Ankara da riskli gebelik uzmanı arıyorum.

lady gonca

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
502
209
48
merhaba arkadaşlar. ben Ankara da iyi bir perinatolog arıyorum. 2 kaybım ve pıhtılaşma var. pıhtılaşma sebebi ile gideceğim. şu an gebe değilim fakat öncesinde kontrol amaçlı ve sonrası için de rutin kontrole gideceğim. bazı dr. lar kalp atışı olmadan başlatmıyor sulandırıcı iğneye bana göre yanlış. hassas titiz bir dr. önerirseniz çok sevinirim. teşekkürler şimdiden.

Canım merhaba ben Koru Hastanesi sahibi Prof. Dr. Aydan Biri'ye gittim pıhtılaşma sorunumu önceden bildiğim ve coumadin kullanıcısı olduğum için. O da gerekli testler için dahiliye ve hematoloji bölümüyle çalıştı. Gebelik öncesi ignelere başladık ve 1 buçuk ayda hamile kaldım şimdi ignem için kadın doğum uzmanım 1 yıllık rapor çıkarttı rahat rahat alabiliyorum. Aydan hocanin asistaniyla devam ediyorum kontrollerime. Istersen sen de böyle baslayabilirsin veya direkt muayenesi uygun fiyatlı uzman doktorlarına da gidebilirsin Koru hastanesinin aynı prosedürleri uygularlar diye düşünüyorum. Hoşçakal. :)

sağol canım cevap için. aydan biri sürekli duyduğum bi dr. 350 tl demişlerdi çok fazla geldi bana ama eşim ne olacak gidelim diyordu hep ona. mecbur kalırsam giderim zaten. emin olmak istiyorum ama. koru hastanesini de duydum meltem hanım var galiba önerilenler arasında. bebeğin hayırlı olsun canım hoşçakal.

bir şey daha sormak istiyorum canım. testlerini koruda mı yaptırıyorsun ? çok pahalı oluyor mu peki ?

arkadaşlar yokmu aranızda bi bilen. perinatoloji uzmanına ihtiyacım var ? 3 dr önerdi arkadaşlar sağolsunlar. en iysini değerlendirmek istiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…