Gebeliğe Hazırlık Ankara da kadın doğum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

rabia166

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2021
11
3
1
34
Merhaba, hamilelik planlıyorum. Bunun için doktor arayışındayım. Ankara da önerebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı?

Merhaba, hamilelik planlıyorum. Bunun için doktor arayışındayım. Ankara da önerebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı?
özelmi devlettemi arıyosunuz özelse benim hatta annemin bile doktoru olan prof. fulya dökmeci var mıhteşem bir doktordur

özelmi devlettemi arıyosunuz özelse benim hatta annemin bile doktoru olan prof. fulya dökmeci var mıhteşem bir doktordur
Hiç duymadım bu doktoru. Hangi doktora baksam mutlaka tavsiye eden de çıkıyor çok kötü deneyim pylsan da. Ben anlayamadım bu işi. Aylin totan Süleyman akarsu birde İrem özyüncü arasında kaldım. Ben yapı gereği strestliyim sakın açıklayıcı ve normal doğum yanlısı bir öneri istiyorum sizlerden

Sibel sarıkaya’ya gidip memnun kalan var mı? Güven hastanesinin doktoruymuş. Doğum paketleri n kadar acaba orada? Annem ameliyat oldu orda çok temiz bi hastane olduğuna şahit oldum sadece

Sibel sarıkaya’ya gidip memnun kalan var mı? Güven hastanesinin doktoruymuş. Doğum paketleri n kadar acaba orada? Annem ameliyat oldu orda çok temiz bi hastane olduğuna şahit oldum sadece
Kendisi benim doktorum. Tavsiye üzerine gittim ben de. Normal doğum destekçisi ve hep iyi bahsedilen bir doktor. Ben memnunum. Doğum paketi 12 bin tl.

Ben sibel sarıkayaya gidiyorum. Ahmet özek’e giden de arkadaşlarım memnun kaldılar. İki doktoru da araştırabilirsiniz.

Ben 3 ay önce ümit korucuoğlu ile doğum yaptım kendisi normal doğum taraftarı ama son anda sezeryane dönmek zorunda kaldık.Normal doğumu nasıl bilemem ama sezeryan sonrası çok hızlı toparladım operasyon sonrası eve geçince hiç yatmadım yapıştırma dikiş olunca ağrı sızı çekmedim. Anestezisti de çok iyiydi epidural sonrası baş ağrısı vs. Sorunu yaşamadım. Benim özel sigortam olduğu için paketleri ne kadar bilmiyorum ama konforlu bir doğum için kendisine kefilim

Back
X