Kına Gecesi Ankara da kına için organizasyon ekibi

bridestressful

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2015
83
27
3
Kızlar Merhaba, ankara da kınasını organizasyon ekibi ile yapan varsa biraz bilgi almak istiyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Kınam 200 kişilik olucak çok fazla genç kız yok etrafımda bu sebeple kına kızları olsun davetlileri hareketlendirsin hem de planlı olsun istiyorum.
Daha önce çalıştığınız bir ekip olduysa veya anlaştığınız yardımcı olursanz çok sevinirim.

benim bi arkadaşım bride organizasyon ile anlaştı. çok güzeldi canım başka da bilmiyorum hiç ben seneye düşünğyorum. anlaışnca bana da haber verir misin bana da fikir olsun

Altın Hızma Organizasyonu tavsiye ederim.
Hem ben çalıştım, hem de çevremde 5-6 kere tesadüfen onların organizasyonlarıyla karşılaştım.
Pembe Hanım çok tatlı bir kadındır, kına günümde beni tek rahatlatan insanlar kına kızlarım ve Pembe Hanım'dı.
Bir görüşün isterim.

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olsun

Sen ne kadara anlaşmıştın canım? Biraz önce bi firmadan 4 bin fiyat aldım

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olsun

Sen ne kadara anlaşmıştın canım? Biraz önce bi firmadan 4 bin fiyat aldım
Çok teşekkür ederim, darısı evlendikten sonra size olsun inşallah.
2014 yılındaydı benim kınam.
Size verilen fiyata neler dahil bilmiyorum ama benim anlaşmam şu şekildeydi.
4lü kına dans ekibi, kadın dj, girişte gül suyu ve lokumlu karşılama, bütün gece performans, davul show, kına yakımında eşlik ve gerekli tepsi olarak 1100tlydi yanılmıyorsam.
Tabi bazı firmalarda dağıtılan kına şekerleri, bindallı hizmeti, taht, hint kınacısı, salon masa sandalye giydirme vs de mevcut tam paket olarak, bu sebeple fiyat 4000 denmiş olabilir.
Ama diğer şeyleri ben kendim tek tek ayarladığım için sadece ekibi istemiştim.
Bu arada bahsi geçen Bride Organizasyonla da düğünümde çalıştım, düğün firmamdı.
Kına ekibi oluştuduklarını burada yeni öğrendim, tanıdığımız güvendiğimiz insanlardır.
Ama daha çok büyük çaplı organizasyon yaptıkları için fiyatları yüksek olarabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…