Merhaba arkadaşlar 7 haftalik ikizlere hamileyim Ankara'da hastane ve doktor önerilerinizi bekliyorum. Gebelik takibi ve doğum icin.
Lütfen yardımcı olun
tıp fakultesı cebecı /hacettepe unıv hast./zekaı tahır
bunların yenı dogan unıtelerı suan hıc bır hastanede yok bende 7 kaftalık ıkız annesı olacagım ve hem ozel doktora gıdıp hemde tıp fakultesı cebecı ye muayene olacagım
tıp fakultesı cebecı /hacettepe unıv hast./zekaı tahır
bunların yenı dogan unıtelerı suan hıc bır hastanede yok bende 7 kaftalık ıkız annesı olacagım ve hem ozel doktora gıdıp hemde tıp fakultesı cebecı ye muayene olacagım
Bende özele gidiyorum ama pahali olmaya başladı hemde ilerde doğum icin üniversite hastanesi istiyorum hacettepe ye randevu alamıyorum digerlerine bakicam artık
Arkadaşlar ben dr ahmet erdem in hastasıyım. Geçen yıl tüp bebekle üçüzlerim oldu. Aylık kontrollerim çukurambarda muayenehanede, doğumum koru hastanesinde oldu. Herşey yolunda gitti, çok şükür hepimiz iyiyiz. hepiniz için hayırlı doğumlar diliyorum.
Arkadaşlar ben dr ahmet erdem in hastasıyım. Geçen yıl tüp bebekle üçüzlerim oldu. Aylık kontrollerim çukurambarda muayenehanede, doğumum koru hastanesinde oldu. Herşey yolunda gitti, çok şükür hepimiz iyiyiz. hepiniz için hayırlı doğumlar diliyorum.
Merhaba maşallah size kaç haftalık doğum gerçekleşti? Kuvozde kaldılar mı koru hastanesi Kübra için ücret alıyor mu ? Bir dediğim ücreti ne kadar verdiniz ? Biraz çok oldu kusura bakmayın :) ben değilim Ahmet Erdem hastasıyım erken doğum riski var o yüzden merak ediyorum
Merhaba maşallah size kaç haftalık doğum gerçekleşti? Kuvozde kaldılar mı koru hastanesi Kübra için ücret alıyor mu ? Bir dediğim ücreti ne kadar verdiniz ? Biraz çok oldu kusura bakmayın :) ben değilim Ahmet Erdem hastasıyım erken doğum riski var o yüzden merak ediyorum
Devletse Etlik zübeyde hanım hastanesi neredeyse akrabalarımın hepsi annemde dahil orda doğum yaptı.
Özel iatiyorsan Özel Bilgi hastanesi Selçuk Arslan kendisi benim doktorum ve doğum için çok tercih ediliyor iyi bir doktor baya ilginiyor ve boş konuşmuyor
Kızlar hayırlı Ramazanlar. Bu haftamda dr değiştirmek zorunda kaldım. Çünkü dr um doğum ücretini hastaneye değil kliniğine ödettiriyor. Böyle olunca da çoğunu özel sigortam karşılamıyor. Ankarada Doc.Dr.Cemil Kayanın klinigine gittim ve doğumu Ankara TOBB hastanesinde yaptiriyormus. Dr ve hastane hakkında bilgisi olan var mı?
Tandoğan Magnet Tıp Merkezinde Dr.Itır Ayaş Hanıma muayene ye gittim cihazları iyi diye tercih ettim riskli bir gebeliğim var çünkü. herşeyi çok net söyledi ben memnun kaldım fiyatta çok uygundu.