- 6 Eylül 2016
- 1.507
- 1.141
- 48
- Konu Sahibi oglumherseyim
Doğuda yaşıyorum ama doğum Ankara da olacak önerebileceğiniz hastaneler(özel, devlet) ve fiyatlar hakkında bilgisi olanlar paylaşabilir misiniz lütfen?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sincan koru 3100 doğum paketi kartla 3350 2 taksit yapıyolar 10 muayne seker yüklemesi sinirsiz nst 2 li 4 lu tarama oda süslemesi lohusa şerbeti içinde kan tahlilleri falan ben 2 kere gittim alacam paket diğer hastaneler hakkında bilgim yok zaten bu fiyat altı yok pahalı her yer ne yapalım el mahkum ayrıntılı ultrason parayla bi de ağrısız doğum farkı 400 lira dedi aklıma gelenler bunlar normal sezeryan fark yokDoğuda yaşıyorum ama doğum Ankara da olacak önerebileceğiniz hastaneler(özel, devlet) ve fiyatlar hakkında bilgisi olanlar paylaşabilir misiniz lütfen?
Ben sadece doğuma gideceğim canım doğuda yaşıyorum eşim burda görev yapıyor sadece doğum fiyatını alayım olmazsa arayıp devlette doğumu da ben istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum :/canım sincan koru 3100 doğum paketi kartla 3350 2 taksit yapıyolar 10 muayne seker yüklemesi sinirsiz nst 2 li 4 lu tarama oda süslemesi lohusa şerbeti içinde kan tahlilleri falan ben 2 kere gittim alacam paket diğer hastaneler hakkında bilgim yok zaten bu fiyat altı yok pahalı her yer ne yapalım el mahkum ayrıntılı ultrason parayla bi de ağrısız doğum farkı 400 lira dedi aklıma gelenler bunlar normal sezeryan fark yok
Ben sadece doğuma gideceğim canım doğuda yaşıyorum eşim burda görev yapıyor sadece doğum fiyatını alayım olmazsa arayıp devlette doğumu da ben istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum :/
10500 mü ne yapmış onlar öyle yahu :/Ortadoğu doğum 2000
Medical park doğum 4500
Güven hastanesi doğum 10500
10500 mü ne yapmış onlar öyle yahu :/
Bi sorun var bebeğinde canım?Batikentte bilgi hastanesinde 1700 dogum ben bebegimde sorun olmasa orda yspacaktim
Canm bobreklerinde buyume devamli takipteyim ankara buyukdogumda bu yuzden biraktim orayi mecburen buyukdogumda yapacagimBi sorun var bebeğinde canım?![]()
Aynen yaaa altindan Sanki kullandıkları malzemeler:)
Fiyat hangisini beğendim o civarda bi kaç tane daha yazarim:)
Canm bobreklerinde buyume devamli takipteyim ankara buyukdogumda bu yuzden biraktim orayi mecburen buyukdogumda yapacagim
Canm bobreklerinde buyume devamli takipteyim ankara buyukdogumda bu yuzden biraktim orayi mecburen buyukdogumda yapacagim
Vallahi uçmuşlar keşke imkanımız olsa da 100000 harcasak evladımız için
2000 en makulü ama doktoru nasıl acaba var mı öyle uygun bildiklerin canım
2000 olan orta Doğu sultan pinar dundar ya da günnur yüce var ikisi de olabilir
Daha uygun istersen Keçiören hastanesi özel. Eryaman hastanesi Lokman Hekim var sincan koru var bi de batikent bilgi hastanesi
Eryaman hastanesi Oscar bey
Lokman hekim.bahar hanim
Sincan koru hüseyin bey
Yok zekai tahirÇok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah kardeşim
Büyükdoğum dediğin etlik Zübeyde mi oluyor?
Sagol canm ♥Allah yardim.etsin canım. Dua ettim.senin icin
Anladım gülüm Rabbim evlatlarımızı korusun tez zamanda şifa versin evladınaYok zekai tahir
2300 dogum canim sadece 30 da nst sincan koruBen sadece doğuma gideceğim canım doğuda yaşıyorum eşim burda görev yapıyor sadece doğum fiyatını alayım olmazsa arayıp devlette doğumu da ben istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum :/
Teşekkür ederim canım benim2300 dogum canim sadece 30 da nst sincan koru