Ankara da Olanlar ?

Mrsdk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
35
10
1
33
Kızlae hangi hastanelerde doğum yaptınız ? Memnun kaldıklarınız hangisi ?

etlik lokman Hekim . Elif Terzi .

mehmet erdem koru hastahanesinde doğum yaptırıyor

Merhaba bende etlik lokman hekim meltem hanıma gıdıyorum. Orda doğum olacak inşallah. Doğum sonrasında hastane çok ücret çıkardı mı acaba şikayet sitelerinde öyle yazıyor da merak ettim
biz normal doğum 900ken gitmistik6yil olacak. 1200lira verdik.sanirim ekstralarimiz olmustu. konusun siz . ama biz bi sorun yasamamistik. en son haftalar nstlere cok para verdik bi o zor gelmisti :)

biz normal doğum 900ken gitmistik6yil olacak. 1200lira verdik.sanirim ekstralarimiz olmustu. konusun siz . ama biz bi sorun yasamamistik. en son haftalar nstlere cok para verdik bi o zor gelmisti :)
Teşekkür ederim en son sorduğumda 1.600 dü. 1 ay içinde değişiklik olmadı ise tabiki . Hayırlısı.

Teşekkür ederim en son sorduğumda 1.600 dü. 1 ay içinde değişiklik olmadı ise tabiki . Hayırlısı.
sarilik olmustu kizimiz ekstradan yattik isik altimda . bir de etmemişti. orda kullanilan her seye ekstra para almislardi .

sarilik olmustu kizimiz ekstradan yattik isik altimda . bir de etmemişti. orda kullanilan her seye ekstra para almislardi .
Ewt malesef ki öyleymiş. Sitelerden okuduklarım hep aynı şeyden şikayetçi. Ben ilk doğumumu 29 Mayıs Hastanesinde yapmıştım. Şu am devlet oldu yalnız. Sadece doğum ücreti+epidural ücreti almışlardı. Nst ücretsizdi. 2 gece yattım. Sonrasında sarılık olmuştu extra ücret almamışlardı. Burası değişik malesef ki

yine de ozel iste. siz d sariliktan.vs suphelenirseniz devlet hastanesine gidersiniz
emmedigi ici..gogus aparati vs vermislerdi sirf o bile 19liraydi ki ta ne zaman . her seyi katmislardi. ama biz yine de memnun kaldik en azindan yalniz basimiza yattik sanci cekerken.vs . devlet hastanesinde oldu2.dogumum sezaryenle ankarada degiliz artik oranin konforunu cok aradik. ne bileyim dusu vs vardi bir suru rezillik oluyi en azindan yalniz oluyorsun.

Aynen kesinlikle katılıyorum. Yalnız olmak zaten başlı başına bir artı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…