Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tıp fakultesı cebecı /hacettepe unıv hast./zekaı tahır
bunların yenı dogan unıtelerı suan hıc bır hastanede yok bende 7 kaftalık ıkız annesı olacagım ve hem ozel doktora gıdıp hemde tıp fakultesı cebecı ye muayene olacagım
Merhaba maşallah size kaç haftalık doğum gerçekleşti? Kuvozde kaldılar mı koru hastanesi Kübra için ücret alıyor mu ? Bir dediğim ücreti ne kadar verdiniz ? Biraz çok oldu kusura bakmayın :) ben değilim Ahmet Erdem hastasıyım erken doğum riski var o yüzden merak ediyorumArkadaşlar ben dr ahmet erdem in hastasıyım. Geçen yıl tüp bebekle üçüzlerim oldu. Aylık kontrollerim çukurambarda muayenehanede, doğumum koru hastanesinde oldu. Herşey yolunda gitti, çok şükür hepimiz iyiyiz. hepiniz için hayırlı doğumlar diliyorum.
Merhaba, 36 gün küvözde kaldılar, ücret ödemedik. Galiba 5500 gibiydi, tek gece yatışlı. Mmnun kaldımMerhaba maşallah size kaç haftalık doğum gerçekleşti? Kuvozde kaldılar mı koru hastanesi Kübra için ücret alıyor mu ? Bir dediğim ücreti ne kadar verdiniz ? Biraz çok oldu kusura bakmayın :) ben değilim Ahmet Erdem hastasıyım erken doğum riski var o yüzden merak ediyorum
Teşekkür ederim baya kelime hatası yapmışım sorularda ama anlamissiniz :)Merhaba, 36 gün küvözde kaldılar, ücret ödemedik. Galiba 5500 gibiydi, tek gece yatışlı. Mmnun kaldım
:)))))aklınıza takılan bişey olursa sorun, hayırlı doğumlarTeşekkür ederim baya kelime hatası yapmışım sorularda ama anlamissiniz :)