kızlar merhaba, bi kaç gündür yoktum.
Ben ilk denememi başkent de yaptırdım. Hulusi beyi çok severim. Hekimliğine de çok güveniyorum. Ama başkentle ilgili kafamda bi dolu soru işareti var. Mesela hasta sayısı hekim hemşire sayısına oranla çok çok fazla. Haliyle bu dakaliteyi düşürüyor. Ayrıca ticari bir merkez olmadığı için üstün ilgi alaka var diyemem. Evet herkes elinden geldiğince güler yüzlü ama hedefe odaklanıldığında gönül ilk denemede başarılı bir gebelik elde etmek istiyor. Ben de ilk denememden önce kararsızdım. Başkentle ilgili o zaman da kuşkularım vardı. Ama allah verecekse her yerde verir. O merkez bu merkez çok da ciddi bir fark yok aralarında diye düşünerek başkent de başladım. Emriyolarm da 2 tanesi çok ii kaliteliydi. Ama olmadı.biz de sorun erkek morfo %0-1 olması sayımız iyi. En iyi spermlerin seçilmesi gerekiyor. Hastanenin laboratuvarı gelişmiş bir merkez değil. Mesela ımsı için "erkek infertilisine son" diye reklam yapılıyor. En ufak bir pozitif avantaja ihtiyacım var. Ben o yüzden ımsı olan hekimi başarılı bir merkez arıyorum. Toprak sunun eşi de çok detaycıymış. Onlar tarık aksuya ikna olmuş gibiler. Biz de görüşeceğiz. Fikrimi detaylı yazarım yine.
bahar güzel açıklamış. bende gerçekten hulusi beyin doktorluğuna güveniyorum en doğru tedaviyi vermeye çalışıyor. dieğr özel merkezler gibi gel hemen yapalım demiyor, sorun kadın infertilitesiyse önce varolan sorunu haledip öyle tüpe geçiyor, fakat kadın doğumcu ne kadar iyi olursa olsun eğer ekip ve labaratuvar yeterli değilse özellikle erkek konusunda yetersiz kalıyor.başkentte erkekte yeterli sayı olsun diğer şeyleri gözardı ediyorlar ama bence buda önemli ve labaratuvar kısmı burada devreye giriyor. belki en pahalı merkeze gitsek olmayacak orada olacak, bizim bu yaptığımız kendimizi rahatlatarak huzurlu bir tedavi süreci geçirmeye katkı oluyor.