Ankara da ordan alışveriş yapma !!! Asura giyim samanpazari

meerach

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
504
56
318
Manisa
Abinin düğünü için 2 kız kardeş anne ve baba olmazsa olmaz samanpazari na gittik neyse bir iki yerden sonra ASURA GIYIM diye bi mağazaya girdik
Kardesim kilolu olduğu için orda bi abiye beğendi tek kalmış bayan nasıl iyi davranıyor neyse bir iki sökük bir ki tadilat tamam dedik
Bende denedim ısrar ediliyor satıcı dedim neyse babama takım anneme elbise binin üstünde tuttu ben vazgeçtim çok da bayilmamistim offf bayan sinirlendi filan ama sustu kardeşim henüz 19 yaşında bende sustum beğendi dedim vaktinde ilerlemesiyle aldık
Sıra geldi tadilat kısmına babamın pantolon paça kısa
Annemin elbise kolu yama gibi
Kız kardeşimin tamirat edilmemiş yetmemiş etek kesilmemis bile
Kardesim ve ben ankara dışında yaşıyoruz o okuyo ben evli düğünde 2 gün önceki gittik sok
Siz siz olun oraya uğramayin
bayani aradım derdimi anlatıyorum siz mal sahibi Kaç katlı işletme gelen mala bakmıyor musunuz diyorum terzi suçlu
iyiymiş dedim

Hı hı hı hı diyo ben anlatıyorum beni sallamiyo yazıklar olsun dedim
Aman haa
düğün 2. Terzi ve ekstra verdigimiz ücretler ile içimize sinmeden bitti

Samanpazarı alışveriş yapmak için tercih edilecek en son yer. Evet bilmeyenler böyle sizin gibi husrana ugrayabiliyor. Marka yerlerden bile daha uyguna alabilirdiniz.

Neyse olan olmuş. Okuyanların aklında olsun orası düğün arifesinde kafası bulanan insanları kaziklama yeridir. Sözüm meclisten dışarı tabi ama geneli öyle. Kına gecesi için kina, sepet, ıvır zıvır evet onların topluca alınabileceği bir yer. Ama dikkat ederek.

Ben kendim People by fabrika dan aldım daha güzel ve uygun olan aileme oldu
Samanpazari kısmında hemfikir olduk örnek olsun işte
Sağolun sizde

Samanpazarına pek uğramam aşağıeğlencede bi çok yer var bende kiloluyum ve burda her türlü kıyafeti buluyorum Ankara da yaşamadığınız için yanlış tercihler yapmanız gayet normal yinede tşekkürler gitmiyordum hiç uğramam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…