• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ankara da ımsı kullanılan erkek infertilitesinde başarılı merkezler?

kızlar merhaba, bi kaç gündür yoktum.
Ben ilk denememi başkent de yaptırdım. Hulusi beyi çok severim. Hekimliğine de çok güveniyorum. Ama başkentle ilgili kafamda bi dolu soru işareti var. Mesela hasta sayısı hekim hemşire sayısına oranla çok çok fazla. Haliyle bu dakaliteyi düşürüyor. Ayrıca ticari bir merkez olmadığı için üstün ilgi alaka var diyemem. Evet herkes elinden geldiğince güler yüzlü ama hedefe odaklanıldığında gönül ilk denemede başarılı bir gebelik elde etmek istiyor. Ben de ilk denememden önce kararsızdım. Başkentle ilgili o zaman da kuşkularım vardı. Ama allah verecekse her yerde verir. O merkez bu merkez çok da ciddi bir fark yok aralarında diye düşünerek başkent de başladım. Emriyolarm da 2 tanesi çok ii kaliteliydi. Ama olmadı.biz de sorun erkek morfo %0-1 olması sayımız iyi. En iyi spermlerin seçilmesi gerekiyor. Hastanenin laboratuvarı gelişmiş bir merkez değil. Mesela ımsı için "erkek infertilisine son" diye reklam yapılıyor. En ufak bir pozitif avantaja ihtiyacım var. Ben o yüzden ımsı olan hekimi başarılı bir merkez arıyorum. Toprak sunun eşi de çok detaycıymış. Onlar tarık aksuya ikna olmuş gibiler. Biz de görüşeceğiz. Fikrimi detaylı yazarım yine.

bahar güzel açıklamış. bende gerçekten hulusi beyin doktorluğuna güveniyorum en doğru tedaviyi vermeye çalışıyor. dieğr özel merkezler gibi gel hemen yapalım demiyor, sorun kadın infertilitesiyse önce varolan sorunu haledip öyle tüpe geçiyor, fakat kadın doğumcu ne kadar iyi olursa olsun eğer ekip ve labaratuvar yeterli değilse özellikle erkek konusunda yetersiz kalıyor.başkentte erkekte yeterli sayı olsun diğer şeyleri gözardı ediyorlar ama bence buda önemli ve labaratuvar kısmı burada devreye giriyor. belki en pahalı merkeze gitsek olmayacak orada olacak, bizim bu yaptığımız kendimizi rahatlatarak huzurlu bir tedavi süreci geçirmeye katkı oluyor.

hanımlar yazdıgınız gibi hulusi bey ii bi dr muş.ama bizde eşim problemli,lab ii degilse başarı yakalanmıycaksa gitmeninde bi anlamı yok.maddi olarak sıkıntıya gircez tabi ama 2. denemem olsa ne zaman olur ALLAH bilir.hrs ye baktım akşam bi dünya kadın eleştirmiş,paragöz,parayı alana kadar iyi sonra bakmıyo,hatırlamıyo bile diye..o olumsuz yazıları okuyunca yine kafam karıştı.hrs nin ücretlerinide bilmiyorum,brüksel yücel beyi aradım,git gel masraflarında dahil 10 milyarı bulcak.bu da bizi aşar.antalya ali fuat bey ii diyolar bilmiyorum..yine allak bullak oldum.kasım geliyo ben hala harıl harıl hastane labratuvar araştırıyorum..bi de yorumlara dikkat edin bütün merkezler için ticarethane yazmışlar,bizim cektiklerimiz umurlarında bile degil bu nedir ya:((

hanımlar yazdıgınız gibi hulusi bey ii bi dr muş.ama bizde eşim problemli,lab ii degilse başarı yakalanmıycaksa gitmeninde bi anlamı yok.maddi olarak sıkıntıya gircez tabi ama 2. denemem olsa ne zaman olur ALLAH bilir.hrs ye baktım akşam bi dünya kadın eleştirmiş,paragöz,parayı alana kadar iyi sonra bakmıyo,hatırlamıyo bile diye..o olumsuz yazıları okuyunca yine kafam karıştı.hrs nin ücretlerinide bilmiyorum,brüksel yücel beyi aradım,git gel masraflarında dahil 10 milyarı bulcak.bu da bizi aşar.antalya ali fuat bey ii diyolar bilmiyorum..yine allak bullak oldum.kasım geliyo ben hala harıl harıl hastane labratuvar araştırıyorum..bi de yorumlara dikkat edin bütün merkezler için ticarethane yazmışlar,bizim cektiklerimiz umurlarında bile degil bu nedir ya:((

hrs ye pahalı diyorlar ama aşağı yukarı hepsi aynı fiyat. benim sordukalrımın fiyatları söyleyim. bunlar raporsuz fiyatlar

gürgan klinik 4240 tl+ilaçlar
genart 4500+ilaçlar
hrs 4000+ilaçlar
HŞ 3750+ilaçlar
maya 2760+ilaçlar
başkent 2500+ilaçlar
centrum 4100+ilaçlar

dediğim gibi maya ve başkent dışında fiyatlar hemen hemen aynı. ticarethane diyorlarda sonuçta hepsi para kazanmak amacı ile özel merkez kuruyor, yoksa tek hedefleri insanlara fayda sağlamak olsa özel yer açmaz devlet üniversite hastanelerinde çalışırlardı sadece. artık biz işin bu yönünü kabullenip gidiyoruz. labaratuvarı iyi olsun, bana doğru tedavi uygulasın onun dışındakiler benim için artık 2.planda kalıyor , hepsini bir arada bulamıyoruz malesef, doktor çok tatlı ilgili güleryüzlü oluyor fakat mesleki anlamda iyi olmuyor, adam prof oluyor mesleğinde iyi oluyor fakat suratsız ilgisiz oluyor.

topraksu hş nasıl acaba?azospermide başarıları nasıldır?biraz inceledim iyi gibi olmazsa hş yada hrs yi tercih etcem.artık elemek istiyorum,karar vermek ve bi daha yorumları okumak istemiyorum.yazılan yorumlarda psikolojimi,moralimi etkiliyor.kendimi iyi hissetmek,hazırlamak istiyorum.ve acıkcası başımıza yada en cok benim başıma neler gelecegini bilmedigim için korkuyorum:((bu arada sen biliyorundur hş yede her gidene hiteraskopi yapıyomuş istinasız..bu işlem ne?rahim filminin diger adımı ya?cok cahilim ya,okuduklarımda beynimde dönüp duruyo,ögrendigimide unutuyorum.sevgiyle kal

bahar güzel açıklamış. Bende gerçekten hulusi beyin doktorluğuna güveniyorum en doğru tedaviyi vermeye çalışıyor. Dieğr özel merkezler gibi gel hemen yapalım demiyor, sorun kadın infertilitesiyse önce varolan sorunu haledip öyle tüpe geçiyor, fakat kadın doğumcu ne kadar iyi olursa olsun eğer ekip ve labaratuvar yeterli değilse özellikle erkek konusunda yetersiz kalıyor.başkentte erkekte yeterli sayı olsun diğer şeyleri gözardı ediyorlar ama bence buda önemli ve labaratuvar kısmı burada devreye giriyor. Belki en pahalı merkeze gitsek olmayacak orada olacak, bizim bu yaptığımız kendimizi rahatlatarak huzurlu bir tedavi süreci geçirmeye katkı oluyor.

aynen katılıyorum.

hanımlar yazdıgınız gibi hulusi bey ii bi dr muş.ama bizde eşim problemli,lab ii degilse başarı yakalanmıycaksa gitmeninde bi anlamı yok.maddi olarak sıkıntıya gircez tabi ama 2. Denemem olsa ne zaman olur allah bilir.hrs ye baktım akşam bi dünya kadın eleştirmiş,paragöz,parayı alana kadar iyi sonra bakmıyo,hatırlamıyo bile diye..o olumsuz yazıları okuyunca yine kafam karıştı.hrs nin ücretlerinide bilmiyorum,brüksel yücel beyi aradım,git gel masraflarında dahil 10 milyarı bulcak.bu da bizi aşar.antalya ali fuat bey ii diyolar bilmiyorum..yine allak bullak oldum.kasım geliyo ben hala harıl harıl hastane labratuvar araştırıyorum..bi de yorumlara dikkat edin bütün merkezler için ticarethane yazmışlar,bizim cektiklerimiz umurlarında bile degil bu nedir ya:((

ervacım ben de hala çok kararsızım. Ilk kriterim iyi bir kadın infertilite doktoru. Ikincisi ımsı kullanılan merkez. Bunun için ankara da hrs ile görüşeceğim. Istanbul umut; bursa jimer. Geçen ay forumdan bir arkadaşım bursa jimer de ilk denemede hamile kaldı. Onlarda da morfoloji problemi vardı.ve anlattıklarına göre ben doktorununtutumunu çok beğendim. Doktoru 6. Güne kadar gitti. Ben şimdi dondurulmuşlarım var. Onun tedavisine başlıyorum. Yin eolmazsa bu 3 yer aklımda görüşmek için. Hangi ildesin çalışıyor musun? Izin de çok sorun oluyor şehir dışı olunca. Benim de öyle de.

topraksu hş nasıl acaba?azospermide başarıları nasıldır?biraz inceledim iyi gibi olmazsa hş yada hrs yi tercih etcem.artık elemek istiyorum,karar vermek ve bi daha yorumları okumak istemiyorum.yazılan yorumlarda psikolojimi,moralimi etkiliyor.kendimi iyi hissetmek,hazırlamak istiyorum.ve acıkcası başımıza yada en cok benim başıma neler gelecegini bilmedigim için korkuyorum:((bu arada sen biliyorundur hş yede her gidene hiteraskopi yapıyomuş istinasız..bu işlem ne?rahim filminin diger adımı ya?cok cahilim ya,okuduklarımda beynimde dönüp duruyo,ögrendigimide unutuyorum.sevgiyle kal

hş ile görüştüm fakat azosperm de nasılla bilmiyorum, orada imsi yok onu biliyorum. histeroskopi rahim filmi değil, rahim içine kamera ile girip inceliyrolar eğer birşey varsa o an müdahalede edebiliyorlar.

Bilgilerin için sagol topraksu,ben afyon dayım,calışmıyorum.ankara tercih edelim diyoruz orda bana bakacak akrabam var,yada antalya orda da görümcem var.bilmiyorum.imsı teknigi bu kadar önemlimi acaba?hş ye gitsek ordada yokmuş,bilmiyorum.sen hangi ildesin?sen nerde devam ediyosun?inş.rabbim ol derde seninkilerde tutar..isteyen bu yola cıkmış herkese nasip olsun annelik inş.hayırlısıyla tabi...

Bilgilerin için sagol topraksu,ben afyon dayım,calışmıyorum.ankara tercih edelim diyoruz orda bana bakacak akrabam var,yada antalya orda da görümcem var.bilmiyorum.imsı teknigi bu kadar önemlimi acaba?hş ye gitsek ordada yokmuş,bilmiyorum.sen hangi ildesin?sen nerde devam ediyosun?inş.rabbim ol derde seninkilerde tutar..isteyen bu yola cıkmış herkese nasip olsun annelik inş.hayırlısıyla tabi...

sağol canım. hş ile başkent aynı, sadece orası özel diye ilgi fazla. ben ankaradayım.

hrs ye pahalı diyorlar ama aşağı yukarı hepsi aynı fiyat. benim sordukalrımın fiyatları söyleyim. bunlar raporsuz fiyatlar

gürgan klinik 4240 tl+ilaçlar
genart 4500+ilaçlar
hrs 4000+ilaçlar
HŞ 3750+ilaçlar
maya 2760+ilaçlar
başkent 2500+ilaçlar
centrum 4100+ilaçlar

dediğim gibi maya ve başkent dışında fiyatlar hemen hemen aynı. ticarethane diyorlarda sonuçta hepsi para kazanmak amacı ile özel merkez kuruyor, yoksa tek hedefleri insanlara fayda sağlamak olsa özel yer açmaz devlet üniversite hastanelerinde çalışırlardı sadece. artık biz işin bu yönünü kabullenip gidiyoruz. labaratuvarı iyi olsun, bana doğru tedavi uygulasın onun dışındakiler benim için artık 2.planda kalıyor , hepsini bir arada bulamıyoruz malesef, doktor çok tatlı ilgili güleryüzlü oluyor fakat mesleki anlamda iyi olmuyor, adam prof oluyor mesleğinde iyi oluyor fakat suratsız ilgisiz oluyor.

toprak su elin esağlık şu fiyat olayına tam bir açıklık getirdin. dediğiniz gibi özeller ticarethane diy ekorkuyor insan bu sefer olmasın gitsin bir daha gelsin. proflar hastayla ilgisiz. diğer doktorlara biz güvenemiyoruz. aslında bu tedavide en önemli risklerden biri ohss olmak ki ben hulusi beyin hastasıyken ve polikistik over hastalığım olmadığı halde ohss oldum. tabi çok şiddetli geçmedi. sadece e2 değerim tedavinin başında çok yükseldi. sanırım çok yüksek dozla başladılar. sonra ben doğru düzgün gonal f bile kullanmadım. hep e2 nin düşmesini bekledik. e2 im 3500 lerde çatlatma iğnemi yaptım. özetle herşey allahın takdiri. inşallah rabbim hepimize önce sağlık sıhhat versin de bu tedavilerden sağlıkla çıkalım.

erva ben de senin gibiyim. hergün bişeyler araştırmaktan sürekli tüp bebek düşünür olduğumu farkettim. yatarken kalkınca işde trafikde. her an yani. biran önce karar verip uzaklaşmak lazım çok katılıyorum bu dediğine. ben 3 e indirdim. umut/jimer/hrs?

toprak su elin esağlık şu fiyat olayına tam bir açıklık getirdin. dediğiniz gibi özeller ticarethane diy ekorkuyor insan bu sefer olmasın gitsin bir daha gelsin. proflar hastayla ilgisiz. diğer doktorlara biz güvenemiyoruz. aslında bu tedavide en önemli risklerden biri ohss olmak ki ben hulusi beyin hastasıyken ve polikistik over hastalığım olmadığı halde ohss oldum. tabi çok şiddetli geçmedi. sadece e2 değerim tedavinin başında çok yükseldi. sanırım çok yüksek dozla başladılar. sonra ben doğru düzgün gonal f bile kullanmadım. hep e2 nin düşmesini bekledik. e2 im 3500 lerde çatlatma iğnemi yaptım. özetle herşey allahın takdiri. inşallah rabbim hepimize önce sağlık sıhhat versin de bu tedavilerden sağlıkla çıkalım.

erva ben de senin gibiyim. hergün bişeyler araştırmaktan sürekli tüp bebek düşünür olduğumu farkettim. yatarken kalkınca işde trafikde. her an yani. biran önce karar verip uzaklaşmak lazım çok katılıyorum bu dediğine. ben 3 e indirdim. umut/jimer/hrs?

bahar sana hangi dozla başlandı, birde kaç tane toplandı kaçı döllendi.

benim ilk tedavimde gonal-f 225+menegon 75 kullanıldı bana da doz fazla geldi, bir kısmı çok hızlı büyüdü bir kısmı daha geç. ne tedavi başında nede o süreçte hiç e2 me bakılmadı.hiç içime sinen bir tüp bebek süreci geçirmedim.

Benden 12 yumurta toplandı. 8 i döllendi. 4 ü devam etti. 2 si çok iyi 2 si iyi dendi. 1 tane transfer edildi. 3 tane donduruldu. Sen nerde yaptırdın ilk denemeni?

Benden 12 yumurta toplandı. 8 i döllendi. 4 ü devam etti. 2 si çok iyi 2 si iyi dendi. 1 tane transfer edildi. 3 tane donduruldu. Sen nerde yaptırdın ilk denemeni?

ankara tüp bebekte yaptırdım.

şimdi HRS yi aradım. tedavileri kim takip ediyor diye ben tarık aksu'nun takip etmesini istediğimi söyledim. Tarık Aksu öğleden sonra merkeze geliyormuş, muayene günüde sabahları kan alınıyormuş, hastaların gidip gelmesi zor olur, çalışanların izin sorunu olur diye bekletmemek için kan verdiğiniz acildeki kadın doğum doktorumuz kontrolleri yapıyor ama kansonucunuz ile değerlendirmeyi Tarık Aksu yapıyor dedi, ama siz ben sabah kan verdikten sonra öğleden sonra tekrar gelebilirim sorun olmaz derseniz sizin randevualrınız tarık aksudan verilir dedi. ben farklı doktor olunca geriliyorum, acaba ilaç dozunda değiştirilmesi gerekirde o doktor farketmez gibi şeyler düşünürüm. onun için rahatladım ben öğleden sonra tekar giderim ne yapayım.

slm hanımlar,kimse bugün bişey yazmamış.ya siz ne kadar bilgilisiniz,e2 ler,ilaçlar nasılda biliyosunuz..ilaçların fazla kullanıldıgını bile anlıyosunuz sanırım.ben bu yazdıklarınızın hiç birini bilmiyorum.topraksu hş de imsi yok diye yazmışsın..ee geriye bi tek hrs kaldı yine:((yine araştırmaya devammmmm...

slm hanımlar,kimse bugün bişey yazmamış.ya siz ne kadar bilgilisiniz,e2 ler,ilaçlar nasılda biliyosunuz..ilaçların fazla kullanıldıgını bile anlıyosunuz sanırım.ben bu yazdıklarınızın hiç birini bilmiyorum.topraksu hş de imsi yok diye yazmışsın..ee geriye bi tek hrs kaldı yine:((yine araştırmaya devammmmm...

centrum klinik, gürkan klinik ve genarttada varmış.

aman canım fazla araştırma , çok fazla da birşey bilme ne kadar az çok şey bilirisen o kadar iyi, fazla birşey bilmek kafa karıştırmaktan ve her ince detayına kadar düşünüp stres olmaktan başka bir işe yaramıyor buda zaten beraberinde olumsuzlukalrı getiriyor.

slm topraksu,baharb nerdesiniz ya?iki yazıştık kayboldunuz.ben kasım aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar sayfasındayım.sizde gelin oraya,ve hala merkeze karar veremedim:)

slm topraksu,baharb nerdesiniz ya?iki yazıştık kayboldunuz.ben kasım aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar sayfasındayım.sizde gelin oraya,ve hala merkeze karar veremedim:)

baharb dondurulmuş tedavisine başladı onun için yok galiba.bende arada bakıyorum da kimse yok.

ervacım aynı durumdayız. benim dondurulmuş emriyolarım var inşallah onların transferinde bebeğime kavuşurum. dediğin topiğe de gelirim gün içinde. görüşürüz.

Hrs hastanesinde tup bebek yaptırıp hamile kalan varmı

Back
X