim:44:

Ben akropolde ebru hanim yaptiriyor diye okumustum yine bu sitede. Sanirim ebru yuce ile ilgili olan sayfalarda biri arkadasinin dikissiz dogum yaptigini yazmis. Acikcasi ilk basta cok güzel geldi ama bu isin riskleri var mi bilmiyorum. Yine bu forumda baska sehirlerde vaktinde kesi yapilmadigi icin cok daha kötü yirtilan bir kac insanin olduğunu okudum. Yani o kesinin amaci daha fazla yirtilmasini önlemek. .

Doktorlarimiza güvenelim iyi olacak derken daha kotu olmasin da... senin doktorun kim bu arada ?

arkadaşlar merhaba... Konu ilgimi çekti. ) ay önce normal doğum yaptım ve dikişli. şöyle başlayayım: Hamilelik öncesinde ve süresince normal doğum ve özellikle dikiş gözümü korkutuyordu. Ancak doğum sancısında asıl iş:) yani sancıyı çektiysen doğurmakta ve hele ki dikişte hiçbir şey yok. zaten doktorunuz doğum anında ya da sonrasında kesi işlemi için rahminize gerekli müdahaleyi gerçekleştiriyor. benim kızım kafasının yanına kolunu da koymuş yani süpermen moduyla doğdu:) Normal bir kesi işlemine bir kesi daha yapmak zorunda kaldı doktorum. fakat kesi olmazsa feci bir parçalanma sözkonusu olur. kesisiz ve dikişsiz bir doğumun avantajları olduğunu düşünmüyorum. bu konuda korkunuz olmasın. keserken acır, dikerken acır vs. hiiiç bir şey hissetmiyorsunuz:) sancıyı çekmeye hazırlanın yeter...

Çekeceğiz artık o kadar sonu güzel nasılsa :) benim oğlan da ultrasonla bakarken hep elini suratina kapatiyor, senin kızın gibi superman modunda cikabilir :) ben hazır olayim :)

Merhaba canım hamilelikte sonlara doğru yaklaştıkça içimi bir korku aldı dikiş, kesi vs gözümü çok korkutuyor. Bu yüzden dikişsiz kesisiz olabiliyor mu diye araştırırken senin sorunla karşılaştım:3:
Profilinde gördüğüm kadarıyla şu anda hamilesin. Nereyi tercih ettin hangi hastane ve Dr a gidiyorsun canım? İstediğin gibi bulabildin mi merak ettim:44:

Akrapol hastanesinr gidiyorum canım ebru hanıma. Araştırdım ama bulamadım. Yeni bir hep duydum doğumda sürüyorlarmis hem açılmayi kolaylastiriyormus hemde yirtilmayi önlüyormus. Bunu doktorumda sorucam.

Ben de ona gidiyorum ben de bir sorayim bakalim 2 hafta sonra dogum nasil olacak belli olur insallah

Back
X