Ankara da kadın Doğum doktoru ve hastane tavsiyesi

Oceans123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2016
98
126
93
36
Kızlar okadar çok konu okudum ki kafam allah bullak oldu.6 haftalık hamileyim ama gidecek doktor bulamadım.Ankaraya Yen'i taşındık ve hastaneler konusunda hiçbir fikrim yok .Özel hastane olsun istiyorum ama özellerin Doğum ücretleri almış başını gidiyor.Açıkçası acil bir durum olmadıkça gerekmedikçe çok paralar verme taraftarı değilim.O paraya bebeğime daha farklı şeyler yapabilirim diye düşünüyorum. Özel muayene ya da güzel uygun bir hastane tavsiye edebilecek olan var mı ?

Kızlar okadar çok konu okudum ki kafam allah bullak oldu.6 haftalık hamileyim ama gidecek doktor bulamadım.Ankaraya Yen'i taşındık ve hastaneler konusunda hiçbir fikrim yok .Özel hastane olsun istiyorum ama özellerin Doğum ücretleri almış başını gidiyor.Açıkçası acil bir durum olmadıkça gerekmedikçe çok paralar verme taraftarı değilim.O paraya bebeğime daha farklı şeyler yapabilirim diye düşünüyorum. Özel muayene ya da güzel uygun bir hastane tavsiye edebilecek olan var mı ?
merhaba saglıkla gelsin bebişin ne yaptın hastane işini bulabildin mi? dediğin gibi ankarada özel hastanelerin dogum ücretleri çok fazla :(

Ankarada en uygun özel hastane

Orta Doğu hastanesi

Muayene 52 ya da 72

Doğum 2000

Bi gidin görun araştırın derim

Sonuçta yeni açılmış temiz yeni doğan ünitesi var

Ankarada en uygun özel hastane

Orta Doğu hastanesi

Muayene 52 ya da 72

Doğum 2000

Bi gidin görun araştırın derim

Sonuçta yeni açılmış temiz yeni doğan ünitesi var
Evet biliyorum o hastaneyi , düşünebilirim fakat hiç dogum yapana rastlamadım oyuzden kararsızım acıkcası

Kızlar ben eryamanda oturduğum için etimed E gidiyorum şimdilik doktorum Banu hanım genel olarak memnunum ama değiştirmeyide düşünüyorum özel muyane araşındayım değiştirirsem size yazarım

Özel bi hastanede aşılama tedavisi gördüm fakat yolunda gitmeyen şeyler olduğundan kürtaj oldum.Kürtajdan 1 hafta sonra bıçak saplanması gibi ani bi sancıyla evime yakın olduğu için Orhan hocanın çalıştığı hastaneye gittik(Keçiören Özel Hastanesi) Orhan hocama muayene oldum. Uzun uzun incelemesinden sonra dış gebelik geçirdiğimi, sol tüpümün patladığını, iç kanamanın başladığını söyledi.Etlik Zübeyde Hanımdan doktor arkadaşını arayıp hemen oraya sevk etti beni.Etlik Zübeyde Hanımda Metin Bey karşıladı beni kan tahlilinin ardından iç kanama başladığı için acil ameliyata aldılar.Eğer Orhan Hocaya denk gelmeseydim hayatımı kaybetmiş olabilirdim.Tecrübesine ve bilgisine güvenilir nadir doktorlardan kendisi.Bana çocuğun olması için tüp bebek yapmalıyız demişlerdi ama Orhan Hocam normal yolla olmaması için hiçbir sebep yok dedi ve şuan 22 haftalık hamileyim.Sırf para kazanmak için hayallerimizle oynayan doktorlardan değil Orhan Hocam.Bu devirde bilgisine güvenilir doktor zor bulunuyor.Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.

Özel bi hastanede aşılama tedavisi gördüm fakat yolunda gitmeyen şeyler olduğundan kürtaj oldum.Kürtajdan 1 hafta sonra bıçak saplanması gibi ani bi sancıyla evime yakın olduğu için Orhan hocanın çalıştığı hastaneye gittik(Özel Keçiören Hastanesi) Orhan hocama muayene oldum. Uzun uzun incelemesinden sonra dış gebelik geçirdiğimi, sol tüpümün patladığını, iç kanamanın başladığını söyledi.Etlik Zübeyde Hanımdan doktor arkadaşını arayıp hemen oraya sevk etti beni.Etlik Zübeyde Hanımda Metin Bey karşıladı beni kan tahlilinin ardından iç kanama başladığı için acil ameliyata aldılar.Eğer Orhan Hocaya denk gelmeseydim hayatımı kaybetmiş olabilirdim.Tecrübesine ve bilgisine güvenilir nadir doktorlardan kendisi.Bana çocuğun olması için tüp bebek yapmalıyız demişlerdi ama Orhan Hocam normal yolla olmaması için hiçbir sebep yok dedi ve şuan 22 haftalık hamileyim.Sırf para kazanmak için hayallerimizle oynayan doktorlardan değil Orhan Hocam.Bu devirde bilgisine güvenilir doktor zor bulunuyor.Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.

Merhaba. Bu kadınlar kulübündeki tüm yazıları takip ediyorum şuan 5 haftalık hamileyim çok güzel bi konu açmışsınız pek yazan olmamış. Bugün eşimle biraz araştırma yaptık fiyatlar şöyleydi
Koru 7000₺
Akay yeni lokman hekim 4500₺
Medicalpark 4000₺
Artık devlet hastanelerinin prof. Özel muayenesine gitmeyidr düşünmüyor değilim ama malum kalabalık olduğu için pek istemiyoruz. Gerçekten memnun olan arkadaşlar doktor isimi ve fiyatlarını yazabilir mi ?

Merhaba. Bu kadınlar kulübündeki tüm yazıları takip ediyorum şuan 5 haftalık hamileyim çok güzel bi konu açmışsınız pek yazan olmamış. Bugün eşimle biraz araştırma yaptık fiyatlar şöyleydi
Koru 7000₺
Medicalpark 4000₺
Artık devlet hastanelerinin prof. Özel muayenesine gitmeyidr düşünmüyor değilim ama malum kalabalık olduğu için pek istemiyoruz. Gerçekten memnun olan arkadaşlar doktor isimi ve fiyatlarını yazabilir mi ?
Koru 7000₺
Medicalpark 4000₺
Koru icin yazdiginiz fiyat dogum paketi degil mi??

Koru 7000₺
Medicalpark 4000₺
Bu yazdıklarınız sadece doğum ücreti değil mi yoksa muayene de dahil mi

selam, 2013 de koru hastanesinde doğum yaptım. doktorum prof. dr. Mehmet Erdem hocaydı. o zaman koru eski yerindeydi. hoca dahil doğuma 4.500 tl ödemiştim. (muayeneler hariç) hastane temizliğini ve hemşire kalitesizliğini beğenmemiştim. tabi hastane şimdi taşındı yeni kadro aldı. belki düzelmiştir. ama doktorumdan çok memnundum. gerçi son duyduğum Mehmet hoca Korudan ayrılmış sanırım art nova adında bir yere geçmiş. unutmadan sezeryan olmuştum.

Bugün medical park hastanesi ile görüştüm bir doğum paketi yok 4.250 TL doğum ücreti muayene için ayrıca ücret tahlil için ayrı ücret alıyor
Merhaba Hayat paketi olan Türk nippon sigorta ordan 4 Dr ile anlaşmış fiyatı tahlil muayene ve doğum olarak 5.500 TL 4 lü test ve ayrıntılı ultrasonu ödemiyor

Aynı sigorta Liv hospital hastanesi ile de anlaşmış yine paket olarak 7.500 TL
Koru hastanesi için 8 hafta önce başlatmak gerekiyormuş
Eryaman hastanesi için 2.500 TL
Ortadoğu hastanesi 72 TL muayenesi ücreti
Tüm paket dahil 5000 tl

Doğum paketlerini bende araştırmıştım ama bana pek mantıklı gelmedi kendimi bir hastaneye bağlamak çünkü hassas bir dönem yaşıyoruz o kadar para verip sıkıntı yaşayınca değiştirememek..Doğumda ekstra ücretler çıkarmasalar aslında bu kadar zorlanmayız..Doğum paketi alırken iyice sorun çünkü arkadaşım a epidural için ekstra ücret talep etmişler hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin rabbim herkese..isteyen bekleyen herkese bu duyguyu yaşatsın

Birde şunu sormak lazım hastaneler acil bir durumda kendi doktorun geliyor mu gecede olsa çünkü çoğu hastanede pek mümkün olmuyor bu..Acillerinde kadın Doğumcu bulundurmayan dünya kadar hastane var

Birde şunu sormak lazım hastaneler acil bir durumda kendi doktorun geliyor mu gecede olsa çünkü çoğu hastanede pek mümkün olmuyor bu..Acillerinde kadın Doğumcu bulundurmayan dünya kadar hastane var
Merabalar.hangi hastaneye ve dr a devam ediyorsnz.bnde hastane ariyotmda

Koru 7000₺
Medicalpark 4000₺

bu konu ıle ılgılı güncel konu var son fıyatlar ve son yorumlar oradan takıp edebılırsınız

Back
X