Ankara da hsg çektirenler

lady gonca

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
502
209
48
merhaba herekese

Ankara da özel hsg çektirebileceğim yer ve fiyatı söylermisiniz arkadaşlar. yarın çekilmem gerek inşallah randevu alabilirim. cevaplar için teşekkürler şimdiden.

merhaba herekese

Ankara da özel hsg çektirebileceğim yer ve fiyatı söylermisiniz arkadaşlar. yarın çekilmem gerek inşallah randevu alabilirim. cevaplar için teşekkürler şimdiden.

merhaba, ben perşembe günü ankara tıp fakültesinde hsg çekilicem özeldeki fiyatları bilmiyorum ama perşembeden sonra anara tıptaki deneyimlerimi paylaşıcam... umarım herşey yolunda gider ve acısız bir işlem olur ve sonucuda iyi olur...
Siz çekildinizmi ? neler yaşadınız ?

Bir tane biliyorum 400 fiyat

Merhaba canım. Özel bi yerde anestezi olmadan çekildim. Çok canım yandı. İşlem Yarıda kaldı malesef. Önünüzdeki ay özel doğru düzgün bir yerde tekrar anesteziki çekilcem. Ben Hacettepe Prof. Serdar beye gidiyorum ana Hacettepe de çekilmeye korkuyorum. Anestezi olmadan.benim rahmim ters yapıda belki ondan canım çok yandı bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…