Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TOLGA ECEMİŞKızlar benim tekrarlayan dusuklerim var bu konuda iyi olan bir doktor arıyorum lütfen yardımcı olur musunuz bana İnternet ten faik acar koc u buldum bilen giden var mı nasıl bir doktor
Hangi hastanede özel kliniği var miTOLGA ECEMİŞ
hastane değil özel kliniği var biraz ücretleri fazla ama çok iyi bir doktor kesinlikle gitmenizi öneririmHangi hastanede özel kliniği var mi
Bi görüşeyim onunla da. Benim gebelik oluşuyor ama devam etmiyor düşük ve dış gebelik yaşadım. Hemen tüp bebege yönelmek istemiyorum açıkçasım Ben internetten faik acar koc u buldum aynı zaman da perinatoloji uzmaniymis bilginiz var mı bu doktor hakkında.hastane değil özel kliniği var biraz ücretleri fazla ama çok iyi bir doktor kesinlikle gitmenizi öneririm
hayır hiç duymadım, ben tolga hocayla tüp bebek doktoru ararken tesadüfen karşılaştım ilk denemede pozitifi gördük çok şükür, 2 tane negatif denemem vardı daha önceBi görüşeyim onunla da. Benim gebelik oluşuyor ama devam etmiyor düşük ve dış gebelik yaşadım. Hemen tüp bebege yönelmek istemiyorum açıkçasım Ben internetten faik acar koc u buldum aynı zaman da perinatoloji uzmaniymis bilginiz var mı bu doktor hakkında.
Benim durumum tüp bebekle alakalı değil ama. Gebeliklerim doğal yolla oluyo ama düşükle sonuçlanıyor. Tekrarlayan dusukler de alanı iyi olan birini bulmak istiyorum sebebini bulamadık şimdiye kadar. 3 yıldır 6 düşük yaşadımhayır hiç duymadım, ben tolga hocayla tüp bebek doktoru ararken tesadüfen karşılaştım ilk denemede pozitifi gördük çok şükür, 2 tane negatif denemem vardı daha önce
anlıyorum tolga hoca sadece tüp bebek doktoru değil zaten en azından bir muayne olup fikir almak iyi olabilir sizin açınızdan içinize sinerse başlarsınız tedaviye zaten olmadı başka doktor ararsınız deneye yanıla bulucaz doğru adresi.Benim durumum tüp bebekle alakalı değil ama. Gebeliklerim doğal yolla oluyo ama düşükle sonuçlanıyor. Tekrarlayan dusukler de alanı iyi olan birini bulmak istiyorum sebebini bulamadık şimdiye kadar. 3 yıldır 6 düşük yaşadım![]()
Evet öyle çok gittim çok gezdim artık nokta atışı yapmak maksadimanlıyorum tolga hoca sadece tüp bebek doktoru değil zaten en azından bir muayne olup fikir almak iyi olabilir sizin açınızdan içinize sinerse başlarsınız tedaviye zaten olmadı başka doktor ararsınız deneye yanıla bulucaz doğru adresi.
İnşallah doğru adresi bulursunuz :)Evet öyle çok gittim çok gezdim artık nokta atışı yapmak maksadim![]()
İnşallahİnşallah doğru adresi bulursunuz :)
tez vakitte kucağınızı doldursun Rabbimİnşallah
Kızlar benim tekrarlayan dusuklerim var bu konuda iyi olan bir doktor arıyorum lütfen yardımcı olur musunuz bana İnternet ten faik acar koc u buldum bilen giden var mı nasıl bir doktor
Siz sonuca vardınızmı benim 1 düsüğüm var kürtajla sonuclandı.Tekrar gebelik için doktor arayısındayım.hastane değil özel kliniği var biraz ücretleri fazla ama çok iyi bir doktor kesinlikle gitmenizi öneririm
Evet cok şükür 30 haftalik gebeyim❣Siz sonuca vardınızmı benim 1 düsüğüm var kürtajla sonuclandı.Tekrar gebelik için doktor arayısındayım.
Tekrarlayan düşüklerde tüp bebek alanına giriyor canım. Çünkü artık çok gelişmiş sadece gebelik sağlamakla kalmıyor devamı içinde çözüm bulunuyor. Ben 2019 da yaptırdım topikte açtım orda bir sürü arkadaş senin gibiydi. Düşük dış gebelik. Tüp bebek tedavisi ile anne oldular yaşın Genç eşin de sperm sende yumurtlama yada yumurta kalitesi sorunu yoksa düşüncen mantıklı bir süre nedeni bulmak en iyisiBenim durumum tüp bebekle alakalı değil ama. Gebeliklerim doğal yolla oluyo ama düşükle sonuçlanıyor. Tekrarlayan dusukler de alanı iyi olan birini bulmak istiyorum sebebini bulamadık şimdiye kadar. 3 yıldır 6 düşük yaşadım![]()