Ankara da kadin dogum doktoru

matemli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2021
12
1
1
30
Kızlar benim tekrarlayan dusuklerim var bu konuda iyi olan bir doktor arıyorum lütfen yardımcı olur musunuz bana İnternet ten faik acar koc u buldum bilen giden var mı nasıl bir doktor

hastane değil özel kliniği var biraz ücretleri fazla ama çok iyi bir doktor kesinlikle gitmenizi öneririm
Bi görüşeyim onunla da. Benim gebelik oluşuyor ama devam etmiyor düşük ve dış gebelik yaşadım. Hemen tüp bebege yönelmek istemiyorum açıkçasım Ben internetten faik acar koc u buldum aynı zaman da perinatoloji uzmaniymis bilginiz var mı bu doktor hakkında.

Bi görüşeyim onunla da. Benim gebelik oluşuyor ama devam etmiyor düşük ve dış gebelik yaşadım. Hemen tüp bebege yönelmek istemiyorum açıkçasım Ben internetten faik acar koc u buldum aynı zaman da perinatoloji uzmaniymis bilginiz var mı bu doktor hakkında.
hayır hiç duymadım, ben tolga hocayla tüp bebek doktoru ararken tesadüfen karşılaştım ilk denemede pozitifi gördük çok şükür, 2 tane negatif denemem vardı daha önce

hayır hiç duymadım, ben tolga hocayla tüp bebek doktoru ararken tesadüfen karşılaştım ilk denemede pozitifi gördük çok şükür, 2 tane negatif denemem vardı daha önce
Benim durumum tüp bebekle alakalı değil ama. Gebeliklerim doğal yolla oluyo ama düşükle sonuçlanıyor. Tekrarlayan dusukler de alanı iyi olan birini bulmak istiyorum sebebini bulamadık şimdiye kadar. 3 yıldır 6 düşük yaşadım 🥺

Benim durumum tüp bebekle alakalı değil ama. Gebeliklerim doğal yolla oluyo ama düşükle sonuçlanıyor. Tekrarlayan dusukler de alanı iyi olan birini bulmak istiyorum sebebini bulamadık şimdiye kadar. 3 yıldır 6 düşük yaşadım 🥺
anlıyorum tolga hoca sadece tüp bebek doktoru değil zaten en azından bir muayne olup fikir almak iyi olabilir sizin açınızdan içinize sinerse başlarsınız tedaviye zaten olmadı başka doktor ararsınız deneye yanıla bulucaz doğru adresi.

anlıyorum tolga hoca sadece tüp bebek doktoru değil zaten en azından bir muayne olup fikir almak iyi olabilir sizin açınızdan içinize sinerse başlarsınız tedaviye zaten olmadı başka doktor ararsınız deneye yanıla bulucaz doğru adresi.
Evet öyle çok gittim çok gezdim artık nokta atışı yapmak maksadim 😂😂😂😂

Kızlar benim tekrarlayan dusuklerim var bu konuda iyi olan bir doktor arıyorum lütfen yardımcı olur musunuz bana İnternet ten faik acar koc u buldum bilen giden var mı nasıl bir doktor

Duygu altan. Çankayada kendisi. Hem çok candan hemde cok ilgili bi doktor. Ablamın ve arkadaşımın gebelik takibi ve doğumunu o yapmıştı.

Rastgele gezerken sayfaya denk geldim.Egitim her zaman eğitimdir.Bence bı prof.la yola çıkın hatta imkanınız varsa Çukurambar Muhittin Tamer Mungan a görünün koruda.buarada amannnnn dediğim süslü laflarla insanların gözünü kamaştıran ama pek çok arkadaşımin ve benim memnun olmadığı bı Dr önerilmiş şimdi o mesaja saygısızlık olmasın diye yapmayın demek istemedim.Bence Dr seçimin de eğitim ve görev süresi çok önemli çünkü insan tecrübe kazandıkça ustalasiyo.

Tekrarlayan düşüklerde tüp bebek alanına giriyor canım. Çünkü artık çok gelişmiş sadece gebelik sağlamakla kalmıyor devamı içinde çözüm bulunuyor. Ben 2019 da yaptırdım topikte açtım orda bir sürü arkadaş senin gibiydi. Düşük dış gebelik. Tüp bebek tedavisi ile anne oldular yaşın Genç eşin de sperm sende yumurtlama yada yumurta kalitesi sorunu yoksa düşüncen mantıklı bir süre nedeni bulmak en iyisi

Back
X