- 7 Aralık 2015
- 69
- 15
- 8
- 33
- Konu Sahibi CeminZevcesi
-
Diplere kırma uçlara ışıltıNe yaptırmayı düşünüyorsun ki 500 tutmuş.
500 tl dedigim yere boyattim canim. Anlasilan sende benim gibi hassassin bu konuda disarda okadar keko sacli kiz var ki cok cirkin gorunuyor saclari o yuzden iyi bi sac icin kaliteli yere gitmek gerekiyor ve birazda paraya kiymakcanim bi kuafor bulabildin mi acaba ben de uclara karamel isilti dusunuyorum da apaci saci olmasin diye dogru duzgun bi yere gitmek istiyorum
canim bi kuafor bulabildin mi acaba ben de uclara karamel isilti dusunuyorum da apaci saci olmasin diye dogru duzgun bi yere gitmek istiyorum
500 tl dedigim yere boyattim canim. Anlasilan sende benim gibi hassassin bu konuda disarda okadar keko sacli kiz var ki cok cirkin gorunuyor saclari o yuzden iyi bi sac icin kaliteli yere gitmek gerekiyor ve birazda paraya kiymak
Akin yalcina gidebilirsin
Telefonla fiyat al istersen.
Kalitelidir ve Iyi yapar.
cevabin icin tesekkurler canim, internetten baktim da oveclerdeymis, ben o tarafi pek bilmiyorum kolay bulabilir miyim acaba?
Tatlım saçlarını yaptırdın mı bilmiyorum ama zannediyorsan hem uygun hem de çok düzgün saçlar çıkartan bir kuaför tavsiye edebilirim. Hatta ben de kendisini kadınlar kulübü vasıtasıyla buldum. Gerçekten güvenilir bir kuaför, röfle ve kesimimi kendisine yaptırdım. Kendi saçım diye demiyorum çok güzel oldu, herkes çok beğendi. Kendisini sosyete_hairstyle diye arattığımda bulmuştum instagramdan, Mustafa Pehlivan kuaförün ismi. Batıkentte hizmet veriyor.İncelemek istersen burdan yaptığı saçlara bakabilirsin, ben de öyle yapmıştım. Kaliteli saçlar yapıp, Karşılıpında davöyle uçuk fiyatlar da almıyor. Ben çok memnunum kendisinden de saçıma yaptığı işlemlerden de.canim bi kuafor bulabildin mi acaba ben de uclara karamel isilti dusunuyorum da apaci saci olmasin diye dogru duzgun bi yere gitmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?