Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Ankara da mobilya alinabilecek tavsiye ettiginiz yerler veya markalar ?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

burhaninaysesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
1.186
1
66
Almanya
merhaba arkadaslar ben sözlüyüm ve sözlüm askerden gelince nisan yapip kisa süredede evlenecegiz dügün hazirliklari filan yapilcak ben su an almanyadayim ankarada tavsiye edeceginiz güzel mobilya ve kaliteli ürün satilan magazalar veya önereceginiz markalar var mi siz nerelerden ve ne kadara aldiniz koltuk takimi + oturma odasi takimi + yemek odasi takimi yatak odasi takimi filan ...eger önerebilceginiiz mekanlar varsa cok memnun olurum bir de cok asiri pahali olmasin sonucta yeni ev kuruyoruz ama ucuzda olmasin orta halli sizinde aldiklarinizin fiyatkarini bekliyorumm...

merhaba arkadaslar ben sözlüyüm ve sözlüm askerden gelince nisan yapip kisa süredede evlenecegiz dügün hazirliklari filan yapilcak ben su an almanyadayim ankarada tavsiye edeceginiz güzel mobilya ve kaliteli ürün satilan magazalar veya önereceginiz markalar var mi siz nerelerden ve ne kadara aldiniz koltuk takimi + oturma odasi takimi + yemek odasi takimi yatak odasi takimi filan ...eger önerebilceginiiz mekanlar varsa cok memnun olurum bir de cok asiri pahali olmasin sonucta yeni ev kuruyoruz ama ucuzda olmasin orta halli sizinde aldiklarinizin fiyatkarini bekliyorumm...

ankarada siteler meşhurdur zaten orda ßirsürü imalatcı moßilyacı var :) ayagınıza kuvvet gezerseniz her ßütçeye uygun var diye ßiliyorum

:) siteleri biliyorum orayada bakmak istiyorum cok cesit varmis kesinlikle bakcam insallah zevkime göre uygun fiyatli mobilyalar bulabilirim tesekkür ederim :71::71::71:

cnm ben de aynı dertten muzdaribim. Ankara'dan alınacaklar eşyalar ama nereye gidilir bilemiyorum. siteler çok pahalı diyorlar, gezicez artık...

cnm ben de aynı dertten muzdaribim. Ankara'dan alınacaklar eşyalar ama nereye gidilir bilemiyorum. siteler çok pahalı diyorlar, gezicez artık...

valla canim bilmiyorum ama istersen bi internetten google `a yaz siteler mobilya diye ilk gelene gir orda bir sürü buldum ben en azindan fikir ediniyorum benim dügünümehenüz var dolayisiyla arastirmak icin bayagi vaktimizde var simdilik internetten arastiriyorum dün basladim arastirmaya ama siteler e muhakkak gitmem gerektigini söylüyor herkes eger sen gidersen benide bilgilendir fiyatlar hakkinda su an da almanyadayim ankara ya geldigimde bakcam :66:

siteler pahaalı geliyorsa
istanbul yolunda batıkente giderken bir sürü markanın karşılıklı mağazalarını bulabilirsiniz kızlarrrr

Back
X