Özel bi hastanede aşılama tedavisi gördüm fakat yolunda gitmeyen şeyler olduğundan kürtaj oldum.Kürtajdan 1 hafta sonra bıçak saplanması gibi ani bi sancıyla evime yakın olduğu için Orhan hocanın çalıştığı hastaneye gittik(Özel Keçiören Hastanesi) Orhan hocama muayene oldum. Uzun uzun incelemesinden sonra dış gebelik geçirdiğimi, sol tüpümün patladığını, iç kanamanın başladığını söyledi.Etlik Zübeyde Hanımdan doktor arkadaşını arayıp hemen oraya sevk etti beni.Etlik Zübeyde Hanımda Metin Bey karşıladı beni kan tahlilinin ardından iç kanama başladığı için acil ameliyata aldılar.Eğer Orhan Hocaya denk gelmeseydim hayatımı kaybetmiş olabilirdim.Tecrübesine ve bilgisine güvenilir nadir doktorlardan kendisi.Bana çocuğun olması için tüp bebek yapmalıyız demişlerdi ama Orhan Hocam normal yolla olmaması için hiçbir sebep yok dedi ve şuan 22 haftalık hamileyim.Sırf para kazanmak için hayallerimizle oynayan doktorlardan değil Orhan Hocam.Bu devirde bilgisine güvenilir doktor zor bulunuyor.Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.