Saç Rengi ve Saç Boyama Ankara da tecrübeli kuaför önerisi

CeminZevcesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
69
15
8
33
Kızlar merhaba. Saclarimi daha once hic boyatmadım ancak artık sıkıldım bu yüzden biraz farklilik istiyorum. Ümitkö civarında birkac kuaforle gorustum fakat hepsi 500 tl üzeri fiyat verdiler acikcasi bu fiyata sac boyatmak vicdanımı rahat birakmaz :)) acaba ankara da surekli gidip memnun kaldiginiz tecrubeli, kaliteli ve fiyatlari makul olan kuaför var mi? Simdiden tesekkurler

canim bi kuafor bulabildin mi acaba ben de uclara karamel isilti dusunuyorum da apaci saci olmasin diye dogru duzgun bi yere gitmek istiyorum

canim bi kuafor bulabildin mi acaba ben de uclara karamel isilti dusunuyorum da apaci saci olmasin diye dogru duzgun bi yere gitmek istiyorum
500 tl dedigim yere boyattim canim. Anlasilan sende benim gibi hassassin bu konuda disarda okadar keko sacli kiz var ki cok cirkin gorunuyor saclari o yuzden iyi bi sac icin kaliteli yere gitmek gerekiyor ve birazda paraya kiymak

500 tl dedigim yere boyattim canim. Anlasilan sende benim gibi hassassin bu konuda disarda okadar keko sacli kiz var ki cok cirkin gorunuyor saclari o yuzden iyi bi sac icin kaliteli yere gitmek gerekiyor ve birazda paraya kiymak

aynen, karamel cok ince bi cizgide ya cik cool oluyo ya tam keko o yuzden kalitelo bi yer ariyorum, ben zaten belli bi miktari gozden cikardim ama 500e cikabilir miyim bilmiyorum
Umitkoyde neresi canim tam olarak?

İyi kuaforlerin hepsinin fiyati o civarda ama tatlım. Madem dogal sacin var guzel ve kaliteli bi islem yaptir içine sinsin. Nasil baslarsan oyle gidiyor bu isler sacin bir mahvolursa cok zor toparlanir

Dilaver avsar var ümitköyde backstage'de. Bi bak istersen çok güzel yapıyor ben de ona gitmeyi düsünüyorum sacim biraz uzayinca

Şili meydanında Magictouch kuaföre 3 yıldır gidiyorum. İlk boyamı burada yaptırdım ve sonrasında bütün kesimlerimi ve saç boyalarımı... Bir kere bile memnun kalmadığım olmadı. Kesinlikle saça zarar verecek bir işlem yapmaz. İstediğiniz sonucu çıkaracaktır. Gözüm kapalı gittiğim ve güveninizi kazanıp kendisinden vazgeçememenize neden olan gerçek bir kuaför Ferhat bey ve ekip arkadaşları. Keşke her kuaför onlar gibi olsa da ne saçlarımızın yapısı ne de güvenimiz hiç kırılmasa... Sonuna kadar tavsiye ederim...

Kızlar ben de kuaför arayışıyındaydım, daha önceleri Bilkent'te saçımı röfle yaptırıyordum sonuç çok güzel oluyordu ama çok ciddi rakamlar ödemek zorunda kalıyordum. Saçlarım güzel oluyordu ama her seferinde o kadar çok parayı vermek çok ağrıma gidiyordu, röfle, kesim, bakım 1000 tl ti geçiyordu. Bir gün saçıma aynı işlemleri yapabilecek ama bu kadar uçuk ücretler almayan kuaför arayışına girdim. Bir kaç yere gittim, hiç memnun kalmadım ama sonra bu sitedeki yorumlara güvenerek şu an Metro kuaför Batıkent'te hizmet veren Mustafa Pehlivan'a gittim. İnstagram hesabından ulaştım kendisine ve randevu aldım. Gerçekten kendisiyle neden daha önce tanışmadığım için kendime çok kızdım. Saçlarım tam istediğin gibi oldu, doğal ve kaliteli. Bilkent'teki gibi 1000 tl yi geçen ücret de ödemedim. Artık annemin de kuaförünü değiştirdik, annemi de Mustafa Bey'e getiriyorum boyası için. Biz çok memnunuz ilgisinden ve hizmetinden. İyi bir kuaför arıyorsanız tavsiye ederiz.

Tatlım saçlarını yaptırdın mı bilmiyorum ama zannediyorsan hem uygun hem de çok düzgün saçlar çıkartan bir kuaför tavsiye edebilirim. Hatta ben de kendisini kadınlar kulübü vasıtasıyla buldum. Gerçekten güvenilir bir kuaför, röfle ve kesimimi kendisine yaptırdım. Kendi saçım diye demiyorum çok güzel oldu, herkes çok beğendi. Kendisini sosyete_hairstyle diye arattığımda bulmuştum instagramdan, Mustafa Pehlivan kuaförün ismi. Batıkentte hizmet veriyor.İncelemek istersen burdan yaptığı saçlara bakabilirsin, ben de öyle yapmıştım. Kaliteli saçlar yapıp, Karşılıpında davöyle uçuk fiyatlar da almıyor. Ben çok memnunum kendisinden de saçıma yaptığı işlemlerden de.

Ben o kadar kuaför gezdim doğru düzgün bulamadım en son bir arkadaşımın önerisiyle geldiğim SEVDALİ kuaför tek kelimeyle mükemmel şu anda 3 senelik müşterisiyim gayet memnunum aradığım kaliteyi cidden sonunda buldum.

Arkadaşlar biz bayanlar için saçlar ne kadar önemli ben kendimden biliyorum. Aylarca yıllarca uzatır bakım yaptırırız. sonra nerde güzel saç boyası yaparız diye araştırmaya başlarız . Ben yaptığım araştırma sonucunda Mustafa PEHLİVAN diye birinden bahsediliyordu. Araştırdım uzun süre hesabını takip ettim ve tamam dedim istediğim kuaför bu kişi. randevü alıp gittim. Paylaşımlarında salon çok şık bir yer duruyor. Bulunduğu yer ise çok kötüydü neyse dedim, biraz beklerken gelen gidenlerin profiline baktım yapılan işlemleri izleme fırsatım oldu . içime şüphe girdi ama dedim neyse zor bi işlem değil yapabilirler . Arkadaşlar kısaca sizi dinlemiyorlar ve ortaya saçma, çok ucuz, acemi işi bir saç çıkıyor MUSTAFA PEHLİVAN, Hair Styles , haırdresser and colorıst ,hair coloring&Extesion 05334285785 ...NOKTA hair... arkadaşlar bu adam dolandırıcı . paylaştığı insatgram fotografları kendine ait değil. kendi yaptıkları REZALETTT . milleti bu resimlerle kandırıyor. zaten yeri çok kötü. beceriksiz bir ekip var. ailece işletiyorlar bu salonu ve milletin saçları hep yanıyor. BEN YANDIM SİZ YANMAYIIIIIIINNN. BİRDE SAÇLARA FISILDAYAN ADAM DİYE ÜNLENMİŞ çok affedersiniz saçlara sıçan adam denilmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…