Ankara da gebelik takibi ve Doğum için hastane önerileri

korpebru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
79
42
88
31
Ankara da gebelik takibi ve Doğum için hastane önerilerizi bekliyorum arkadaslar. İlk hamileliğim tüp bebek yöntemi ile ikizlere hamile yim yardımlarınızı bekliyorum

bnde zekaı tahrde tup beebk tedavısı ıle su an cok yenı hamıleyım ınsallah... oraya gıdıcem sanırım kontrollere tedavı brda gördugum ıcın mantklı gelıyorr

kesinlikle gatada özcan özkan. hem hastane olarak iyi hem doktor ilgili. odalar konforlu. bence araştırın derim. ben 4 ay önce dogum yaptım. özcan bey yaptırdı. memnunum

Ankara da gebelik takibi ve Doğum için hastane önerilerizi bekliyorum arkadaslar. İlk hamileliğim tüp bebek yöntemi ile ikizlere hamile yim yardımlarınızı bekliyorum
aynı durumdayız :) ben de araştırıyorum sanırım Güven Hastanesini tercih edeceğim

Merhabalar. Bende 12 haftalık hamileyim. Uzun bir araştırmadan ve bir kaç dr ile görüşmeden sonra Başkent hastanesi doktorlarından doç dr. Sertaç Esin beyefendiye gitmeye karar verdim. Ve geçen hafta gittim kontrol için. Gözüm kapalı tavsiye ederim. Harika bir dr ve çok nazik , yaklaşımı çok sıcak ve ilgili. Daha önce bir dr gitmiştim ama hiç memnun kalmadım çünkü sert mizaçlı ve ilgisizdi. Fakat Sertaç bey gerçekten çok
İligili, detaylı bilgi veren ve hamileliği sıradan bir durum gibi değerlendirmeyen bir dr. Bu sürecin bizim için ne kadar hassas olduğunun farkında ve buna göre hassas davranıyor . Çok memnun kaldık eşimde bende çok sevdik kendisini. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Muayene ücretleri de çok yüksek değil bence. Doğum ücreti de makul. Gebeliğim boyunca Sertaç beyle devam edip inşallah doğumuda başkent hastanesinde yapıcam.

Merhabalar. Bende 12 haftalık hamileyim. Uzun bir araştırmadan ve bir kaç dr ile görüşmeden sonra Başkent hastanesi doktorlarından doç dr. Sertaç Esin beyefendiye gitmeye karar verdim. Ve geçen hafta gittim kontrol için. Gözüm kapalı tavsiye ederim. Harika bir dr ve çok nazik , yaklaşımı çok sıcak ve ilgili. Daha önce bir dr gitmiştim ama hiç memnun kalmadım çünkü sert mizaçlı ve ilgisizdi. Fakat Sertaç bey gerçekten çok
İligili, detaylı bilgi veren ve hamileliği sıradan bir durum gibi değerlendirmeyen bir dr. Bu sürecin bizim için ne kadar hassas olduğunun farkında ve buna göre hassas davranıyor . Çok memnun kaldık eşimde bende çok sevdik kendisini. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Muayene ücretleri de çok yüksek değil bence. Doğum ücreti de makul. Gebeliğim boyunca Sertaç beyle devam edip inşallah doğumuda başkent hastanesinde yapıcam.

ücretler nasıl bilgi verebilir misiniz?

ücretler nasıl bilgi verebilir misiniz?
Muayene ücreti ilk gidişte 224 tl daha sonraki muayenelerde 104 tl. İkili ve üçlü tarama yapılacağı zaman 200 tl fark oluyor. Birde, tek sefere mahsus 500 tl ödeniyor ama o hangi test yada tarama için hatırlamıyorum, son aylarda yapılıyormuş. Doğum ücretleri ise normal doğum 1500+650 tl gecelik özel oda ücreti, sezaryen olursa 3000 tl+650 oda ücreti. Ama özel tek kişilik oda istemezseniz iki ya da üç kişilik odalarda kalmayı tercih ederseniz bu takdirde oda ücreti 300-375 arasıydı galiba.

Back
X